Ženy a milenci/nezávazný sex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.3.26 13:51
@Anonymní píše: Více

Kolik je jemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.26 16:08
@Fanfán Tulipán píše: Více

O deset let starší 55 let

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.26 16:13
@Klopotkova píše: Více

Je o šest let tomu je 39, to vyplynulo tak nějak vzájemně, on mi přinesl balíček a oslovil mě zdrobněle křestním jménem s úžasným úsměvem, ja mu úsměv opětovala a pak jsme si psali přes SMS, podruhy balíček a libacka a ochmatavacka v chodbě a do třetice jsme na to hupsli (po SMS vzájemně ujištění, že to oba chceme a že jde čistě o sex) :oops:

• Citovat
  • Upravit
6201
27.3.26 06:05

To je hezky…akorat pro zdravyho chlapa, ktereho ta partnerka pritahuje je to docela problem se jen tulit bez postrannich umyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105278
27.3.26 09:20

No takový má smysl jen pro toho, co je hodně vytížený a vztah na denní bázi by nezvládl nebo potřebuje hodně osobního prostoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.26 09:56
@Venetia píše: Více

To asi beru.
Jen u dotyčné „anonymky“ mi přijde, že její partner není vytížený. Ale líný a má potřebu vztahu, pouze, když má potřebu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105278
27.3.26 10:31

To může být taky důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.26 15:43

Přesně si to vystihl, vytížený není, dělá na Magistrátu a nepředře se. Díky vzdělání a letité praxi i s osohem má slušný příjem, děti odrostlé, byt vlastní.

Ma dost casu na kolo, kamarády i chatu. Vztah se mu hodí dle jeho potřeb, na potřeby druhých, včetně vlastních děti, například pohlídat vnouče nebo psa, kašle a diví se, že si po rozvodu žádnou partnerku neudrží, přede mnou měl již dvě paní - jedna petatricatnice chtěla ještě druhé dítě, tak to se rozešel s ní on a druhá prý tlačila na sestěhování a to se údajně bál, ze by se k němu k vlastnímu a většímu bytu nakvartýrovala a on by se jí pak už nezbavil, kdyby ona pustila nájemní byt… 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.26 15:47
@Venetia píše: Více

Vytížený není - viz můj popis výše, děláme cca deset minut chůze od sebe - v práci konci i hodinu přede mnou a to chodíme plus minus stejně do kanceláře mezi osmou a půl devátou, na obědě je hodinu, to už s nim ani nechodím, pac já si to musím pak nadělávat nebo byt o to dýl v práci …

• Citovat
  • Upravit
27.3.26 15:54

Nechci radit ani nějak mudrovat.
Ale pokud se s ním tenhle stav táhne x let, nebylo by lepší ho vyměnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.26 23:24

Ja uz to nechávám vyšumět, uz se mu neozývám a neplánuju společný aktivity, pouze oznamuju ze jdu nebo jedu tam a tam a bud se přidá nebo ne.

Ted naposledy ty hory ve Francii, dělal ofuky - nejdřív ze ne pak jo, pak zas ne, všechno problém, cena nejdřív ne pak ano, pak dálka, pak strach o koleno, to už jsem se naštvala, ze ja ho rozhodně nenutím a je to na něm, ze ja jedu, tak nakonec kdyz zjistil, ze jedou tri auta, tak s kecy jel, aby pak na dovče nadšený

Paradoxně kdyz už se tesim, ze je nenásilný konec, tak bezpečně pozná, ze mu teče do bot nebo jsem naštvaná a najednou je aktivní a kultura, dárečky a večeře…

• Citovat
  • Upravit
2663
27.3.26 23:57

A to mu tedy zahýbáš proto, že je takový laxní nebo prostě ti nestačí v sexu? Vůbec nechci rýpat, naopak, jak už jsem psala, mně se moc líbí, jak jsi taková otevřená o tom mluvit, tady je většina žen strašně upjatých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.26 08:53

Ta laxnost mě ubíjí a to když na něj zatlačím, že je konec, že mi tohle nevyhovuje, tak se naoko začne snažit…přitom vím, že to do pul roku bude stejné.
Jak mi jeden společný kámoš na horách říkal - nechce o me přijít, protože přijít už o třetí vztah, tak bude tuplem vypadat jako divnej, s kterým žádná ženská déle jak dva roky nevydrží.

Navíc mne vadí i ten jeho nezájem o dospělou dceru a vnouče, i toho hodného psa pohlídat, když jedou na týden na dovču, ho v podstatě obtěžuje a venčila jsem ho ráno já.

Že by třeba dceři navrhl, že si na sobotu vezmem vnouče, aby si mohli se zeťákem sami někam zajít, to ho vůbec nenapadne a přijdu s tím já. Jdeme na Matějskou, sice remcá na peníze, ale nakonec je spokojenej a vnouče nadšený. Nebo mimo dva dny, kdy nemusí být v kanclu do šesti a muže na klouzavku odejít klidně ve tři, že by vnouče vyzvedl ze školky, to vůbec a kdyz se ho zeptám, tak jeste blb řekne proč by to dělal, sobec no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.26 08:59

V sexu je v pohodě a to mi stačí, otázka je kolik by toho sexu bylo, kdybychom spolu žili. Mne přijde, ze si vybral relativně dost sexu na horách tak na měsíc dopředu, podezírám ho, jestli se na horách nepředváděl mezi kamarádama, protože jeden společný kámoš a můj vrstevník mu tam obdivně říkal, že po pár dnech na lyžích je sex to poslední na co myslí a že v jeho věku je dobrej (když jsme pak zůstávali sami v sauně a ve vířivce, paradoxní je, že se tam nic nedělo, že jsme fakt odpočívali :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
36390
28.3.26 09:06

Při takovém kolotoči to chce hlavně umět rozpoznat signály.
Vidět, kdy je na semaforu zelená, což chce praxi. 8)

Za ty roky jsem se vypracoval. :pankac: Jsem barvotupý. :P 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová