Zkušenost s kočárkem Noordi Fjordi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3587
29.3.18 10:39

@Ivulindaa Noordi má 80cm (teď jsem to ještě přeměřila), na webu jsem našla 81cm, takže skoro odpovídá. U ostatních si už přesně nevzpomínám, ale myslím, že výrobce vždy uvádí o malinko víc než je realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
29.3.18 15:14

@Avele většinou všichni uvádějí rozměr korbičky z venku a vnitřní rozměry už nenapisou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.4.18 09:46

Ja to taky merila, kolikrat jsem na netu nasla ruzne rozmery pro stejne kocarky, proto je lepsi si to sama proverit. Merila jsem i prave vysku od zeme k hrane korby pro overeni vysky kocaru… tento ma 90cm, jinak jsou kocarky i kolem 80cm a vys…ale to je na me hrozne malo. Mam 186cm. Polaris uz je nizsi…ted si nepamatuji kolik, ale myslim 86cm…ale ja uz to vyhodila po rozhodnuti, ktery koupim. Kazdopadne Polaris mel i min vychytavek.
A rozmery korby jsou fakt jedny z tech vetsich, coz je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.4.18 20:31

Tak jsem to nasla…Polaris ma vysku 82cm, takze fakt rozdil oproti 90cm u Fjordi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.18 16:40

Noordi fjordi ve sněhu

Dobrý den, máme Noordi Fjordi a teď napadlo trochu sněhu a měla jsem problém v tom jet, během ani ne minuty jsem měla plny kolečka,ale je pravda, že jsem je neměla zaaretovane, je to tím? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
2.1.19 23:34

@Baruska1993
Ahoj, ve snehu se s nim fakt nejede moc dobre… nevim jestli aretace pomuze, rekla bych, ze uplne ne. Ono vadi asi jen ten mokry snih, ktery se lepi, ten suchy by byl v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.19 08:13

@Bafometka aha, já jak jsem ho kupovala tak mě ani nenapadlo, že by byl ve sněhu na prd.. Už jen kvůli tomu, jak se všude píše, že je Inspirován téma severskýma podmínkama nebo jak je to psané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
3.1.19 08:23

@Baruska1993
Uprimne, asi bych taky treba v tomto smyslu cekala, ze bude lepsi…ale myslim, ze snih je problem hodne beznych kocarku. Ja mam k tomuto jeste Thule Chariot a ten je proste terenak a na sport, ale chapu, ze to neni reseni pro kazdeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.19 08:32

Děkuji za odpověď… My ho máme vlastně od června a už v srpnu jsme byli reklamovat kolo, vypadlo nám ložisko.. A podvozek nám začal vrzat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
3.1.19 17:39

@Baruska1993
A promazali jste podvozek? Chce to obcas striknout olej normalne k te nozni brzde a i do ulozeni kol, tlumic apod. Pak je klidek. Ja jsem jinak s kocarkem moc spokojena. Je tu jeste druha diskuze, tam se toho doctes mnohem vic a je nas tam vic holek aktivnich. Mrkni;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18314
3.1.19 17:41

@Vinka podívej se do recenzí, najdeš 6 odrážka na modré liště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 09:28

@Bafometka dobře, zkusím pohledat.. A je možné, že když tam mám korbu, tak se kočár zhoupne, odpruzi se, ale už se nevrátí zpět.. A když tam mám vajíčko, tak se zpět vrátí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.19 14:38

Noordi Fjordi sporťák - rozměry

Ahoj,
chtěla bych se zeptat těch, které už používáte sporťák delší dobu, jak velké dítě se vám do něj vejde? Přijde mi vevnitř ne tak moc prostorný… a nerada bych po dvou letech měnila kočár…
Děkuji za případné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.19 19:59

@Pani Botova
Dobrý den, používáme sporťák, řekla bych, že je celkem veliký.. Je sice pravda, že malá má teprve 16 měsíců, ale je velká jak dvouletá a úplně v pohodě, když si dobře nastavíte popruhy tak bude vše ok ✅ Toť můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.19 21:46

@Baruska1993 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat