Zimni tehulky

25
2.7.04 16:54

Zimni tehulky

ahojte holky,

hledam tehulky, ktere cekaji miminko v zime (muj termin je koncem ledna).
Budu moooc rada, kdyz se mi nekdo ozve.
Hezky vikend s briskama,

Martina 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
2.7.04 17:22

Ahojky,
doporučuji se podívat do těhulkovských deníčků, tam je těhulek spousty a bývá to rozdělené cca podle období…zkus se juknout tam, teď si bohužel nevybavuji, který se váže k tvému období:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.7.04 16:51

Ahoj, konečně se načel někdo čerstvý, já mám termín v druhé polovině ledna, tak to jsme podobně. Zatím je to těhulkovství čerstvé, možná proto je nás zatím málo, snad se přidají další. Piš svoje poznatky a pocity, můžem srovnávat
Ahoj Marťas

• Citovat
  • Upravit
1290
4.7.04 00:23

Martino,

V deníčku u Maru jsou nějaké těhulky s termínem v lednu.
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.7.04 08:02

A nebo do dizkuze „těhule“. je nás tu dost lednových :lol:

Desty a Cipátko 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.7.04 10:47

Ahojky Marti a holky spolutěhulky :-)
Já jsem sice asi trošku napřed, ale taky to čekáme v zimě teda spíše 2.12.2004.Takže moc ráda si s Váma tady popovídám, protože jsem pořád doma a skoro nepřetržitě na emiminu :-)))
Mějte se moc a moc fajn a krásné léto s pupíčky :-)
Pa Mon a žabka 18+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.7.04 17:32

zimni tehulky

Ahoj holky, jsem rada, ze se nasly i nejake cerstve tehulky, ja cekam mimco kolem Vanoc. Jsem uz dva mesice doma a uzivam leta. Casto jsem na inetu a procitam ruzne prispevky. ¨V okoli neni zadna tehulka, kterou bych znala, takze jsem rada, ze si muzu popovidat aspon takhle. Vsechny vas zdravim Misha

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.7.04 09:24
Marťánek píše:
Ahoj, konečně se načel někdo čerstvý, já mám termín v druhé polovině ledna, tak to jsme podobně. Zatím je to těhulkovství čerstvé, možná proto je nás zatím málo, snad se přidají další. Piš svoje poznatky a pocity, můžem srovnávat
Ahoj Marťas

Ahoj Martanek :)
je, tak to me tesi, ze jsi se mi ozvala. Kdyz jsem prisla dnes rano do prace, hned me cekala zprava, ze mi nekdo odepsal. Tak jsem hned skocila na stranky emimino a ctu a ctu a ctu :)
Ja mam taky termin v druhe polovine ledna, presne receno 30. ledna. Uvidime, jestli se to bude posouvat. Moje kamaradce se to uz posunulo o 2 tydny dopredu. Nechame se prekvapit. Dalsi prohlidku mam pristi tyden v utery a uz se moc tesim na nove obrazky naseho broucka.
Ted musim na jeden meeting, ozvu se zase.
Martina

• Citovat
  • Upravit
328
5.7.04 09:47

Čaute, babenky!
Myslím, že zimné tehulky sa stretávajú u Montičky, ak by ste mali chuť :-) Teda vlastne u Mimizemšťánka :-)))
Lulu od Brusinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.7.04 10:49

Re: Zimni tehulky

mudru píše:
ahojte holky,

hledam tehulky, ktere cekaji miminko v zime (muj termin je koncem ledna).
Budu moooc rada, kdyz se mi nekdo ozve.
Hezky vikend s briskama,

Martina 8)

Ahoj,jmenuji se Darina a cekam to zacatkem unora.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.7.04 10:51
Marťánek píše:
Ahoj Marťas

Ahoj, jmenuju se Darina a jsem taky na zacatku, cekam to zacatkem unora

• Citovat
  • Upravit
3420
6.7.04 13:18

zimní mininka

Ahoj holky,
já mám taky termín koncem února…Chci se zeptat:máte nevolnosti?Mi už to začalo a není o co stát!!
Zatím pa G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.7.04 19:14

Ahojte holky, já už mám snad nevolnosti za sebou, začínám 13.tt. a už je to lepší. Únava mě taky opouští a dokonce jsem schopna i vařit. Gabule, neboj, jednou to přejde a pak si budeš už jen užívat miminka. Jo a ranní nevolnosti u mě znamenaly téměř celodenní. M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.7.04 08:41
Marťánek píše:
Ahojte holky, já už mám snad nevolnosti za sebou, začínám 13.tt. a už je to lepší. Únava mě taky opouští a dokonce jsem schopna i vařit. Gabule, neboj, jednou to přejde a pak si budeš už jen užívat miminka. Jo a ranní nevolnosti u mě znamenaly téměř celodenní. M.

ahoj Martanek,

tak jsem opet v praci a doufam, ze mi bude dnes lepe nez ty dva posledni dny. Ted jsem v 10.tt a nejak mi pripada, ze je to ted nejhorsi s tema nevolnostma. Vcera jsem ale cetla clanek, ze pokud jsou nevolnosti, tak to je dobry priznak toho, ze se miminku dari moc dobre. Takze holky vydrzat!! Martina

• Citovat
  • Upravit
2
7.7.04 10:49

ahojky Mudru, já mám TP 7.1.05 :) Jak to prožíváš? Já jsem ze všeho vykulená, je to moje první :) Drtím palečky bříškům :wink: Misty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí