Zkušenosti s KitchenAid Artisan
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Hmmm, tak testo jsem nijak zaspineny nemela. Jo nadzvedavani taky tak. Normalne bych to asi neresila, ale od ty doby, co jsem uvarila motor svymu tycaku, tak mi prijde vsechno podezrely, tak se radsi ptam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Susak mi bude delat tchan. Tak to jsem taky zvedava, jestli se zlomi v puli nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka N. píše:
Taky jsem si dodatečně kupovala sušák na ty těstoviny, ale pořád s tím nějak neumím zacházet, aby se to neslepovalo. Těsto má celkem fajn konzistenci, ale přes noc mi z toho sušáku polovina nudlí upadne (zlomí se v tom ohybu)-ale to už pak lehce dosuším na utěrce.
Takže lis na těstoviny super? To mi neříkejte, nahlodává mě to čím dál víc
Já dělám těsto na těstoviny z 250g hladké mouky+150g semolinové mouky+4 vejce+trošku olivového oleje a případně vodu. nesolím - sušené nudle pak mají tendenci plesnivět
já dávám na 1 vejce 100-110 g mouky, oliv. olej a kávovou lžičku vody. Mě se to slepovalo tak musím prosypávat moukou, neuskladnuji je tak je nesuším do tvrda.Tak s tím praskáním neporadím
.Ale měla jsem mouku italskou na těstoviny a ta byla bezva na nudličky do polévky. Jen ten obchod zrušili
a tak tedˇdělám z normální hl. mouky, přijde mi nejlepší babičina mouka. U nás se stojánek na sušení líbí kocourům
na linku nesmí a nelezou, ale jak mile se suší těstoviny tak neodolají a musím sušit na mrazáku va špajzu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když jste objednávali přes stránku cookplanet nebyl problém s tím, že by robot měl jinou zástrčku do zásuvky než máme my v Čr?
- Citovat
- Upravit
@pinkie7 píše:
A když jste objednávali přes stránku cookplanet nebyl problém s tím, že by robot měl jinou zástrčku do zásuvky než máme my v Čr?
Cookplanet je nemecky e-shop.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
velkost misky
@luca001 píše:
Ahoj Lesino,tak uz jsi pořídila?? Já ho mám uz par dni doma a zatím spokojenostNakonec jsem si udělala radost a pořídila skoro všechno příslušenství. Ne všechno ale maji skladem, takže na něco jeste čekám. Hlavně zmrzlinovac je super.
Jinak kdyby někdo objednaval, tak jsem ho brala přes www.cookplanet.co.uk a veliká spokojenost s e-shopem, takže muzu jenom doporučit…
- Citovat
- Upravit
A mnela bych jeden dotaz jak velka myslim objemove je misa na ARtisanu chci si objednat robot jen se bojim ze bude mit malou misku. mne zaujala ta nabidka s e zmrzlinovacem a jeste ke vsemu cervena barva to je moje srdcovka ![]()
- Citovat
- Upravit
@janik216 píše:Ahoj, já měla u robotu tyto dve mísy http://www.cookplanet.com/…k5thsbp.html . Objem je 4,8 litru a velka je dostatečně.
A mnela bych jeden dotaz jak velka myslim objemove je misa na ARtisanu chci si objednat robot jen se bojim ze bude mit malou misku. mne zaujala ta nabidka s e zmrzlinovacem a jeste ke vsemu cervena barva to je moje srdcovka
@pinkie7 píše:
Jak psala Lesina, je to německy obchod, takže se zastrckou není problem.
Holky, kdo mate Pastapress, děla Vám to normálně vrtulky??? Mne to porad nedotaci a nemůžu přijít na to, kde je chyba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janik216 píše:
A mnela bych jeden dotaz jak velka myslim objemove je misa na ARtisanu chci si objednat robot jen se bojim ze bude mit malou misku. mne zaujala ta nabidka s e zmrzlinovacem a jeste ke vsemu cervena barva to je moje srdcovka
Ta originál mísa je opravdu obrovská. jako dárek jsem dostala menší mísu a v té už se mi těsto z 0,5 kg mouky dělalo hůř.
- Citovat
- Upravit
Ahoj:-)
Můžu se zeptat, když jste objednávali Kitchen Aid z té stránky coookplanet.de na kolik vás vyšla doprava cca. tak celkem? Jako clo apodobně? Děkuji za info=)
- Citovat
- Upravit
@Týnečka1111 píše:
Můžu se zeptat, když jste objednávali Kitchen Aid z té stránky coookplanet.de na kolik vás vyšla doprava cca. tak celkem? Jako clo apodobně? Děkuji za info=)
Doprava se neplatila, protože nad určitou částku je zaslání zdarma, Německo je EU, takže clo taky zádné. Platila jsem navíc asi 200 Kč bance za převod peněz do zahraničí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnečka1111 píše:
Clo neplatíš, doprava cca 500,– Kč, poplatek bance za příkaz do EU 50,– Kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, ze Lesina nakonec objednavala z jiné stránky než Cookplanet, tak tam se možna poštovné platilo…
Jinak uz delší dobu se mi na jejich stránkach nabídka Kitchenaidu nezobrazuje, tak třeba ho uz ani v nabídce nemají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luca001 píše:
Já myslím, ze Lesina nakonec objednavala z jiné stránky než Cookplanet, tak tam se možna poštovné platilo…Jinak uz delší dobu se mi na jejich stránkach nabídka Kitchenaidu nezobrazuje, tak třeba ho uz ani v nabídce nemají…
Jj, vlastně jo, objednávala jsem z cookhouse.de Pardon ![]()
A na cookplanet stále robůtek mají: http://www.cookplanet.com/…artisan.html Nedávno jsem zase obhlížela příslušenství
Ale letos objednávat nebudu, konečně budeme, byť jen částečně, překopávat kuchyň. Takže nebudu utrácet mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem si dodatečně kupovala sušák na ty těstoviny, ale pořád s tím nějak neumím zacházet, aby se to neslepovalo. Těsto má celkem fajn konzistenci, ale přes noc mi z toho sušáku polovina nudlí upadne (zlomí se v tom ohybu)-ale to už pak lehce dosuším na utěrce.
Takže lis na těstoviny super? To mi neříkejte, nahlodává mě to čím dál víc
Já dělám těsto na těstoviny z 250g hladké mouky+150g semolinové mouky+4 vejce+trošku olivového oleje a případně vodu. nesolím - sušené nudle pak mají tendenci plesnivět