Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Venoušku, tý jo, vy jste krásný klucí a už pořádný…moc ti vám tohle malé, velké štěstíčko přeju
Ať už Vás jen šťastná hvězda provází…díky za fotečku ![]()
VENOUŠKU: Zrovna jsem si na tebe dneska vzpoměla,a říkala jsem si že písnu o fotečku,ale ty jsi mě už předběhla. Vojtíšek je nádhernej,a jsem moc ráda že se má čile k světu,přeju mu i Tobě samozřejmě hodně zdravíčka
![]()
NELOUS: je mi to moc líto,že jsi přišla o svoji holčičku
I já stratila svou vytouženou Terezku,měla jsem taky ukázkové těhu,až na problémy s kyčlema,ale zvládla bych i větší bolest,jen kdyby byl štastnější konec. Nám se stal osudný 36 týden
Myslela jsem si že mě už potkalo to nejhorší a bude jenom líp
tet mám po operaci jedné kyčle.dělali mi plastiku,a až se mi zahojí tak někdy v létě mě čeká operace druhé kyčle…a když se mi zahojí i ta druhá tak sna d na podzim nebo zimu se bubu moct KONEČNĚ snažit taky o miminko
Žádná to nemáme jednoduché,ale musíme bojovat a žít dál
![]()
ahojte..
tak ja po dlhom odmlčaní hlásim, že sa nám podarilo miminkooooooooooo..
v sobotu som mala test pozitívny
v nedelu tiež
a v pondelok tak isto..
tak som včera bola u gyn., ale ešte nič nevidel.. jasné ani nemohol,ked je od oplodnenia nejaké 2týždne
aj mi to povedal.. dneska mi bude volat sestrička za krv..
a objedná ma ked bude už mimi vidnooo.. bože baby tak sa tešíííííííím
![]()
ale mám aj strach.. ![]()
ďakujem
![]()
juj tak mi potvrdila,že som tehotná.. no v utorok mám íst na ultrazvuk a tým sa má už vylúčit aj mimomaternicové tehotenstvo.. tak mi baby držte palce nech je mimi tam kde má byt ![]()
Holčiny, jsem velká hanba, dlouho jsem tu nebyla a nedala jsem, co jsem slíbila.
Mandaly mám už nahrané, tak dávám. Jen je vždycky vykreslím, jsou už v knížkách předtištěné.
Ať Vám všem přinesou štěstí.
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.