Zkušenosti s KitchenAid Artisan
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Broučkovka píše:
Holky zkoušely jste těstoviny přímo ze semolinové mouky? Hodte sem prosím když tak receptík. Děkuji
Zatím jsem semolinovou mouku nesehnala (nemáš tip kde koupit?), ale těstoviny už dělám - z klasické hladké a jsou výborné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi dorazily valecky na těstoviny i lis na citrusy a mám to kompletni ![]()
Mouku jsem neviděla ani v tescu, kaufu ani v Marks&Spencer. Jedine objednat přes net http://www.mala-italie.cz/…Semola-500g/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupilla jsem mouku
http://www.winemarket.cz/…-spadoni.php
ale nemám myslím přesně tuhle. Kupovala jsem ji na prodejně. Zatím je doma v šuplíku. Jsme na dovolené, tak až se vrátím, půjdu na to.
Ale ten shop Malá Itálie je super. Kupuju tam těstoviny gragnano. Snad nejlepší těstoviny, co jsem kdy jedla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já jsem s KA docela nadšená - ale tím, že je to můj první robot, tak se s ním učím - tedy, maká denně, ale já se učím vychytávky a postupy. Mám základní robot, dvě mísy (učím se, kdy použít kterou), struhadla - ty jsou fajn, ale nic převratného. ![]()
Nejvíc miluji pasta set, opravdu ![]()
Zvažuji dokoupení mlýnku na maso a mlýnku na mák - oboje bych kupovala zase asi v Německu, oboje asi neoriginální kovové. Ten masový mlýnek od KA mě totiž nijak neoslovil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lesina
s mlýnkem klidně počkej.. Dostala jsem ke kenwoodu pod stromeček mlýnek na maso a klobásy a zatím mi leží v šuplíku.. Ještě jsem ho ani jednou nepoužila a to jsem ho moc chtěla, že si v něm budu dělat maso na hamburgery, sekanou a podobně.. Ale je fakt, že jsem byla těhotná a absolutně bez chutě na cokoliv a ted zase nestíhám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Broučkovka píše:
@Lesina
s mlýnkem klidně počkej.. Dostala jsem ke kenwoodu pod stromeček mlýnek na maso a klobásy a zatím mi leží v šuplíku.. Ještě jsem ho ani jednou nepoužila a to jsem ho moc chtěla, že si v něm budu dělat maso na hamburgery, sekanou a podobně.. Ale je fakt, že jsem byla těhotná a absolutně bez chutě na cokoliv a ted zase nestíhám
Neboj, než se odhodlám utratit takové peníze tak si to třikrát rozmyslím
Jsem moc ráda, že mám ten základ, to jsem zvažovala celé měsíce - i když pasta set jsem nakonec zavrhla (a pak stejně objednala
)
Lidi, jsem strašně spokojená. Dneska jsem měli k večeři domácí fettuccine s rajčaty, bazalkou a parmazánem - podle Jamieho. Miluju tohle jídlo!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já doporučuju, az nebudete vědet co s penezma
tu mísu na zmrzlinu. Tu jsem zas původně nechtěla vůbec já a jede ted skoro porad. Manžel žere jak kyselina
Domaci zmrzka se s kupovanou fakt neda srovnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po té touží naše děti
Fakt moc. ![]()
No, ono to tak rychle nebude, ale díky za tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naši prcci uz taky loudi, kdyz ji jime ![]()
Jestli se pak někdy rozhodnes ji koupit, tak dej vědet, hodím ti par našich vyzkousenych receptu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luca001 Předem díky ![]()
Ale mám jiný dotaz - co všechno z KA myjete v myčce? Já zatím poslouchám návod a do myčky dávám jen bílé háky a mísy - šlehací metlu, struhadla, plastovou část struhadla a samozřejmě pasta set. Ten se totiž nesmí umývat vůbec, ani ve vodě.
Jde mi o tu metlu, a struhadla? Jak je myjete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lesina Neposílala jsi vyplněny dotazník kvůli kucharce zdarma? Mne se to ted asi po 2 měsících vrátilo, ze adresát neznámý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kitchen aid
Prosím o velikou radu. Chci si pořídit robot a ještě minulý týden jsem přemýšlela o thermomixu od firmy forwerk. Včera jsem objevila robot kitchenaid a dnes vaši diskuzi. Jsem trochu zmatená, zda se robot za ty peníze vyplatí…dokonce jsem přemýšlela i otom dražším, který nemá vyklápěcí hlavici. Vaše zkušenosti s mlýnkem na masdo
no a ohledně struhadel na zeleninu…nic závratného…tak teď nevím…prosím napište mi, zda by jste si podruhé pořídily jiný, nebo mi napište klady, pro které stojí za to si ho pořídit. Předem moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lacvy, já bych si ho koupila klidne znova. Ale jiné masiny jsou určitě taky dobrý, ale tenhle se mi proste navíc hrozne líbí, udělá paradu v kuchyni a bavi me na něm pracovat ![]()
Mlynek na maso je fakt na nic, ale ostatní prislusenstvi v pohode ( i struhadla).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moooc děkuji…ještě jsem objevila Kenwood cooking chef a asi zvítězí…ale opravdu moc díky za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit