Zkušenost s Lindynette 20

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5938
28.2.13 04:16

@Darina K. To vis, holt chtelo proste miminko prijit, tak prislo :lol: bud rada, zes tak lehce otehotnela. Jednou bys treba chtela ty a neslo by to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Claree
28.2.13 15:10

Já beru Lindynette už asi tak 2 roky a rozhodla jsem se jí vyměnit. Když jsem jí začla brát nabrala jsem 5 kg, ale neřešila jsem to, protože jsem pár kilo navíc potřebovala, ale už kvůli těm práškům jsem měla problémy se střevama a poslední dobou mi příde, že mi natejkaj nohy a jsem strašně náladová. Štvu sebe a lidi v okolí, často mám deprese a myslím, že je to z těch prášků. Při menstruaci skoro ani nechodim do školy, že to mám silný a mám velký křeče, ale bála jsem si vyměnit prášky, protože se bojím že bych zase nabrala a to už ted opravdu nepotřebuju :? Tak nevím co mám dělat :(

• Citovat
  • Upravit
Sukyy19
28.2.13 16:37

HA

Taky jsem jí vysadila šíleně jsem nabrala hrozně zavodňuje…Tedka mi dr předepsala Softinele ale ted už jí nebudu potřebovat protože sem se rozhodla už to prostě „nezobat“ a je to :cert: Jestli po ní příbíráš tak popros o výměnu protože tuta je fakt hodně zavodňovací…Já nabrala 30 kilo! A hned jak sem ji vyměnila sem 15 schodila! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Sukyy19
28.2.13 16:38

HA

A ještě dodatek pak se mi po ní začlo dělat zle..Jenom sem viděla to plato už sem zvracela už sem jí ani nedobrala nedostala sem to do sebe… :zed:

• Citovat
  • Upravit
888
28.2.13 16:42

Užívala jsem ji, jako svou první antikoncepci. Přibrala jsem po ní. Pak jsem užívala Yasminelle, je dražší, ale spokojenost. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.2.13 18:13

Já po antikoncepci boužel trochu nabrala :( :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinka-04
1.3.13 16:53

Já ji ber šest let a přibrala jsem dost kilo, pry jsem kli ní velmi zavodněná a nejsem sama co jsem se dozvěděla takže nedoporčji.

• Citovat
  • Upravit
1182
1.3.13 16:57

Martinka:

Jojo strašně zavodňuje… :zed: proto už to nezobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.3.13 17:21

Tak to preci nezalezi, zalezi, jak to telo prijme, ja jsem ji uzivala 6 let, zcela spokojena..kdybych nemusela, nevysadim. Mela jsem silene problemy s MS, s celym cyklem a po prvnim mesici uzivani jakoby zazrak, zadne silene bolesti, cyklus po prvnim mesici zcela v poradku az me to samotnou udivilo..ale mile. Kazda bychom si meli vyzkouset cokoliv a zjistit, co nam sedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
1.3.13 17:25

Ahojky já jsem s touto antikoncepcí byla spokojená. Nenabrala jsem, nezavodňovala se, neměla jsem problém s MS. Já ju můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
1.3.13 17:27

Musela jsem vysadit, bylo mi po ni šileně špatně, únava, nemluvě o nesnesitelné bolesti hlavy :poblion: :poblion: Byli mi tak zle, že jsem dokonce musela na magnetickou rezonanci, jestli nemám nádor na mozku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nhs
9.3.13 19:43

Můžu se zeptat, vy co jste po této ha přibraly…kdy jste začaly přibírání pozorovat? jsem cca u 10. pilulky a naopak jsem o kg lehčí…

• Citovat
  • Upravit
Míša_8888
9.3.13 19:47

Přibrala jsem a měla jsem stavy jako bych byla těhotná - plačtivost, změny nálad…nedoporučuju.

• Citovat
  • Upravit
Claree
10.3.13 15:05

U mě se kila navíc projevili po prvním měsíci braní..

• Citovat
  • Upravit
21
10.3.13 16:02

Já jsem ji brala několik let a super, dokonce jsem i par kilo shodila:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí