Zkomplikovaný život
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@EvieK To je právě to! Já s ní nikdy problém neměla, vždy ke mě byla vstřícná a ochotná, respektovala i mé důvody, proč chci odejít, vše bylo dobré, až doposud!
Situaci sis zkomplikovala sama vlastní vinou, tak to neházej na poštu. K zaměstnanci s Tvým uvažováním a chováním by se zachoval úplně stejně každý normální zaměstnavatel… “dárečci” jako Ty jsou “oblíbeni” všude stejně.
@DenisaSvecova píše:
@lachtanice86 a tak se mi prodlouží a co jako? Já v životě nebyla na pracáku, neschopenku jsem měla jednou za život… tak se třeba p… ty ubožáku/ubožačko! Já si vše plně platím celý život a mám nárok v takovém případě jednat jakkoli, jak uznám za vhodný!
To si myslím bylo úplně zbytečné, ne?
@BohunkaP píše:
Situaci sis zkomplikovala sama vlastní vinou, tak to neházej na poštu. K zaměstnanci s Tvým uvažováním a chováním by se zachoval úplně stejně každý normální zaměstnavatel… “dárečci” jako Ty jsou “oblíbeni” všude stejně.
A já snad zmiňovala, že za zkomplikování může Česká pošta? Já si plně uvědomuju, že je to pouze můj problém a moje špatné rozhodnutí, kterým jsem si n… sama do bot, o poště jsem napsala jen to, že se mi nelíbí to jak mi zorganizovaly směny a jak se zachovala šéfová… kdo do pošty nevidí, nedokáže soudit. Na poště nic, ale vůbec nic nefunguje jako u jiných zaměstnavatelů.. pošta je něco jako Havlíčkův Brod, do písmene! Slova všech 50 zaměstanců, kdyby náhodou někdo zase chtěl psát, jaká jsem hloupá.
@DenisaSvecova já a ubožačka, tak určitě. Ja nejsem vycurana jak díra do sněhu, já neplivu po šéfové, protože sama se neumím rozhodnout a stát si za tím, já si dokážu nést následky svých rozhodnutí nést. Hele víš vůbec co znamená slovo prodloužit? Jo a ještě drobnost, o PN rozhoduje lékař, né ty. Ale co vůbec řeším s člověkem, co raději svůj příspěvek smaže, hned po tom, co dostane negativní odpověď. Ty si chtěla číst jaká si chudinka, jak oni jsou na tebe zlí… a ono prd, co? ![]()
@EvieK píše:
To si myslím bylo úplně zbytečné, ne?
V pohodě, však se právě tady projevila jaká je, to je určitě radost s ní spolupracovat
@DenisaSvecova píše:
@lachtanice86 a tak se mi prodlouží a co jako? Já v životě nebyla na pracáku, neschopenku jsem měla jednou za život… tak se třeba p… ty ubožáku/ubožačko! Já si vše plně platím celý život a mám nárok v takovém případě jednat jakkoli, jak uznám za vhodný!
Tak jestli jednáš s každým tímto způsobem, tak asi opravdu nebude chyba na straně zaměstnavatele… ![]()
- Upravit
@DenisaSvecova píše:
A já snad zmiňovala, že za zkomplikování může Česká pošta? Já si plně uvědomuju, že je to pouze můj problém a moje špatné rozhodnutí, kterým jsem si n… sama do bot, o poště jsem napsala jen to, že se mi nelíbí to jak mi zorganizovaly směny a jak se zachovala šéfová… kdo do pošty nevidí, nedokáže soudit. Na poště nic, ale vůbec nic nefunguje jako u jiných zaměstnavatelů.. pošta je něco jako Havlíčkův Brod, do písmene! Slova všech 50 zaměstanců, kdyby náhodou někdo zase chtěl psát, jaká jsem hloupá.
Ty normálně uz nevíš asi co píšeš. V hlavním příspěvku, jak je Česká pošta hnus a k zbliti a nakonec, že ti jenom vadí organizované směny.. ty kokos holka
. Ty mě bavíš..
.
@lachtanice86 píše:
V pohodě, však se právě tady projevila jaká je, to je určitě radost s ní spolupracovat
No přesně tak, opravdu mě baví takové co čekají, že když se chovají jak se chovají dostanou tady pochvalu. A když se tak nestane, plivou kolem sebe.:mrgreen:
@lachtanice86 Tak já hlavně především chtěla poradit, už jenom tím, že jsem se utvrdila v tom, že výpověď lze podat kdykoli znovu. Tato diskuzní stránka byla vždycky dobrým rádcem při problémech. Asi Vám všem uniká slovo,,PANDEMIE" nebýt jí, vše je úplně jinak! A vy už soudíte nerozhodnost, hloupost a tak dále. Ale ne každý člověk má,,vnímání druhých" bohužel. A to sleduji v poslední době dost často na fb, jeden vyjádří VLASTNÍ názor a půlka národa NEUMÍ přijímat názory druhých. Je to smutné.
@DenisaSvecova ty seš ale to stejný, já řekla svůj názor na tebe a ty kopeš jak pominutá. Navíc já ti i odpověděla na tvůj dotaz.. No jistě, změnila si zprávu, aby si vypadala líp co?
@DenisaSvecova teď mě tak napadá, zajdi za sefovou, takhle jak mi tady píšeš mluv s ní a výpověď už podávat nemusíš
@lachtanice86 A vy jste připsala větu, aby jste,,vypadala líp" co?
Bože můj, dejte mi radši všichni pokoj. Končím a odnáším si z této diskuze jediný, jsem HLOUPÁ a NEROZHODNÁ, protože jsem se díky PANDEMII ZBRKLE rozhodla a nemám křišťálovou kouly, abych se podívala do budoucna kdy tohle peklo skončí! Nalepím si to na čelo, třeba mi to dopomůže v kuráži, až budu pana doktora prosit o tří měsíční vyčůrané PN, za vaše peníze. Tak sladký sny všem ![]()
@DenisaSvecova píše:
@lachtanice86 A vy jste připsala větu, aby jste,,vypadala líp" co?Bože můj, dejte mi radši všichni pokoj. Končím a odnáším si z této diskuze jediný, jsem HLOUPÁ a NEROZHODNÁ, protože jsem se díky PANDEMII ZBRKLE rozhodla a nemám křišťálovou kouly, abych se podívala do budoucna kdy tohle peklo skončí! Nalepím si to na čelo, třeba mi to dopomůže v kuráži, až budu pana doktora prosit o tří měsíční vyčůrané PN, za vaše peníze. Tak sladký sny všem
Jo, konečně něco správně. Dobrou
.
@reincarnate děkuji za citaci
@DenisaSvecova ty jsi je vyjebala tím že si za tebe hledali náhradu, kterou už pravděpodobně měli. Tak se nediv že když je pár týdnu před koncem výpovědi vyjebeš, že oni vyjebou s tebou. Chtěla jsi zůstat, chtěla, tak makej jak oni řeknou. jak se oni k tobě zachovali, snad ti k ním. Myslím si, ale že u takového zaměstnance by souhlasili i na dohodě..
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat