Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To že jsi se dokázala podívat na fotku Venouška, to je krok dopředu!!!Přesně vše má svůj čas. Tvé uzdravení nebude trvat tak dlouho, uvidíš.
Kanárko kéž by jsi měla pravdu. Nějakou chvilku jsem o stupínak nahoře, ale pak zase spadnu. Je to jednou tak a podruhé zase jinak. Jsem jak na houpačce. Ale tím asi prošel každý co se mu to přihodilo.
To víš že jo. Není možné se otřepat a dělat že se jako nic nestalo, je to těžké období, které má několik fází. Ale ty jsi šikulka, jdeš krůček po krůčku. A když zase spadneš „dolů“ pomalu se zvedneš a zase půjdeš dál. Pak budou přicházet i hezké věci a už nikdy až dolů nespadneš. Tak zase zítra. Dobrou noc Leni
Obrázek - Ahoj to co mě potkalo je to nejhorší co žena může zažít když touží po miminku., ale je tady tolik maminek se stejným osudem, že je to hrozné jak ten osud je krutý k maminkám
Ahoj Leníku,
jaký byl dneska den?Taky máte u vás tolika sněhu?Pa
Ahoj Ali, tady je pěknej mazec.Plno sněhu, ale dnes i svítilo sluníčko. A já mám blázínka psíka Nelču, ta sníh miluje a skáče do největší závěje a tam hodí vždy bobika. A co Ty ? jaký jsi dnes měla den ?
Já jsem se soustředila na ohromnou hromadu prádla,ale zůstalo jen u soustředění
.Přijela kamarádka a klevetily jsme.
Zítra jedu na spinning a jsem vždycky schvácená jako dostavníkový kůň,ale moc mě to baví,jsme tam fajn parta
.
A copak jsi dnes dělala Ty?Ráno jsem koukala na tvůj profil,zda-li jsi on-line a nebyla! ![]()
Ali já jsem na netu vždy až večer, pc mám rozbitý a manžel bere noteboak z práce. A z práce chodí až navečer, pak večere, nějaké povídání a je večer. Já dnes něco málo povařila a byla tady moje mamka, tak ten čas nějak utekl.
Tak to bylo fajn,ne?Koukala jsem,že jsi z České Lípy!Přes tu pravidelně jezdíme,když jedeme za babičkou do Jičína.Kolem sportovní haly a nějakého Banca nebo co
?
V Lípě jsi se narodila?
Jsem z České Lípy, já se tady i narodila, ale bydlela jsem v Dubé a už několik let žiji tady. Bydlím kousek od Intersparu. Ty jsi z Děčína, že jo. Tam jsem jeden čas hodně jezdila do Tesca, vždy po práci. Mě vyhovovalo, že tam večer nejsou lidi. A taky máte pěkné venkovní koupaliště.
Ty jo,ty jsi zběhlá
.Já jsem byla v České Lípě jednou za kamarádkou ze střední,ale už je to 14 let
.
Do Tesca taky raději jezdím večer,když se tam člověk nemusí přetahovat
.
A ohledně toho bazénu.Máš na mysli ten pod zámkem nebo ten v areálu s plaveckým,krytým?
Ten pod zámkem je bohužel zrušený,záplavy udělaly své. ![]()
Ali myslim si, že jsem byla tam kde je i ten krytý. Ale už je to dlouho. Vím, že sem měla sádru na ruce a tam mi vlétla včela pod sádru a natekla mi ruka a tam se jelo domů Já mám dobrý vzpomínky vid ?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.