Zimni tehulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
9.7.04 20:21

Ahojte holky, teda dva dny jsem tu nebyla a pěkně se naše skupinka rozrůstá. To je paráda. Já jsem si konečně po dlouhé době užívala zahradu, protože předtím mi bylo dost blbě a tak nějak jsem neměla zájem nic dělat a nikam chodit. Teď už je to lepší, 13.tt. - termín 20.1.,takže vegetím. Jinak já čekám mrňousky 2, takže to bříško už je vidět, kalhoty nedopínám a nejradši mám volné šaty. Trochu tlaku na bříško a hned je mi šoufl. Nádhera, jak se ti mrňouskové mrskají na UZ,že? Teď už se těším až budou kopat a já je ucitím, i když zatím si nedovedu představit, jak se tam vejdou. Mějte se fajn a krásný víkend.
Martina - Marťánek

• Citovat
  • Upravit
3
9.7.04 21:37

zimni tehulky

Ahojte holky!
Ja mam termin 28.1.2005, a je fajn, ze si tu clovek muze precist,jak podobne jste na tom i vy :lol:
Chodite nektera uz plavat?
A jak vubec tehotenstvi snasite? Ja musim rict, ze jsem uz zazila prijemnejsi veci :twisted:
Cely den jsem totiz neskutecne unavena ( a to i cerstve po ranu:), a hlavne ranni nevolnosti jsou u me celodeni, takze si obcas pripadam NAPROSTO NEPOUZITELNE . I celkem nenarocna prace ( u PC) me dost vycerpava.
Nekdy na nevolnosti zabira jidlo, ale nekdy taky vubec ne. Nezvracim sice ( normalne jsem naprosto nezvraceci typ, blinkala jsem naposledy kdyz jsem byla mala:), ale zle je mi hrozne, a kolikrat mam opravdu namale…
V Po pujdu do teh. poradny, a uz ted se desim toho, ze tam mam dorazit nalacno. ( kdyz totiz nejsem najedena, tak je to tutovka…)

A jak pribirate?
Ja na vaze jeste nepribrala, ale opticky uz hodne hodne. ( Ani nevim jak si vysvetlit, kde se „to navic“ na me vzalo, kdyz celkove nejim vic nez driv, a vaha se mi taky nezvedla). Kalhoty jsem si musela koupit uz ve vetsim cisle a bokovky, a pri chuzi si pripadam dost tezkopadne… UZ TED!!!! :o

Prosim, napiste mi, jestli jste na tom nektera podobne, a kdo jste z Prahy, kam chodite cvicit!!!
( sice jsem ted stale utahana jak kote a tak mrtva, ze na nejake cviceni vubec nemam energii a ani pomysleni - ja, zaprisahla sportovkyne! 8O - ale doufam, ze se situace po konci 3.mesice zlepsi a pak to zase bude aktualni :lol: )

Helca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
10.7.04 12:08

ahojky holčiny

ahojky

jsem nováček, dnes jsem se zaregistrovala a hledám těhulky na pokec a že Vás tady je. :lol: Můj termín je v prosinci, konkrétně 24.12.2004 (bude to takový dáreček pod stromečkem)

Jinak je to moje první miminko, takže jsem hrozně nadšená a vždy se nemůžu dočkat dalšího ultrazvuku až uvidím toho drobečka jak se tam mrská.

Nevím jak vy, ale už se nemůžu dočkat až začnu nakupovat výbavičku. Budu nakupovat univerzální věci, protože jsme se rozhodli si to nenechat říct - bude to takové vánoční překvapení.

Slyšela jsem, že na pohyby je ještě brzy, ale doufám, že už toho mrňouska za nedlouho začnu cítit, to bude super. :lol:

Už máte vybraná jména?

tak zatím, jedu na grilovačku, takže zdravím všechny těhulky a samozřejmě bříška

Ahoj
Romča a Kvído (pracovní název bříška).
tak zatím ahoj

romča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.7.04 13:08

Zimní těhulky

Ahojky Matino,já mam termín 26.1 a byla bych ráda kdybych si mohla s psat.Těhotenství zatim nic moc je mě furt zle a bolí mě břicho a co ty?Budu ráda když mě napíšeš tak se zatim měj pa Hanka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.7.04 13:12

Zimní těhulky

Ahojky Matino,já mam termín 26.1 a byla bych ráda kdybych si mohla s psat.Těhotenství zatim nic moc je mě furt zle a bolí mě břicho a co ty?Budu ráda když :P mě napíšeš tak se zatim měj pa Hanka. :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.7.04 07:46

Ahoj holčinky!

Hlásím se po víkendu opět z práce. Tedy to vstávání mě zabije. Ještě k tomu mi není nic moc, pěkně se mi motá hlava a bříško pobolívá. Lepší v postýlce, ale co se dá dělat.
Argon , musím říct, že taky znám příjemnější stavy, než je momentálně tento. Počítám dny do druhého trimestru a doufám, že se budu cítit líp. Nejvíc mi vadí ta únava - vždycky jsem stihla milion věcí a teď jsem jak pecivál. Ani mě nic nebaví.
Jinak holčinky co kočárky? Máte už vybráno? Já čím víc hledám, tím víc mě nic nenadchlo.
k dr. jdu ve středu, budu mít výsledky těch prvních testů tak jem zvědavá. Měla bych mít krevní skupinu RH- a manža má Rh+. Ale to je prý problém až v druhém těhotenství.
Tak pište pište a pohlaďte bríška
 pa

Brambůrka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.7.04 08:20

Zdravím všechny určitě šťastné těhulky a také vaše bříška,

ráda se k Vám hlásím, protože také neznám moc těhulek, co mají termín zimní. Je tu spoustu podzimních i letních, ale my zimáci nic moc. Tak snad se budeme rychle rozrůstat a bude nás tu čím dál tím víc. Mám termín skoro stejný jako Misty - 6.1.05 a za 2 týdny nás čekají genetické testy, tak mám docela obavu, ale snad to bude v pořádku.
My jsme 1. trimestr přečkali (musím zaťukat) bez zvracení a větších nevolností. Akorát tak možná 3 nebo 4 týdny jsem měla žaludek jako na vodě. Co mě stále trápí je, že je mi stále těžko po skoro každém jídle a často mě pálí žáha. Myslela jsem, že jsou to problémy až posledního období v těhu, ale ouha. Hlavně že bude kulihrášek v pořádku.
Tak se mějte maminy krásně a užívejte si pomalu rostoucích bříšek.

Ahoj Kajina

• Citovat
  • Upravit
7
12.7.04 08:29

Ahoj holky,
zdravím vás po vikendu. Je bezva, kolik už je nás - zimních těhulek. To je ten máj, lásky čas :wink:
Argon vítám tě v naší diskusi, zatím to vypadá, že máme úplně stejný termín. Jsem zvědavá, jak moc se ještě změní.
Co se týče únavy jsme na tom asi stejně. Pořád všude čtu. jak by budouci maminky měly cvičit, ale já na to prostě už nemám sílu. Doufám, že to časem bude lepší. Cvičení zatím sháním, ale nic jsem ještě neobjevila, tedy snadno dostupného.Dojíždím do práce do Prahy. na plavání se také chystám, ale ještě se chci poptat doktorky, jak moc musí být bazén upraven, vyčištěn pro těhotné.
Výbavičku zatím nesháním, mám na půdě nějaké oblečení po sestřence, tak až mi bude líp, se chystám to probrat.
Holky, jak moc přibíráte? Já už přibrala asi 3kg a bříško začíná být vidět, není to nějak moc? Asi se budu muset začít krotit :)
Přeji vám hezký den, pokud to při pondělku není moc opovážlivé.
Teri + prcek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dia
34
12.7.04 10:13

Ahojky holčiny,

zdravím po víkendu a jsem ráda, že jsme se tak pěkně „rozmnožily“ :o))! Já mám termín 14.1.05 podle MS, ultrazvuk to potvrdil, takže snad už to nebude pozdějc. Už se totiž nemůžu dočkat. Zatím jsem od poslední poradny zhubla 0,5 kg ale přitom vůbec nezvracím, spíš jím pořád stejně. Takže s tou váhou je to asi dost individuální. Bříško už je mírně vidět a co se týče únavy, tak v prvních 10 týdnech jsem měla pocit, že ani nedojdu z práce a teď je to daleko lepší - jsem 13 + 3tt.

Tak hezky pište pocity a zážitky a pozdravujte mimísky!!

Denissa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
12.7.04 10:52

ahoj holčiny,
já jsem taky zimátko - termín porodu 14. února - takže Valentýnek :D
Nevolnosti nemám žádné, jen příšerná únava. Zítra začínám 10 tt. Minulý týden už jsem viděla na UTZ bušit srdíčko. Příští týden mě čekají základní odběry a za ncelé 3 týdny pokud bude všechno OK už dostanu průkazku :D
Taky mě čeká genetická konzultace..... doufám, že bude všechno v pořádku!
Co se týče nakupování, zatím se držím, i když hodně těžko. Okukuju oblečky a kolikrát už mířím ke kase, ale zase to vrátím :oops: Asi ještě raději fakt počkám. Ale dětský pokoj už mám vymyšlený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.7.04 12:41

Ahojte všichni, tak už jsem si myslela, že mi bude jen dobře, jsem 12+4tt. a minulý týden už mi bylo celkem fajn. Ale včera a dneska se zase vrátila nevolnost, ale v menší míře. No nic,vydržet to stejně musím. Já už jsem byla párkrát plavat, ale jenom v našem zahradním bazénu, ve kterém vím, že není špinavý. Je to spíš taková relaxace než pořádné plavání, ale i to stačí. Trochu mě i bolí záda, většinou po delší chůzi přejdou. Asi je to z toho nicnedělání, od začátku těhu jsem na PN. Únava už taky odchází, takže jsem schopna i něco dělat. A bříško už teda roste, zatím budu asi kupovat věci jen na sebe, s miminkovskýma radši počkám,asi až po 20.tt, až budu zhruba vědět i pohlaví. Čekám dvojčátka a na tak velké překvápko až k porodu nemám. Je tu někdo taky dvojmimískový? Mějte se všechny krásně a užívejte to nejhezčí období těhulkovství.
Martina

• Citovat
  • Upravit
25
12.7.04 15:04

Re: Zimní těhulky

Kopretinka23 píše:
Ahojky Matino,já mam termín 26.1 a byla bych ráda kdybych si mohla s psat.Těhotenství zatim nic moc je mě furt zle a bolí mě břicho a co ty?Budu ráda když mě napíšeš tak se zatim měj pa Hanka.

Ahoj Hani,

tak to vypada, ze mame termin skoro uplne stejne! Super. Pri zjisteni tehotenstvi mi pani dr. rekla termin 30.01. (to bylo na zacatku 6 tt). ted jsem v 11 tt a zitra jdu na dalsi kontrolu, tak jsem zvedava, jestli se ji to posune nebo ne. moji kamaradce, ktera je 5tt popredu to uz dvakrat posunovala. tak uvidime. jen aby bylo vsechno v poradku.
a jak to zvladas? je to tve prvni miminko?

tesim se na zpravu, martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.7.04 16:00

Ahoj holky já jsem teda taky pořád unavená, ale cvičit bych zašla, protože jak se tak pozoruji moje stehny se začínají pěkně rozkydávat na všechny strany a to jsem teprvne na začátku, Nejste někdo poblíž Prahy 1? Šla bych i si zaplavat, ale musím se zeptat, protože moře jsem musela zrušit, ale to bylo ve 2měsíci tak teď snad už budu moc. Jinak zatím moc nepřibírám jen mě rostou prsa snad každý den, no nechci to vidět! Nebudete někdo rodit U Apolináře?
ahoj Renata 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.7.04 07:37

Ahoj těhulky a mimískové,

tak se nám to hezky rozrostlo. Máj je opravdu lásky čas a v zimě zaplníme porodnice, ale je fakt, že každá jsme z jiného koutu ČR nebo i dál?
S únavou jsem na tom byla také hodně bledě, nebyla jsem schopná doma nic udělat a pokaždé se mi kolem 2. hodiny odpoledne zavřeli oči a nedalo se se mnou hnout. Teď už se to trochu zlepšuje a snad se to vrátí do původních kolejí. Já jsem do 12tt také přibrala asi už 2 kg a nemám z toho vůbec radost, ale je to moje vina, protože jsem rozežraná, tak se snažím trochu krotit. Bříško už se mi začíná pomalu zakulacovat, tak jsem spokojená. Ještě si musím počkat na genetické testy a pak si to začnu užívat na plno.

Mějte se moc hezky a opatrujte svoje bříška.

Ahoj Kajina 14+4tt

• Citovat
  • Upravit
100
13.7.04 13:52

ahoj lulu

Lulu píše: Čaute, babenky!
Myslím, že zimné tehulky sa stretávajú u Montičky, ak by ste mali chuť :-) Teda vlastne u Mimizemšťánka :-)))
Lulu od Brusinky

ahoj Lulu,

můžeš mě nasměřovat, kde u mimizemšťánka, nějak se mě to nedaří najít.
Díky Romča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky