Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak ruce jsou orisek
Začala bych cvičit a samozřejmě dieta. Cvičením by se ti paže měly zlevnit. Ale jestli tam máš už moc kůže, tak ta dolů nepůjde ![]()
@levante píše:
Tak ruce jsou orisekZačala bych cvičit a samozřejmě dieta. Cvičením by se ti paže měly zlevnit. Ale jestli tam máš už moc kůže, tak ta dolů nepůjde
Kůže moc nemám, mám jen moc tuku a celulitidy
![]()
No tak to chce tu dietu…
a to cvičení na zpevnění
Zkus dělat denně kliky. Asi to nepůjde hned, ale poctivý kliky jsou výborné na ruce
Zítra jeden, pozitri jeden, za par dni dva ![]()
Tak to by me taky zajimalo. Sportuju, relativne zdrave jim a porad tam ta polevka je
Urcite pomuze posilovani rukou, taky posiluji, ale asi malo ![]()
To já mam krásnej bicak
Ale je to tím, ze zvedam neustále malého
Mě jde tuk zase všechen do břicha
Člověk si nevybere ![]()
Cvicim videa z youtube, maximalne 10min a jen ruce. Vetsinou s cinkami. Utece to rychle, stridaj cviky a clovek nad tim nemusi premyslet.
Tak mě nejvíc pomohlo zhubnout celkově a šlo to všude, ale ruce se fakt perfektně formovaly, když jsem zařadila do cvičení kettlebell. Obecně železa, netřeba se bát nějakých kulturistických svalů ![]()
@Anonymní píše:
Prosím vás o rady, jak zeštíhlit ruce - paže. O celkově hubnutí se snažím, cvičím, lépe jím a vím, že ke štíhlejším rukám musím zhubnout celkově. Mám ale bohužel s mými pažemi už pár zkušeností a potřebovala bych něco na podporu shazování centimentrů v těchto místech. Když přiberu, jde mi to ze všeho nejdříve do rukou, když hubnu, jde to z nich nejpozději…Mám na nich už i docela viditelnou celulitidu (mám nadváhu, ale ne nějak extrémní, BMI kolem 26. Ty ruce jsou ale strašné. Pořídila jsem si silikonovou baňku a masážní olej Celulinie od Saloosu, má cenu se baňkovat? A jak moc bych měla nasát kůži? Momentálně mě to trošku bolí (ale je to možní i tím, že mě tam tahají chloupky) Děkuji za každou radu a prosím o anonym.
zhubla jsem 29kg, prvně jen jídlem. Teď pod vedením „trenéra“ jedu trénink na mé problematické partie. Takže chápu, jak ti je.. U mě tedy nejsou problémové partie ruce, ale spodní břicho, díky práci..
Co se týče rukou a sádla na nich, tak jedu obden kliky (cca 45s kliky, pak 45s plank, 45s kliky a 45s plank), pak si vezmu jednu činku do ruky a 3 série po 15 cvicích ohýbání rukou v lokti za hlavou, upažování v předklonu (15×3série), (tenhle cvik je dobrej i na zadek a nohy) dám si činky (2+2kg) do klína, opřu se o postel a taky 3 série po 15 cvicích. Ruce jsou bez sádla a lehce vystupuje biceps
ale je to běh na dlouhou trať.
@JanaDr jsem lina davat odkaz, ale treba muj oblibeny je kanal Fitness blender (a tam konkretne napr Tank top workout), nebo Popsugar.
Kamarádka měla stejný problém a říkala, že nejvíce jí pomohlo běhat a hodně u toho kmitat rukama ![]()
Prosím vás o rady, jak zeštíhlit ruce - paže. O celkově hubnutí se snažím, cvičím, lépe jím a vím, že ke štíhlejším rukám musím zhubnout celkově. Mám ale bohužel s mými pažemi už pár zkušeností a potřebovala bych něco na podporu shazování centimentrů v těchto místech. Když přiberu, jde mi to ze všeho nejdříve do rukou, když hubnu, jde to z nich nejpozději…Mám na nich už i docela viditelnou celulitidu (mám nadváhu, ale ne nějak extrémní, BMI kolem 26. Ty ruce jsou ale strašné. Pořídila jsem si silikonovou baňku a masážní olej Celulinie od Saloosu, má cenu se baňkovat? A jak moc bych měla nasát kůži? Momentálně mě to trošku bolí (ale je to možní i tím, že mě tam tahají chloupky
) Děkuji za každou radu a prosím o anonym.