Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Je, ale krepaté vlasy bývají dost jemné, takže se ti taky může stát, že si je velmi brzo a snadno zničíš. Jinak kvalitní přístroje dělá Valera, ty se používají i v kosmetických salonech, jinou bych už nechtěla. A k tomu musíš mít vhodnou péči o vlasy podle druhu, pochopitelně ![]()
Děkuji ![]()
Kupodivu jemné nemám, ale kadeřnice teď říkala, že krepatí (vlastně ani pořádně nevím, co to znamená).
@Nimie píše:
Je, ale krepaté vlasy bývají dost jemné, takže se ti taky může stát, že si je velmi brzo a snadno zničíš. Jinak kvalitní přístroje dělá Valera, ty se používají i v kosmetických salonech, jinou bych už nechtěla. A k tomu musíš mít vhodnou péči o vlasy podle druhu, pochopitelně
To není pravda. Mám tvrdé vlasy a krepatí mi.
@Anonymní píše:
Ahoj dámy,poradíte mi některá ještě před případnou koupí? Mám úplně rovné vlasy a občas bych je ráda na některé příležitosti měla upravené. Je na úpravu krepatých a u pěšinky stojících vlásků žehlička taky vhodná? Nerozumím tomu dobře a chci se poradit.
Díky/ ahoooj
NEvím, jak na ty stojící u pěšinky, tam si myslím, že to nepomůže. Já bych v tvém případě volila spíš foukání přes kulatý kartáč, nebo spec. fén. Prostě je rovnat radši foukáním, jak žehlením. Já mám žehličku, používám tak 4× do roka. Vlasy jsou pak „spláclé“ a třeba mě to nesluší. Foukám do lehkého objemu (to tak 1× za měsíc).
@Aries6 píše:
To není pravda. Mám tvrdé vlasy a krepatí mi.
Psala jsem „bývají“, ne že všechny vždycky jsou
to musí zjistit sama jaký typ vlasů má, je to jen vodítko pro ní, protože to je to častější varianta ![]()
@Nimie Když já mám zkušenost spíš takovou, že krepovatí právě tvrdší vlasy, proto jsem zareagovala. Jde spíš o to, že jsou ty vlasy suché.
@Aries6 to je další věc no, žehlit už i tak suché vlasy může být problém. To chce fakt hodně kvalitní péči a hydratovat, hydratovat a hydratovat.
@Nimie píše:
@Aries6 to je další věc no, žehlit už i tak suché vlasy může být problém. To chce fakt hodně kvalitní péči a hydratovat, hydratovat a hydratovat.
Je to pro vlasy darda. Já je nerada i foukám, ale občas je to nutnost (ne kvůli kráse, ale třeba umyju vlasy a musím za chvilku ven). Péči to chce velkou, pak se vlasy lámou a hodně holek se diví, že jim nerostou do délky. Ony rostou, ale lámou se.
Ahoj dámy,
poradíte mi některá ještě před případnou koupí? Mám úplně rovné vlasy a občas bych je ráda na některé příležitosti měla upravené. Je na úpravu krepatých a u pěšinky stojících vlásků žehlička taky vhodná? Nerozumím tomu dobře a chci se poradit.
Díky/ ahoooj