Zelený výtok 40.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9053
28.1.13 17:21

Hm měla jsem zelený hustý i tekutý a byl to zánět, rodila jsem předčasně díky porušení plodových obalů. Zakl. je v termínu, takže bych jela stejně, zánět může nadělat pěknou paseku. Naše malá šla ven rychle a přesto měla hned po porodu silný zánět v očích, který se léčil týdny. není to legrace, radim jeď a řekni jím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
28.1.13 17:22

Já bych teda jela, kdyby to byla ta plodovka, tak to neni dobrý. Raději bych teda byla za blázna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.1.13 17:22

:) Takže si radši zajeď, však o co jde, nikdo se na tebe kvůli tomu škaredě dívat nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
28.1.13 17:25

Já bych taky hned jela, snad to nic nebude, ale jistota je jistota, kdyby bylo něco špatně a ty jsi nejela, budeš si to navždycky vyčítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.13 17:27

No u nás v porodce se na mě špatně koukali i když jsem tam šla před vánocema s kontrakcema měla jsem zánět močových cest a ten se my už dostával k miminku a vyvolával porod… a oni my řekli at klidně jdu domu… pak jsem ležela tejden v nemocnici a brala antibiotika… :/ ted jsem byla za mámou a ona prej že nemam vyšilovat prej že to nic není… :( tak nevím… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
28.1.13 17:27

AHoj souhlasim s holkama, abys jela hned a nebo je tu ještě varianta, zavolat do porodnice, říct, že tě dnes poslali domu, ale že se ti stalo tohle a jestli máš
okamžitě přijet… rozhodně ale něco dělej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
28.1.13 17:30

A dej vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.1.13 17:30

Beztak budeš přemýšlet, když nepůjdeš…takhle bys měla jistotu. A jestli budou blbě koukat nebo mít kecy, tak si to nenech, oni tam jsou pro tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
28.1.13 17:34

Myslím že když tam zavoláš tak ti řeknou ať přijedeš. Já taky volala když jsem špinila což je normální a řekli ať přijedu po telefonu tě nezkontrolují. Jela bych s taškou. Ale je těžký radit když tam nechceš jen proto že se na tebe budou dívat jak na hysterku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
28.1.13 17:34

Přesně tak.. jde o tebe a mimi, takže když bude někdo nepříjemnej tak si toho nevšímej, nebo jim slušně řekni, že takhle teda ne, že jsou tu od toho aby ti pomohli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.1.13 17:37

@MartinaVargová polož si otázku, chceš, aby bylo miminko v pořádku anebo že tě budou považovat za blázna, hysterku a já nevím co ještě :( myslím si, že miminko je důležitější, než to, že se natebe budou dívat jinak…nemusí to být nic vážného, ale musíš brát i variantu, že ano, že miminku se už v bříšku nevede moc dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.1.13 17:39

Já taky jednou jela a za hysterku jsem tenkrát být asi musela, ale aspoň mě to pak uklidnilo a až jsem se doktorce omlouvala, že kdybych věděla, tak bych nejezdila a ona sama mi řekla že raději 3× zbytečně, že jestli se na mě bude někdo škaredě dívat, ať si ho nevšímám. Byla strašně hodná. Taky jsem se tenkrát (po negativním zážitku) bála, ale musím říct, že je to fakt o tom, na koho natrefíš a jakou má náladu. Aspoň už teď vím, že už bych si to líbit nenechala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
28.1.13 17:43

Jo a protože jsem rodila podruhé v porodnici mě to vysvětlovali jak hňupovi že je to normální že to můžou být jen poslíčci apod. a že bych je otravovala tak to mě bylo celkem jedno od toho tak sakra jsou né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
28.1.13 17:44

@MartinaVargová Máma je zdravotnice? Já bych teda jela… Holka, vždyť máš termín ;) Ať si na tebe kouká kdo chce jak chce… to vůbec neřeš, nemáš odpovědnost už jen za sebe, ale i za své dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
28.1.13 17:46

Já myslim, že i když je to vodový nebo hustý, nemělo by to být zelený. To může být známka zánětu a s tim žádná sranda, kor v těhotenství.

na mámu bych se vyprdla (sorry) a jela bych. Radši zbytečně. Radši bych snesla rejpačky, že hysterčim, ale měla bych klid. Než něco zanedbat. Pokud by to byl příznak komplikace, mohlo by jít o čas.

Neber to jako plašení, ale asi by sis to nerada vyčítala, ne?

Hodně štěstí, ať to dobře dopadne a nic to není!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí