Zemřelo mi miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4796
5.2.10 20:41

Jak Nám říkal právník tak měl podobný případ který se táhl 2 roky a nakonec to rodiče vzdali pod nátlakem na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
5.2.10 20:42

to je dobře, že jsi odešla. taky si se bála lidí ? já se ted bojím všeho a ta představa, že se mám vrátit do práce je šílená. Jsem nejraději jen doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
5.2.10 20:43

Přesně tak jsou to nervy a víš co se říká, doktoři se kryjí navzájem. já bych nato tak yneměla sílu a stejně naše miminka nám to nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4796
5.2.10 20:44

Já taky nikam nechtěla chodit všichni na Tebe koukají a nevědí co Ti mají říct a jak se maji chovat. A jsem pořád jen polehávala a nic mě nebavilo a nic jsem nechtěla dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
5.2.10 20:48

ta to jsi ted napsala tak to jsem já ted. A viděla jsi svou holčičku ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4796
5.2.10 20:50

Neviděla, neukazáli Nám jí. A pořád přemýšlím jaká byla, jestli měla vlásky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
5.2.10 20:53

Tak to mě dali Venouška do náruče, stále ho vidím, vypadal, že jen spinká, měl černé vlásky. Já jsem ho hladila a prosila at se nadechne, pusinkovala jsem mu tvářičky, hladila jsem ho. Nikdy nato nezapomenu. Byl tak krásný a pak mi ho odnesli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4796
5.2.10 20:54

TO je hrozný, možná na druhou stranu je lepší , že jsem jí neviděla. Protože co píšeš je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4796
5.2.10 20:58

aspoň si ho budeš pamatova jak byl hezoučký já si můžu jen představovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
5.2.10 21:02

Někdy si říkám, že je lepší kdybych Venouška neviděla, ale jsem ráda, že jsem měla možnost ho mít v náručí. Manžel byl se mnou u porodu, ale jak mi nesli venouška tak odešel, neměl sílu se podívat na svého mrtvého syna. Ale já v tu chvilku strašně moc chtěla. chtěla jsem ho mít u sebe. Ale nestačila jsem se s Venouškem rozloučit. To jsem nedokázala ani do dneška. Jak jsem Venouška hladila tak jsem i šeptala abych ho nevzbudila jak krásně spinkal. Moc mi chybí můj chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lila30
5.2.10 21:03

Ahoj,já bych dala radši přednost alespon nějaké zpomínce, fotečce, nebo i pohledu na naši malou, bohužel se nestalo a já celé roky přemýšlím jaká byla :cry: , a jestli se podobá svým sourozencům i když je jeden kluk a druhá holka jsou si velmi podobní.

• Citovat
  • Upravit
4796
5.2.10 21:03

mě taky chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
5.2.10 21:12

LILO - já se stále dívám na fotku v tel. mého Venouška. Je to krásný vidět své miminko.

PATRI - budou nám chybět stále, nikdo nám je neveme ze srdíčka.

Holky, ale když vidíte v tv případy, že někdo vyhodí miminko, nebo odloží. Tak si vždy říkám, proč osud dává bolestné rány, těm maminkám, které touží po miminku a chtějí své miminka vychovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4796
5.2.10 21:14

jj přesně tak když pak člověk vidi co se děje je to hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lila30
5.2.10 21:17

Věřím ti, jak já bych si to přála, jen tehdy před osmi lety byl problém mít nějaký telefon, natož aby měl foták :-(
A nikdo nebyl tak empatický na patologii a udělal nám fotečku a pak přinesl

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty