Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, zhubla jste některá běháním aniž by se měnil jídelníček? díky za reakce
Ahoj, já teda nikdy. Ani běháním, ani plaváním…jedině hubnu při pravidelném běžkování nebo vysokohorské turistice. Ale myslím, že základ je v jídelníčku.
@Singrovka
Jo zhubla jsem běháním, frekvence 3× -4× týdně. Jídelníček jsem nijak neupravovala. Na kila to nebylo nijak závratné, ale viditelné tzn. na cm to bylo výrazné. Když jsem se pravidelně hýbat přestala, přibrala jsem.
Nezhubla, a naopak jsem sílila. A jelikož jsem běhala od dětství, tak mám nohy jako kulturista
![]()
Takže sice nejsem špekatá, nic se na mě netřese, ale jsem hodně svalnatá. Jsem blbka, běhání a jízda na kole jsou mojí drogou ![]()
Já nezhubla na váhu, ale myslím že jsem se zpevnila a celkově mi to prospělo. Ale jídelníček jsem změnila, měla jsem větší hlad a mohla jsem si dovolit jíst všechno, aniž bych zloustla ![]()
Podle mě je běhání ideální sport, když můžeš vyrazit někam do přírody. Dá se provozovat skoro celoročně, je to zadarmo, nemusíš jezdit do žádného fitka, celkově zabere málo času…
Ahoj, zrovna nedávno jsem začala běhat, cca 3 týdny. Jídelníček jsem pouze upravila v tom smyslu, že jsem zařadila víc zeleniny odpoledne a ovoce dopoledne a už mám dole 3 kila a cm šly také dolů. I manžel mi řekl, že mám nějak hubenější stehna. Strašně mě to baví, je to neskutečné odreagování a vždycky se těším. Za mě doporučuji ![]()
Já jsem začala behat teď teprve 4.den tak jsem taky zvědavá
potřebovala bych nejvic dát dolů stehna ![]()
Běhání bylo jediné, co mi na centimetry pomohlo (následně i kila). Na zadek a hlavně na břicho. Ale u mě se jednalo „jen“ o problém cca 5kg - vidět to ale určitě bylo!
Já teda zhubla po první porodu 2× denně 2 - 3h chůze s kočárkem
30kg a teď tři měsíce po porodu mám z 25kg už jen 5kg z původní váhy taky kočárkuju. Nekojím a ním stejně.
Po opraci křečáků jsmém musela denně nachodit dle dr 5h. Chodila jsem a hubla.
@Blanka S Já i slyšela že se říká, že rychlá chůze je vic účinná jak běh. ![]()
@Teruš90 to jsou tvoje fotky v metříku, předpokládám??? Můj veliký obdiv!! ![]()
Na kila jsem dvě přibrala. A shodila dvě konfekční velikosti ![]()
@vulpes Jj ty jsou moje. děkuji
ale ještě chci jít na vyšší cíl tak snad to půjde ![]()
Holky, moc děkuji za reakce… právě, že jsem se také pustila do běhání (po pravdě jídelníček mi moc upravit nejde, strašně ráda mlsám, ale snažím se víc zeleniny a ovoce raději dopoledne než k večeru) a tak zkouším zhubnout právě touhle cestou. Do fitka se mi vůbec nelíbí chodit… a příští týden přidám kolo, tak už se moc těším, že s kily zatočím