Zhubly jste viditelně běháním?

220
26.4.13 14:42

Zhubly jste viditelně běháním ?

Ahoj holky, zhubla jste některá běháním aniž by se měnil jídelníček? díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
303
26.4.13 14:53

Ahoj, já teda nikdy. Ani běháním, ani plaváním…jedině hubnu při pravidelném běžkování nebo vysokohorské turistice. Ale myslím, že základ je v jídelníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
26.4.13 14:57

@Singrovka
Jo zhubla jsem běháním, frekvence 3× -4× týdně. Jídelníček jsem nijak neupravovala. Na kila to nebylo nijak závratné, ale viditelné tzn. na cm to bylo výrazné. Když jsem se pravidelně hýbat přestala, přibrala jsem.

• Citovat
  • Upravit
5533
26.4.13 15:09

Nezhubla, a naopak jsem sílila. A jelikož jsem běhala od dětství, tak mám nohy jako kulturista :zed: :cert:
Takže sice nejsem špekatá, nic se na mě netřese, ale jsem hodně svalnatá. Jsem blbka, běhání a jízda na kole jsou mojí drogou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
26.4.13 15:23

Já nezhubla na váhu, ale myslím že jsem se zpevnila a celkově mi to prospělo. Ale jídelníček jsem změnila, měla jsem větší hlad a mohla jsem si dovolit jíst všechno, aniž bych zloustla :mrgreen:
Podle mě je běhání ideální sport, když můžeš vyrazit někam do přírody. Dá se provozovat skoro celoročně, je to zadarmo, nemusíš jezdit do žádného fitka, celkově zabere málo času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
26.4.13 15:43

Ahoj, zrovna nedávno jsem začala běhat, cca 3 týdny. Jídelníček jsem pouze upravila v tom smyslu, že jsem zařadila víc zeleniny odpoledne a ovoce dopoledne a už mám dole 3 kila a cm šly také dolů. I manžel mi řekl, že mám nějak hubenější stehna. Strašně mě to baví, je to neskutečné odreagování a vždycky se těším. Za mě doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
26.4.13 15:51

Já jsem začala behat teď teprve 4.den tak jsem taky zvědavá :) potřebovala bych nejvic dát dolů stehna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7866
26.4.13 15:51

Běhání bylo jediné, co mi na centimetry pomohlo (následně i kila). Na zadek a hlavně na břicho. Ale u mě se jednalo „jen“ o problém cca 5kg - vidět to ale určitě bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.4.13 16:12

Já teda zhubla po první porodu 2× denně 2 - 3h chůze s kočárkem ;) 30kg a teď tři měsíce po porodu mám z 25kg už jen 5kg z původní váhy taky kočárkuju. Nekojím a ním stejně.

Po opraci křečáků jsmém musela denně nachodit dle dr 5h. Chodila jsem a hubla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
26.4.13 16:19

@Blanka S Já i slyšela že se říká, že rychlá chůze je vic účinná jak běh. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7866
26.4.13 16:33

@Teruš90 to jsou tvoje fotky v metříku, předpokládám??? Můj veliký obdiv!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
26.4.13 16:38

Na kila jsem dvě přibrala. A shodila dvě konfekční velikosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
26.4.13 16:49

@vulpes Jj ty jsou moje. děkuji :kytka: ale ještě chci jít na vyšší cíl tak snad to půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
26.4.13 17:20

Můžu se zeptat jak často a kolik běháte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.4.13 18:27

Holky, moc děkuji za reakce… právě, že jsem se také pustila do běhání (po pravdě jídelníček mi moc upravit nejde, strašně ráda mlsám, ale snažím se víc zeleniny a ovoce raději dopoledne než k večeru) a tak zkouším zhubnout právě touhle cestou. Do fitka se mi vůbec nelíbí chodit… a příští týden přidám kolo, tak už se moc těším, že s kily zatočím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková