Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@mroe píše:
Ne, to znamena, ze se nevi.
Ale i tak ma účinnost asi 75%, ne? Kdyz uz si mam nechat něco píchnout, tak radeji tu pres 90%
@Paola21 píše:
když se to neví, jak to vůbec mohli začít distribuovat a někoho s tím očkovat? to je normální praxe?
Proc se ptas me? Jak to mam vedet? Ja nejsem odbornik na ockovani.
@vokishka píše:
Ale i tak ma účinnost asi 75%, ne? Kdyz uz si mam nechat něco píchnout, tak radeji tu pres 90%
nj, ale to ti přidělí a hotovo
@vokishka píše:
Nevim. O vakciny se zatim nezajimam, krome dvou blizkych uz jsme to vsichni meli( kazda cast rodiny to chytla odjinud) a tem dvema neni nad 80.
@Bábrdl píše:
Rozhodně ne tady, kde jsme teď.
Jak to, že celý svět to zvládá líp než my? To jsem fakt takový banda údů?
tvl,
To je mazec, jsme vejs i nad Amikama. Vetisnou jsme videla jen evropsky srovnani. Hm, o kolik maji asi tak vic obyvatel.
To je zas ostuda tohle. No, myslim, ze nas za chvili postupne odriznou a budeme cestovat tak akorat do prcic. A to mozna ani do tech nasich Prcic ne. ![]()
@Hibou píše:
Německo se chystá opatrně (!) uvolňovat, neb má asi tak desetinnovou incidenci oproti ČR navíc s klesající tendencí.
a Polsko? to už rozvolnilo
@mroe píše:
No, ja si ani nemyslim, ze jsme takovi blbci, proste jsme si to nechali moc rozjet, uz na podzim a před Vanoci, ted uz jen sklizime ovoce…
jo a budeme sklizet dokud bude co, nebo spis koho. ![]()
@mroe píše:
Proc se ptas me? Jak to mam vedet? Ja nejsem odbornik na ockovani.
přijdeš mi znalá.)
@stinga píše:
Evropa opatrně uvolňuje, aspoň některé státy - Polsko a Německo tuším (nebo Rakousko - nepamatuji si to přesně, ale uvolňují)
A ještě jednou dokola.
A tady máš zase jiný aktuálnější grafíček, jak je na tom vynikajícně Slovensko https://www.novinky.cz/…ele-40350865
kde mají absolutní totalitu a bez testu, hadry a tak dále si nezajdou ani na záchod. Mě by zajímalo, jestli vám někdy aspoň na malinkou chvíli bleskne hlavou myšlenka, že ty opatření jsou z naprosté většiny absolutně k ničemu a ten virus si navzdory nim dělá, co chce. Je to virus, proboha. Nicméně na očkování a léky je času dosti, AstraZeneca je tu už týden a ještě se nezačalo očkovat. Hlavně je potřeba utahovat šrouby plebsu, na zbytek není čas.
Jo a dneska jsem zahlédla článek, že s tím budeme „bojovat“ ještě nejmíň deset let. Žůžo.
@Bábrdl píše:
Tvrdá fakta jednoznačně mluví o tom, že je tady drsná epidemie. Viz ten meziroční nárůst úmrtnosti. To prostě popřít nemůžeš.Původně jsem si myslela, že jsi jako ti ostatní popírači, že se ti v hlavě spustil nějaký program, takový opak úzkosti, který tě před tou realitou chrání. I když mi to u lékaře přišlo zvláštní.
Ale teď už se mi to jeví jinak. Působíš na mne jako absolutní cynik, který má pocit, že on a jeho blízcí nejsou v takovém ohrožení, protože péči jim zajistíš a, ač tě to dráždí, vás chrání očkování.
Většina lidí ze zdravotnictví je otřesená tím, co se kolem nich děje, tím vším umíráním (opět, statistika, tu neokecáš), neznám nikoho, kdo by se v tom tak radostně rochnil jako ty ve stylu - teď se konečně ukáže, že zdravotnictví má problém, dobře vám tak.
Takže nejsi jako popírači s alobalem na hlavě, octem na misce a savem v šampusce, ty jsi, alespoň v mých očích, prostě horší. A nebezpečnější, mnohem nebezpečnější.Navíc to, alespoň podle popisu, bereš trochu jako adrenalinový sport - něco se děje.
Covid neni zadna extra drsna nemoc. Umiraji predevsim pacienti, ktere jsme si sami vyrobili. Smrtnost ma covid nizkou, blby je jen, ze to chytne hodne lidi najednou.
S mymi motivacemi ses uplne mimo, nazor mam stejny od jara, kdyz nejakem ockovani nebylo ani vidu ani sluchu. A ze me vakcina,,chrani” me fakt nedrazsi, je mi to celkem putna, o ucinnosti stejne pochybuju.
S tou uzkosti by to bylo celkem vtipny. Uzkost z ceho? Ze smrti? Myslis, ze bych pak chtela delat v hospici?
V nicem se radostne nerochnim, zadny adrenalin z toho nemam, je to prace, no tak se pracuje.
Nechapu proc mas potrebu resit moje motivace a nazory. Vsak ja ti tvuj nazor taky neberu, to je tvoje vec.
A ani nevim za jake zdravotniky mluvis. To je jak veta - hejtmani chteji prodlouzit nouzovy stav. Balik je taky zdravotnik.
@Bábrdl píše:
A ještě jednou dokola.
I s nouzovym stavem a zavrenymi obchody a skolami.
A koukni se na Svedsko.
@Jade84 píše:
A tady máš zase jiný aktuálnější grafíček, jak je na tom vynikajícně Slovensko https://www.novinky.cz/…ele-40350865
kde mají absolutní totalitu a bez testu, hadry a tak dále si nezajdou ani na záchod. Mě by zajímalo, jestli vám někdy aspoň na malinkou chvíli bleskne hlavou myšlenka, že ty opatření jsou z naprosté většiny absolutně k ničemu a ten virus si navzdory nim dělá, co chce. Je to virus, proboha. Nicméně na očkování a léky je času dosti, AstraZeneca je tu už týden a ještě se nezačalo očkovat. Hlavně je potřeba utahovat šrouby plebsu, na zbytek není čas.
Jo a dneska jsem zahlédla článek, že s tím budeme „bojovat“ ještě nejmíň deset let. Žůžo.
Jak je to proboha mozny?
Slovensko prece hromadne testovalo. Dokonce dvakrat ![]()
Sasci, taky neumi nic jinyho nez buzerovat. A ten jejich premier jak si dovolil nadavat vlastnim lidem, je slusnej ubozak.
@Baba píše:
Jak je to proboha mozny?Slovensko prece hromadne testovalo. Dokonce dvakrat
Sasci, taky neumi nic jinyho nez buzerovat. A ten jejich premier jak si dovolil nadavat vlastnim lidem, je slusnej ubozak.
To víš, zase ti popírači jim to všechno pokazili ![]()
@Baba píše:
I s nouzovym stavem a zavrenymi obchody a skolami.
A koukni se na Svedsko.
To se právě koukám. Zjevně se tam rozhodli, že narozdíl od nás to až taková sranda není a chrání se dobrovolně. My na to potřebujeme mus a ještě jsme to dotáhli na přední příčky ve světě. A teď to budeme moci konečně pořádně rozbalit.