Zemřelo mi miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
11.4.12 13:56

děkuji nic jiného než věřit nezbývá, ikdyž ta bolest tu bude pořád a k ní se přidá strach,hrozně moc bych si přála držet v náručí své zdravé miminko. Dělá mi problém když jdu po ulici a vidím maminky s kočárkama, nebo když potkám kamarádku s kočárkem. Chvíli je mi dobře, chvíli propadám beznaději. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
11.4.12 14:00

Gerrynko, vydrž! Já to znám, cítila jsem se jak v mlze, jakoby se to ani nestalo mně, jako zlý sen, jako když spím… měla jsem pocit, že mi nikdy nebude líp… tahle největší hrůza trvala okolo dvou měsíců, a až po půl roce bylo o něco líp… a to vše i přesto, že mi „zbyl“ Ondráškův bráška, dvojče… jediné, co můžu poradit je - nějak to přežít, bude líp, fakt. Zkus se co nejvíc zaměstnat, do čehokoliv se vrhnout… a až bude trošičku líp, zkusit otěhotnět, to je opravdu nejlepší lék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym125
12.4.12 10:27

Ahoj holky, taky se k vám přidávám bohužel se mi stalo to samé v 36. týdnu.. Malá se nám odloučila od placenty,ikdyž celé těhotenství byla naprosto v pořádku......byla naše první dítě a vždycky ním zůstane. Bolest kterou prožíváme se nedá popsat jak píšou ostatní maminky, ta představa že už jí nikdy neuvidím nepochovám je hrozná.

• Citovat
  • Upravit
makulka1
12.4.12 13:10

Gerrynko,to je mi strašně líto…Ted si říkám,že mě dovolil osud malého mít do posledních dnů,kterému zbívají doma-MŮJ PŘÍBĚH zde také najdeš(přežije moje miminko?).Jmenuje se Vojtíšek a má momentálně neoperovatelnou srdeční vadu,aby se mohla operovat,musí vyrůst,ale…dávají nám jen půl roku ..Kardiolog mi řekl,abych malého dala do ústavu.Ani náhodou,věřím že že nejsem sama,kdo by takové rozhodnutí udělal.Vždyt v ústavu by byl odepsaný.Tam ho nikdo chovat nebude,nepomazlí se s ním…Já mu dám veškerou lásku a určitě ho v tom nenechám samotného.Věřím,že se stane zázrak…kéžby…Holky,když to tady čtu,brečím,proč je osud tak zlej…V boha už dávno nevěřím,prošla jsem si dvěma potraty…a ted tohle......malého tu právě chovám a vidím úplně zdravé krásné miminko,prospívá…ach jo…Drřím ti moc a moc palečky,nevzdávej to,bu´d silná.Mě tady na tomto bloku přichází lepší podpora než od svého okolí..... Marie

• Citovat
  • Upravit
123
12.4.12 13:16

Makulko při čtení mi opět vyhrkly slzy a začal mi běhat mráz po zádech. Opravdu nechápu,proč si život s některými tak šíleně zahrává. Přeji ti ať to s Vojtíškem zvládnete, budu vám moc moc držet pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.4.12 13:18

anonym125 jediné co nám zbývá, je jít dál, jenže kdo mi dá tu jistotu,že už bude vše dobré??? Nikdo… Už celý život budu mít strach …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym125
12.4.12 13:38

makulko taky moc držím palečky , boha už jsem taky proklela a dávno vím že nemůže být jinak by nemohl něco takového dopustit. Doufám že vám to všechno dobře dopadne, vojtíšek určitě bude moc bojovat když má takovou obětavou maminku.

• Citovat
  • Upravit
anonym125
12.4.12 13:40

gerynko nic jiného nezbyva ale dal jit proste zatím neumím, stalo se mi to před 3 týdnama a mám pocit že to bez ní ani nezvládnu.

• Citovat
  • Upravit
123
12.4.12 13:46

anonym125 mě 5.3. takže je to měsíc a kousek… Chvíli si říkám,že časem bude líp, a začneme se snažit znovu, chvíli zase že na to nemám odvahu … v nemocnici mi řekli, že to mám po šestinedělí zkusit znova, příští týden jdu k dr. tak počkám co mi řekne on. Rozhodla jsem se změnit i dr. Vím jak se cítíš já mám to samé, 9 měsíců tu byl se mnou a najednou tu není :,( :,( pořád přemýšlím co jsem udělala špatně, a proč jsem si tohle zasloužila …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makulka1
12.4.12 13:47

Holky,děkuji.držte se.....já určitě ve svém příspěvku dám později vědět,jak to Vojtíšek zvládá.....pa :srdce:

• Citovat
  • Upravit
anonym125
12.4.12 14:11

no já si myslím že dr. za to nemůže teda aspoň v mém případě. Prý i kdybych byla na strojích tak by jí nezachránili:( je to prostě blbý osud ale přesně jak píšeš občas je dobře říkám si že lepší než aby byla nemocná a umřela mi třeba ve 3. měsících ale pak si zase říkám že nechápu proč mi jí vzali. :,(

• Citovat
  • Upravit
123
12.4.12 14:16

Tak u mě za to dr. asi taky nemůže, ale nelíbilo se mi jak se naposledy, když se to zjistilo choval… Máš pravdu, pokud se naši andílci měli trápit, tak je pro ně toto lepší,ikdyž to moc bolí. Nejvíc mě štve, že ty co děti nechtějí tak je mají a ještě je dokážou trápit to mě fakt hlava nebere. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym125
12.4.12 14:25

taky si říkám to samé asi každá uvažujeme stejně, je to bolest která nikdy nepřestane bolet , nejhorší je že už bylo všechno nachystané a fakt ta radost že za chvílí bude s námi. Je to těžké a opravdu nejlepší mít druhé miminko jak to tady tak čtu.

• Citovat
  • Upravit
123
12.4.12 14:34

přesně doma vše nachystané, nové věci, člověk se těší a pak nemá nic :,( Musíme najít odvahu na další miminko, ikdyž to bude moc těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym125
12.4.12 14:53

je to těžké ale může nás trošku uklidnit že my za to nemůžeme, že jsme udělali všechno proto aby se naše miminka měli dobře, vím že to je malá utěcha ale něco takového musíme hledat :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty