Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdobí s vámi nebo zdobite sami jako překvapení od Ježíška?
Zdobíme s dcerami stromeček právě pro Ježíška, aby měl kam ty dárky přinést ![]()
Ano. Zdobíme společně.
Dřív jsem dělávala br. salát a děti s taťkou stromek (jedna místnost). Ale oni chtějí být u obojího.
Takže teď první stromek a pak děláme salát.
Zdobíme společně a ani si nedokážu představit, že je o to ochudim. Mám už pubertaky a bavi je to pořád stejně. Pustíme koledy, dáme cukroví, už se na to těším.
Ano, s detmi. Ty se na to vzdy moc tesi.
Kdyz jsem byla dite, tak se u nas rano zamcel obyvak. Mamka, nevim kdy, ho nazdobila. Vecer jsem se tesila jak na darky, tak na stromecek.
Ano zdobime společně, až dosáhnou i nahoru, tak budou zdobit sami, mě to děsně nebaví ![]()
Do loňského roku měly děti stromeček vždy až jako překvapení (uspořádání našeho domu umožňuje, abychom ho s manželem nazdobili v noci před štědrým dnem a pak zavřeli obývák). Bylo to vždycky naprosto báječné vidět tu jejich reakci, překvapení a nadšení ![]()
Letos jim je 9, na ježíška ještě věří, ale sami přišli s tím, že bychom si stromeček mohli nazdobit sami dřív a na ježíškovi nechat jen dárky. Takže to uděláme, jak si přejí ![]()
@vedma007 píše:
Do loňského roku měly děti stromeček vždy až jako překvapení (uspořádání našeho domu umožňuje, abychom ho s manželem nazdobili v noci před štědrým dnem a pak zavřeli obývák). Bylo to vždycky naprosto báječné vidět tu jejich reakci, překvapení a nadšení
Letos jim je 9, na ježíška ještě věří, ale sami přišli s tím, že bychom si stromeček mohli nazdobit sami dřív a na ježíškovi nechat jen dárky. Takže to uděláme, jak si přejí
Děláme to stejně ![]()
Tento rok ho nazdobila sama 8 leta, muz jen dal strom do stojanu. A cele si to udelala sama, chtela to tak.