Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím mám otázku na ty, co zjistily že jsou těhotné po 20.tt. Příbuzná
Teď přišla s tím, že je v 21.týdnu, ale ze nemá termín a nebudou ji dělat žádné vyšetřeni. Není to divný? Jak to probíhalo u vás? Není to moje věc, ale její rodiče to hodně trápí. Je jí 17 totiž:-/
@smudlik.esta Divný to teda je
No termín ani vyšetření mít nebude, pokud nepůjde k lékaři, to rodiče nevědí, když je to tak trápí
![]()
@smudlik.esta je to blbost. I kdyby mj to přišla takhle pozdě, taky se to stalo moji kam. rádce, tak by ji vyšetření dodělali který by měli nějakou váhu a samozřejmě určení termínů porodu. Známá tahá rodiče za fusekli
@smudlik.esta píše:
Prosím mám otázku na ty, co zjistily že jsou těhotné po 20.tt. Příbuzná
Teď přišla s tím, že je v 21.týdnu, ale ze nemá termín a nebudou ji dělat žádné vyšetřeni. Není to divný? Jak to probíhalo u vás? Není to moje věc, ale její rodiče to hodně trápí. Je jí 17 totiž:-/
známé to zjistili okolo 20tt a hned druhý den jí hnali na genetiku
Prej u lékaře byla včera. Podle mě ale kecá. Já si spíš myslím, že to ví od začátku, jen se bála to říct
Rozhodně kecá, udělali by vše, co je potřeba a dál by běžně chodila na prohlídky.
Bála se to říct, podle mě..Jeeeja..no tak dějí se mnohem horší věci
Já jsem se o mém současném těhotenství dozvěděla kolem 17.tt, čili, když na mě miminko začalo ťukat, neměla jsem MS, kojila jsem, neměla jsem žádné příznaky těhotenství. Ve dvacátém týdnu mi dělali ultrazvuk a stanovili podle velikosti mimča přibližný TP na 1.10. zatím se k němu upínám, snad to vyjde
.
@smudlik.esta znám 2. co na to přišly až v 5. měsíci.. jedna v 18 tt. a druhá ještě později.. Obě honili po vyšetřeních a doktorech o 106 a snažili se vše možné dohnat a dovyšetřit. Obě byly na genetice - jedna proto, že až do toho 18.tt brala antikoncepci a druhá zas v prvním trimestru jakási nevhodná antiobiotika.. Podle mně buď kecá a ta vyšetření má dávno za sebou nebo je odmítla.
@petipacka no, zase na druhou stránku je to lepší než naše úmorné snažení
![]()
Jsi ve zlaté klecy..Podle popisu tě hodně dusí..
Zatím neodcházej a promluv si s ním a hlavně jsi najdi práci. Budeš se hned cítit lépe..Prostě se nerozváděj, ber co ti to manželství dává a začni vedle něho žít svůj život..
Nebo zkuste poradnu ![]()
Holky úplně blbě slečně je 17let a pokud to její rodiče trápí tak jí mají pořád ještě právo vzít za ruku a k doktoru dotáhnout, ať se jí to líbí nebo nelíbí ![]()