Zkrácený čípek, chci ležet doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2212
4.12.13 06:17

Omlouvám se.. nefunguje mi čárka na klávesnici tak snad to není nesrozumitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
4.12.13 08:25
@brulinka píše:
Omlouvám se.. nefunguje mi čárka na klávesnici tak snad to není nesrozumitelné.

no tak supr, a ve kterem si tydnu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
4.12.13 11:22

Ted 35.tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
4.12.13 11:39
@brulinka píše:
Ted 35.tt :)

jeeeeee tak to uz si uplne v pohode… :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.1.14 20:30

@brulinka Ahojky, můžu se zeptat, jak jsi nakonec dopadla? Ve kterém týdnu jsi nakonec rodila? Nebo ještě držíš pohromadě? :lol: Zajímám se, neboť mi včera MUDr. v poradně také zjistil zkrácený čípek na 2,2cm a poslal mě ihned na hospitalizaci do nemocnice. Jsem tady 2. den a stejně jak jsi psala ty, po 4 dnech mi udělají kontrolní UZ a uvidí se co dál. Jsem teprve 30tt, zatím nemám žádné tvrdnutí, ani kontrakce, beru preventivně Magnosolv, cítím se dobře, žádné změny nepozoruji. Děkuji za informaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
8.1.14 21:10

@Kaczenkax ahoj, já ještě držím, ted už dělám vše možné a miminko se drží jako klíště :lol: čípek jsem tehdy měla 2,2 nebo 1,5 každý psal jiné hodnoty, no nakonec mi až do ted psali do průkazky čípek 1,5.. a ani ho pak mudr moc nekontroloval jak jsem chodila do poradny…u mě se potvrdila slova mudr. Kouckého, že ležení to moc neovlivní. Doma jsem se hýbala více ale ne moc jen nezbytné věci a od 37 týdne naopak si dávala do těla,(s požehnáním mudr)schody nahoru dolů, sex, umývání, uklízení.. a nic :D :D nic se nestalo ted jsem 39tt skoro týden do termínu, hlenová zátka odešla před týdnem a něco, hlavička naléhá…
a já jsem pořád 2v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
8.1.14 21:16

Ale vůbec si nedovoluji říct jak to dopadne u tebe.. Musím za sebe ale říct že psychika v nemocnici mi dobře nedělala, tehdy mi tam hodně tvrdlo břicho ale já si to uvědomila až zpětně, že je to TO tvrdnutí, hodně mi tam teklo i mlezivo, ale jak jsem přišla domů, vše se uklidnilo a žádné tvrdnutí až do posledního týdnu jsem nezaregistrovala.. a možná to bude znít divně, ale já tak prostě nějak tušila že prostě neporodím, nevím jak ale cítila jsem to :nevim:… až ted jsme nervozní, že tuším že to každou chvíli přijde :mrgreen:
Držím pěsti at to dobře dopadne i u tebe :andel: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.1.14 21:35

@brulinka Tak to jsou prima zprávy, že jsi i přes počáteční prognózy vydržela tak dlouho! Ale přesně jak píšeš (a jak se vlastně píše ve všech diskuzích s touhle problematikou), je to individuální a nelze se spoléhat, že to tak bude i u mě. Každopádně, minimálně musím vydržet na ten kontrolní UZ a uvidí se. Děsím se toho, že bych měla v nem. zůstávat i několik týdnů, na druhou stranu mám obavu, zda bych doma opravdu vydržela jen ležet :nevim:
Moc děkuji za odpověď a přeji ti pohodový porod a ať jste oba s prckem zdraví! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.4.14 20:30

Ahoj maminky. Jsem ve 33tt, čekám dvojčátka a také ležím v nemocnici. Měla jsem časté tvrdnutí břicha a zkrácený čípek na 0,5 cm. Jak dlouho myslíte, že v sobě mimísky ještě udržím? Neměla jste to některá podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
19.4.14 20:33

@Baruli92 mě s tímhle nálezem pustili domů, za tři dny jsem tam byla zpátky s odtokem vody, tak pěkně lež at se ti ještě chvíli dopečou, ale holky po porodu vše ok, za necelý měsíc jsem je měla doma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.14 19:05

zkrácený čípek

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Mám zkrácený čípek doktorka mi napsala 0-1… co myslíte můžu mít i tak sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
22.7.14 09:34

@andulka519 kolikátý si týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.14 21:35

Brulinka: jsem 29 + 5

• načítám...