Zkomplikovaný život

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
12.5.20 00:48
@Aries6 píše:
Tak hlavně by se jí vypovedni doba o dobu neschopnosti prodloužila.

neprodloužila. nemocenské jede s výpovědní dobou zároveň, takže výpověď skončí a nemocenská ještě klidně pokračuje. mám to zjištěné

• Upravit
2064
12.5.20 02:29
@DenisaSvecova píše:
@lachtanice86 Tak já hlavně především chtěla poradit, už jenom tím, že jsem se utvrdila v tom, že výpověď lze podat kdykoli znovu. Tato diskuzní stránka byla vždycky dobrým rádcem při problémech. Asi Vám všem uniká slovo,,PANDEMIE" nebýt jí, vše je úplně jinak! A vy už soudíte nerozhodnost, hloupost a tak dále. Ale ne každý člověk má,,vnímání druhých" bohužel. A to sleduji v poslední době dost často na fb, jeden vyjádří VLASTNÍ názor a půlka národa NEUMÍ přijímat názory druhých. Je to smutné.

Je zvláštní, že pandemie dneska vlastně muže úplně za všechno. I za charakterové vady :think:

• načítám...
166
12.5.20 03:59

@Petrusska007

Jediný co jsem tím chtěla říct, že nebýt toho chaosu okolo pandemie, jdu si za svým cílem dál! Tak až budete v budoucnu ve výpovědní lhůtě a pár dní na to přijde něco, co nečekal nikdo z nás, doma se vám hroutí mamka, o kterou máte strach. Tak mi přijďte prosím dát instrukce, jak jednat s klidnou hlavou. A charakterové vady? Tak ty ovlivňuje,,trauma z dětství" s vyvolaným ADHD, které mě doprovází i dospělostí. Když už jsme tedy u těch vad. Ale koho by v dnešní době zajímalo, že za NEROZHODNOSTÍ může stát i něco jiného, než čistá hloupost. Jak lehké je odsuzovat lidi na internetu, že? A teď mě pojďte všichni vyhejtovat, jaká jsem chudinka, že jsem si dovolila vůbec něco takového napsat :zed: :cert: :pankac:

Příspěvek upraven 12.05.20 v 04:43

• načítám...
15170
12.5.20 04:43

Výpovědní doba se o nemocenskou neprodluzuje. To platí jen u zkušební doby.

• načítám...
PaníKadrnožková
12.5.20 04:47
@DenisaSvecova píše:
@lachtanice86 Tak já hlavně především chtěla poradit, už jenom tím, že jsem se utvrdila v tom, že výpověď lze podat kdykoli znovu. Tato diskuzní stránka byla vždycky dobrým rádcem při problémech. Asi Vám všem uniká slovo,,PANDEMIE" nebýt jí, vše je úplně jinak! A vy už soudíte nerozhodnost, hloupost a tak dále. Ale ne každý člověk má,,vnímání druhých" bohužel. A to sleduji v poslední době dost často na fb, jeden vyjádří VLASTNÍ názor a půlka národa NEUMÍ přijímat názory druhých. Je to smutné.

Nikdo by si te nedobiral za to, ze jsi stahla výpověď a ted si to vycitas, ale to, jak se tady nasledne predvadis, za vse muze ceska posta, nejhorsi zamestnavatel, ty jsi nejvetsi chudinka, protoze PANDEMIE a s narodem to jde s kopce… no to je prostě ryzí výhřez :mrgreen: ty tvoje hlasky by ocenil mozna Okamura :lol: a jeste se pustis do jine diskuterky, jaka je to ubožačka? Hmmm, tva sefova mi je cim dal sympatictejsi, co ze ti dal? Blbe smeny a pak jdes s vlnou propoustenych? :lol:

• Upravit
PaníKadrnožková
12.5.20 04:53
@DenisaSvecova píše:
@Petrusska007

Jediný co jsem tím chtěla říct, že nebýt toho chaosu okolo pandemie, jdu si za svým cílem dál! Tak až budete v budoucnu ve výpovědní lhůtě a pár dní na to přijde něco, co nečekal nikdo z nás, doma se vám hroutí mamka, o kterou máte strach. Tak mi přijďte prosím dát instrukce, jak jednat s klidnou hlavou. A charakterové vady? Tak ty ovlivňuje,,trauma z dětství" s vyvolaným ADHD, které mě doprovází i dospělostí. Když už jsme tedy u těch vad. Ale koho by v dnešní době zajímalo, že za NEROZHODNOSTÍ může stát i něco jiného, než čistá hloupost. Jak lehké je odsuzovat lidi na internetu, že? A teď mě pojďte všichni vyhejtovat, jaká jsem chudinka, že jsem si dovolila vůbec něco takového napsat :zed: :cert: :pankac:

Příspěvek upraven 12.05.20 v 04:43

Aha, jeste horsi je to :lol: hele, pro priste, hejtujes jenom ty: sama jsi anonymni, zato tvuj zamestnavatel by nas mel zajimat? Urazet ostatni, kdo ti okamzite nevyjadri podporu, to se proste nedela. A nakonec- dodavat dalsi a dalsi detaily pro dodatecne vyvolani soucitu proste nefunguje, kdyz ses uz docela sproste predvedla. Navic hele, nic tako hrozneho se ti nestalo, praci sis udrzela, coze chces jeste za vyhody? :think:

• Upravit
166
12.5.20 04:57

@karkarka Já už bych to více nerozebírala. Každopádně děkuji za informace. Jsem horká hlava, přijela jsem z krátké směny, plná hněvu, přes noc se snažím uklidňovat a hledat v tom pozitivum. No, co už? Stejně od září mají být razantnější organizační změny. Místo nočních nás čekají ranní a odpolední. Bůh ví co bude a nebude. Bůh ví kolik lidí z 50 přežije. Hold se musím zodpovědně postavit k mojí NEROZHODNOSTI a nést následky za mojí VADU :mavam:

• načítám...
166
12.5.20 05:24

"@lachtanice86

Hele ty lachtanice, jde poznat, jaká jste ignorantka! Takže naposledy a poté se s vámi dámo loučím. Najděte si jinou zábavičku, odhaduji, že jste zakomplexovaný důchodce, který má narušený spánek.

Dále je těžké zasvěcovat cizího do systému České pošty. Názory které jsem s vámi sdílela, jsou názory všech mých kolegyň. Víte čtvrtinu z čtvrtiny o co kráčí. Já chtěla radu, ne se tady vybrečet co je pošta zač! Jen my víme jaké svinstvo kancelář dokáže, a v tom psychickém rozpoložení jsem žádala o rady, ne o,,pofoukání bebíčka" a jak vy ke mě, já k vám! Mezi prvními příspěvky bylo,,Dobře ti tak",,Jsi hloupá" a podobně, ale to je jedno už. Půlka vašich názoru je úplně zcestná od mého problému, který řeším. No jo, Česi.. ty se vždycky budou rády dlabat v cizím neštěstí. Takže milá dámo, dejte si hlavou do zdi, nalaďte si Šlágra a držte už hubu :zed: Mám vás plné zuby.

• načítám...
3032
12.5.20 05:31
@DenisaSvecova píše:
"@lachtanice86

Hele ty lachtanice, jde poznat, jaká jste ignorantka! Takže naposledy a poté se s vámi dámo loučím. Najděte si jinou zábavičku, odhaduji, že jste zakomplexovaný důchodce, který má narušený spánek.

Dále je těžké zasvěcovat cizího do systému České pošty. Názory které jsem s vámi sdílela, jsou názory všech mých kolegyň. Víte čtvrtinu z čtvrtiny o co kráčí. Já chtěla radu, ne se tady vybrečet co je pošta zač! Jen my víme jaké svinstvo kancelář dokáže, a v tom psychickém rozpoložení jsem žádala o rady, ne o,,pofoukání bebíčka" a jak vy ke mě, já k vám! Mezi prvními příspěvky bylo,,Dobře ti tak",,Jsi hloupá" a podobně, ale to je jedno už. Půlka vašich názoru je úplně zcestná od mého problému, který řeším. No jo, Česi.. ty se vždycky budou rády dlabat v cizím neštěstí. Takže milá dámo, dejte si hlavou do zdi, nalaďte si Šlágra a držte už hubu :zed:
:zed: :zed: :zed: já myslím, že by si opravdu, ale opravdu měla jít spát :). A od věci, tak jak umíš plivat tady, tak doufám, že tohle řekneš i v práci vedoucí jak si naštvaná na ty směny atd. Můžeš být mluvčí kolegů :-).
  • načítám...
166
12.5.20 05:36
@EvieK píše: :zed: :zed: :zed: já myslím, že by si opravdu, ale opravdu měla jít spát :). A od věci, tak jak umíš plivat tady, tak doufám, že tohle řekneš i v práci vedoucí jak si naštvaná na ty směny atd. Můžeš být mluvčí kolegů :-).

Nebojte však už jdu, jen co ubalím,,brčko" aby se mi z hlavy vykouřilo, jací dementi to mezi náma žijou :palec: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
PaníKadrnožková
12.5.20 05:38
@EvieK píše: :zed: :zed: :zed: já myslím, že by si opravdu, ale opravdu měla jít spát :). A od věci, tak jak umíš plivat tady, tak doufám, že tohle řekneš i v práci vedoucí jak si naštvaná na ty směny atd. Můžeš být mluvčí kolegů :-).

Ja bych si ji jako mluvci vzala, jen kdybych potrebovala hromadne vypovedi. To uz je celkem síla teda 8o

• Upravit
19983
12.5.20 06:16

@DenisaSvecova hele založila si veřejnou diskuzi, diskutovat můžou všichni, tak si počítat i s tím, že ne všichni musí souhlasit. No a já s tebou nesouhlasím. To jaký dojemný příběhy tu dopisujes mě nezajímá. Každý má svoje určitá traumata, každý se s nima popere, někdo lépe, někdo hůř.
Práci ti nechali, tak buď ticho a šoupej nohama. Choď na směny, které ti napsali a buď ráda že máš praci, o to ti šlo ne?
Navíc když si tady taková hrdinka, tak najdi „koule“ nadechni se a běž svůj názor říct své šéfové, věř mi, že budeš mít dohodu na stole během par minut, ale to neuděláš, raději si tady budeš vyskakovat na netu.
Jo a to co si o mě myslíš je mi z celého srdce fuk :mrgreen:

• načítám...
3355
12.5.20 06:28
@DenisaSvecova píše:
@lachtanice86 a tak se mi prodlouží a co jako? Já v životě nebyla na pracáku, neschopenku jsem měla jednou za život… tak se třeba p… ty ubožáku/ubožačko! Já si vše plně platím celý život a mám nárok v takovém případě jednat jakkoli, jak uznám za vhodný!

Jenže tvůj úvodní příspěvek nic takového neříká a nevysvetluje. Jen nadáváš, jak s tebou někdo vyjebal, protože jsi dala a pak zase stáhla výpověď. Nemáš pravdu, nemáš nárok jednat jak uznáš za vhodné. Pokud půjdeš na neschopenku a nebude oprávněná jedna se o podvod (pro tebe i doktora). Pokud jim chceš „oplatit“ jejich chování a „potrestat“ je tím, že dáš výpověď a současně do práce nepůjdeš kvůli neschopence a tím jim narušíš jejich plány… Tak to je opravdu hloupé myšlení… Tak přestaň kopal kolem sebe, urážet sprostě všechny kolem a zamysli se nad tím co a jak píšeš.

• načítám...
Anonymní
12.5.20 09:23

Prostředí České pošty znám dobře. Je rozdíl v pobočkách. Ty asi nejspíš budeš v třídírně na přepravním uzlu, když makáš v noci. Já znám tedy dodání, hlavně listovní pěší. A jedná se o vstřícného zaměstnavatele. Jo, jsou věci, které dokážou naštvat, ale to je asi všude. 5 týdnů dovolené, 6:30-14:30 (podle práce, někdy míň, výjimečně dýl), stravenky, příspěvky na tábory, matky chodí často na očr a nikomu to nevadí (kromě kolegům, který za ně musí makat, ale ti to neřeknou). Je to fyzicky náročnější, ale pro zaměstnance, kteří by jinak museli makat na směny u pasu nebo o víkendech v obchodě je to dle mého názoru super. Teď jim zvyšovali mzdu.
Ty budeš mít jinou pracovní dobu, ale benefity budou asi stejné. Čekala jsi nejlepší rozpis, nebo, co? Ty jsi udělala zbytečnej rozruch, tak teď šoupej nohama. Buď naštvaná pouze sama na sebe a nevylívej si zlost na diskutujících.
Pokud jsi šikovná máš co nabídnout, nechali by si tě v nové práce i přes covid.
Popis pracovní situace-anonym.

• Upravit
20848
12.5.20 09:43

Diskusiu zamykám a na žiadosť zakladateľky bude zmazaná.

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat