Zkouší 11měsíční, jestli povolím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
26.3.14 09:22

Ja mam dve vetsi dcery devet a sedm let a vzdy jsem nechala vse tam kde to patri aby si holky zvykaly od mala co kde je a co smi a nesmi, ted cekam v srpnu treti mimi a pudu delat uple to stejne vsak jsme mamy a jsme s detmi na materske tak je k tomu musime vest od mala pac neco kvuli veku oddelavat a treba za rok to tam dat a ppak mimi zvykat, ze totam patri bude tesi nez jej a to upozornit uz ted kdyz je male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.3.14 09:33

@Katy 7
Souhlasím, taky nestěhuju věci z bytu. A taky souhlasím s tím, že si dítě má zvyknout od mala, že něco nesmí, to praktikuju taky -
nesmí pít jar a další chemikálie, nesmí skočit z patra dolů, nesmí se dotýkat hrnce na plotně, nesmí olizovat štěku na WC, nesmí mi rozbít laptop, ani foťák, ani mobil, nesmí jíst písek, hlínu, nesmí sahat venku na sousedovic pitbula, nesmí se vykoupat v bahně, nesmí vběhnout do cesty, je toho spousta.., co nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
26.3.14 09:37

@AdaAda mám 7 dětí a kdybych pořád kvůli nějakému mrnousovi musela odklízet věci z jeho dosahu, tak bych nikdy normálně nefungovala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.3.14 09:44

@Katy 7 no já bych právě taky nefungovala, kdybych měla pořád odklízet věci kvůli malému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
26.3.14 09:48

@AdaAda Moje rec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
26.3.14 09:56

@AdaAda já se prostě dítěti nepodřizuji, tot vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.3.14 11:05

@Katy 7 my se podřizujeme - prudké schody a patro je zapezpečené (před tím nebylo), chemikálie nemáme snadno dostupné (před tím byly pod dřezem), když vařím, dávám pozor, abych ho nepopálila, když spí, snažím se, aby byl jakž-takž klid atd, nechodím do práce, nemůžu si jen tak odletět tam a tam, jak jsem to dělávala, dovolenou vybíráme jinak než před tím apod.
Myslím, že (skoro) každý kdo má dítě, se dítěti podřizuje, nevidím na tom nic zlého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
26.3.14 11:26

@AdaAda Ano to mas pravdu za techto okolnosti s tebou plne souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
26.3.14 11:43

@AdaAda Já jsem pochopila na co jsi reagovala, ani já jsem to nemyslela zle… pochopitelně jsme domov přizpůsobili malému, máme branku na schodišti, kryty na zásuvky, věškeré potencionálně nebezpečné předměty jsme odstranili z jeho možného dosahu… ale jsou věci, kterých se vzdávat nechci a nevzdám. Jako například konferenčního stolku v obýváku. A jak jsem se již zmínila, syn podle mě velmi dobře ví, co nesmí. Právě proto jsem psala, že si myslím, že zkouší zda povolím když spustí pláč, že ho tam příště nechám lézt. A úplně hlavně jsem řešila, že syn dříve na zákazy takto nereagoval. Ale je jasné, že každý to má doma jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
26.3.14 12:07
@AdaAda píše:
@Katy 7 my se podřizujeme - prudké schody a patro je zapezpečené (před tím nebylo), chemikálie nemáme snadno dostupné (před tím byly pod dřezem), když vařím, dávám pozor, abych ho nepopálila, když spí, snažím se, aby byl jakž-takž klid atd, nechodím do práce, nemůžu si jen tak odletět tam a tam, jak jsem to dělávala, dovolenou vybíráme jinak než před tím apod.
Myslím, že (skoro) každý kdo má dítě, se dítěti podřizuje, nevidím na tom nic zlého.

tyhle věci považuji za samozřejmost. Ale například štětku na záchodě mám :mrgreen: A květiny například také nikam neodklízím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí