Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, od této firmy si prosím Vás nic neobjednávejte. V srpnu 2023 jsme objednali postel s přistýlkou. Ihned po odeslání objednávky paní Romana neustále volala a dožadovala se platby za celou zakázku. Termín dodání byl určen na prosinec. Z důvodu poruchy stroje odloženo na leden. Postel dodána začátkem března. Při montáži bylo zjištěno, že je postel poškozená, na několika místech byla uštíplá. Nehledě na to, že nám postel byla dělaná na přání a dle našich požadavků, které jsme na výstavišti v Letňanech ladili přímo s majitelem. Bohužel nic nedodrželi a vše bylo špatně. Zadána reklamace, která byla uznána. Do emailu dle slibů paní Romany, mělo být do podrobna sepsáno ohledně výroby nové postele, ale bez odezvy. Voláno paní Romaně, prý email omylem nedopsala a neodeslala a ihned až se vrátí ze schůzky, tak dopíše a pošle. Nic se nedělo, opět voláno, prý pošle a stálé nic. Navíc se nám malý 14kg syn propadl roštem přistýlky. Obvodové laťky jsou slepeny z více dílů a bohužel to nevydrželo a to je nosnost 150kg… Poslali jsme odstoupení od kupní smlouvy a zatím čekáme, zdali do 14dnu pošlou peníze, poté předáváme pravnikovi a ČOI
@2mysaci4M já jim dávám týden a budeme řešit také právní cestou. My čekáme i na matrace. Ty jsou vyrobené od 12.12.23. Ale nejsou firmou postylkov zaplacené. Takže asi tak. Paní Romana mi neustále lže. Je nepříjemná.
@Anonymní píše: Více
Nám se dneska paní Romana ozvala přes email a opět stejná písnička, že ji email zůstal rozepsaný a neodeslala jej a kdesi cosi… Chtěla po nás vyplnit další formuláře ohledně odstoupení od kupní smlouvy, ale ty zapomněla do emailu přiložit. Hned jsme ji odpověděli a už opět bez reakce. Pokud nepřijdou do lhůty 14 dní peníze, tak budeme řešit právní cestou. Koukám, že náš je více a stalo by za to se spojit a ještě nahlásit na ČOI.
@2mysaci4M určitě by jsme se měli spojit. Musím se podívat jak má být správný postup. Nevyznám se v tom.
Celebrity to za dělají za úplatu a pokud to není jooo celebrita je jim jedno, co je to za firmu.
@2mysaci4M píše: Více
přesně to stejné.. prý email nedorazil, protože byl rozepsaný. Takto se s nimi dohaduji už více jak měsíc. Postýlka byla uhrazena v prosinci. Odstupuji od kupní smlouvy a případně budu řešit s právníkem
@Ivetka303 píše: Více
my už to s právníkem řešíme. Chtějí si postýlku odvést a pak prý na základě vystaveného dobropisu následně vrátí peníze. Na diskuzích na FB psalo několik lidí, že dobropis obdrželi a peníze nezaslali. Případů je mraky a obávám se, zdali má firma peníze na to, aby nám peníze vrátila. Podle občanského zákoníku jsme povinni zboží vrátit a poté máme právo na vrácení peněz. Obávám se, že si postel odvezou a peníze neuvidíme.
@Ivetka303 píše: Více
My máme teda část objednávky. Teď by ještě měli dovézt šuplata pod postele. To si myslím, že už dovezou podle komunikace. Ale matrace nic. Z výroby vím, že nejsou zaplacené. Paní Romana tvrdí, že jsou a trasovací číslo mi posílá už aspoň tři týdny.
v pondělí to budu řešit přes ČOI.
@2mysaci4M já si myslím, že peníze nemají. Chci pak hlavně udělat recenzi a budu se snažit co nejvíc sdílet.
Ano, také budeme dávat podnět na ČOI a dTEST. Čím více podnětů na ČOI, tím lépe.
@2mysaci4M hlásit na dTest mě vůbec nenapadlo. ČOI udělám jako první. Mě se moc nechtějí vracet zpět postele. Kvalitní a hezké opravdu jsou. Hlavně si myslím, že pak už jen neuvidíme ani peníze.