Žiju s pocitem, že jsem mu "zbyla"

Anonymní
2.4.15 15:02

žiju s pocitem, že jsem mu "zbyla"

Ahoj, jsem rozvedená s dvěma malými dětmi a asi už rok žiju se svým novým přítelem..začátky nebyly zrovna procházka růžovou zahradou..jako správná Váha pořád váhal, zda být se mnou nebo se svojí bývalou partnerkou, několikrát jsem se rozcházeli. ona ho už definitivně odřízla a dali jsme se spolu opět dohromady. jenže já od té doby žiju s pocitem, že jsem nějaká znouzecnost pro něj..Teď je to mezi náma už skoro půl roku fajn, ale já se toho pocitu v hlavě nemůžu zbavit. Přejde to, nebo to ve mě bude tak dlouho vřít, dokud nebude konec? Zkoušela jsem s ním o tom mluvit, ale moc to nepomohlo. Prostě řekl že nevím, proč to ještě řeším, že je to dávno vyřešený. Cítím, že mě miluje, když jsme spolu, je nám fajn, ale jakoukoli volnou minutu bez něj nemyslím na nic jiného, než jak to ustát. Mám tomu dát čas? Ukončit to nedokážu asi, ale užírám se fest.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32930
2.4.15 15:04

Nemáš trochu problém se sebevědomím? Vůbec bych to s ním neřešila, akorát mu to vklíníš do hlavy a přijme tvůj názor za svůj. Máš mu co nabídnout? Rozhodl se pro tebe? Máte se rádi? Klape vám to? Nekoukáte po jiných? Tak jste spolu asi spokojení a není to o tom, že byste na sebe zbyli, lepší vrabec v hrsti než holub na střeše.
Nekaž si to zbytečně.
Vím jaké to je, taky jsem rozvedená s dvěma dětma a kolikrát mi hlavou proletí myšlenky, proč se mnou ten můj chlap je..že s jinou by to měl jednodušší, lepší..Jenže proč..miluje mě, já jeho, a o to jde. Jsme spolu šťastní a na ničem jiném nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.4.15 15:09

Holky mam to stejne…me dokonce manzel nekolikrat rekl, ze jsem na nej zbyla…jakoze hrozna sranda.

• Citovat
  • Upravit
41534
2.4.15 15:11
@KackaDoup píše:
Holky mam to stejne…me dokonce manzel nekolikrat rekl, ze jsem na nej zbyla…jakoze hrozna sranda.

Tak to mě ten můj občas řekne, že jsem ho vlastně „ulovila/uhnala“..taky děsně vtipný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.15 15:12

No je fakt, že kdybych to sebevědomí měla, tak s ním asi nejsem.. :) dělám si srandu, nemyslím si, že by mi zrovna sebevědomí chybělo :)
Prostě ten pocit, že se nerozhodl on, ale asi to všechno rozhodla ona :) on je strašně nerozhodný v životě.

• Citovat
  • Upravit
3997
2.4.15 15:17

To znám..sebevědomí. Někdo mi říkal že to existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
2.4.15 15:18

Takže jeho bývalá partnerka ho pustila k vodě, rozhodla za něj, že ona s ním nebude, a vnukla mu do hlavy, že má být s tebou? :zed: Nebo jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.15 15:23
@Blekota píše:
Takže jeho bývalá partnerka ho pustila k vodě, rozhodla za něj, že ona s ním nebude, a vnukla mu do hlavy, že má být s tebou? :zed: Nebo jak to myslíš?

no, trochu si mě dostala :) takhle přesně asi ne, ale prostě jak vyhnat ten pocit z mojí hlavy, že se chvíli plácal mezi námi dvěma až ona řekla dost a my se dali zase dohromady? jasně, bylo to moje dobrovolné rozhodnutí, protože ho miluji, ale zápasím s touhle myšlenkou :roll:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.4.15 15:37

@Keyllah to taky…ze jsem ho svedla.

• Citovat
  • Upravit
2144
2.4.15 15:38
@Blekota píše:

Spíš si asi zaklaatelka myslí, že kdyby mohl, rozhodl by se spíš pro bývalku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.15 15:43
@celipipka54 píše:
Spíš si asi zaklaatelka myslí, že kdyby mohl, rozhodl by se spíš pro bývalku :think:
:palec:
přesně tak, ne z důvodu, že by mě miloval míň, ale z důvodu, proč být s rozvedenou holkou s dvěma dětma v pronájmu, když mohl být s mladou bezdětnou holkou, která má megazazobaný rodiče a naprosto neomezené možnosti.
  • Citovat
  • Upravit
9757
2.4.15 15:59
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem rozvedená s dvěma malými dětmi a asi už rok žiju se svým novým přítelem..začátky nebyly zrovna procházka růžovou zahradou..jako správná Váha pořád váhal, zda být se mnou nebo se svojí bývalou partnerkou, několikrát jsem se rozcházeli. ona ho už definitivně odřízla a dali jsme se spolu opět dohromady. jenže já od té doby žiju s pocitem, že jsem nějaká znouzecnost pro něj..Teď je to mezi náma už skoro půl roku fajn, ale já se toho pocitu v hlavě nemůžu zbavit. Přejde to, nebo to ve mě bude tak dlouho vřít, dokud nebude konec? Zkoušela jsem s ním o tom mluvit, ale moc to nepomohlo. Prostě řekl že nevím, proč to ještě řeším, že je to dávno vyřešený. Cítím, že mě miluje, když jsme spolu, je nám fajn, ale jakoukoli volnou minutu bez něj nemyslím na nic jiného, než jak to ustát. Mám tomu dát čas? Ukončit to nedokážu asi, ale užírám se fest.. :roll:

mysli si to tak ještě pár měsíců, nahazuj a řeš tohle téma s partnerem a kamarády, rodinou a garantuju ti, že do půl roku to tak bude a on se začne rozhlížet jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30991
2.4.15 16:02
@Anonymní píše: :palec:
přesně tak, ne z důvodu, že by mě miloval míň, ale z důvodu, proč být s rozvedenou holkou s dvěma dětma v pronájmu, když mohl být s mladou bezdětnou holkou, která má megazazobaný rodiče a naprosto neomezené možnosti.

A takto cernobile to neni, neni to o penezich. Jinak ano, v tuto chvili jsi na nej zbyla. Ta, kterou chtel, ho nechtela, tak vzal tu, ktera ho chtela, ale on by radeji jinou. Proto nemaji lide odchazet ze vztahu do vztahu, nemaji A nahrazovat B. Maji byt chvilku sami a vztah s B zacit proto, ze B opravdu chteji.

Bud jsi jen prevoznikem, co ho opatruje na ceste k C a nebo si uvedomi tve kvality a zustanete spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649

jooo jakože lepší partie… tak proč se teda plácal mezi vámi dvěma a nebyl rovnou s lepší partií? Já mám dojem, že nad tím moc přemýšlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
proč být s rozvedenou holkou s dvěma dětma v pronájmu, když mohl být s mladou bezdětnou holkou, která má megazazobaný rodiče a naprosto neomezené možnosti.

Když je vám spolu fajn, tak nechápu, poč tohle řešíš? :nevim: Naprostá většina žen si za muže vezme (nebo za partnera zvolí) chlapa, kterýho už předtím nějaká jiná poslala do pr…, to je snad normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí