Zkušenosti s KitchenAid Artisan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2371
6.5.13 22:11

@Lesina Díky za odkaz. Takhle se mi to zobrazilo normálně, ale kdyz jsem dala predtim vyhledat podle znacky, tak mi to psalo ze nic není (asi to nemá rádo iPad…)

Gratuluju k nové kuchyni ;) Včera jsem koukala, ze KA zacal prodávat i nové rychlovarne konvice. Třeba by se hodila do kompletu s robotem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.5.13 22:23
@luca001 píše:
@Lesina Díky za odkaz. Takhle se mi to zobrazilo normálně, ale kdyz jsem dala predtim vyhledat podle znacky, tak mi to psalo ze nic není (asi to nemá rádo iPad…)Gratuluju k nové kuchyni ;) Včera jsem koukala, ze KA zacal prodávat i nové rychlovarne konvice. Třeba by se hodila do kompletu s robotem ;)

Rychlovarné konvice - nééééé! Kde? Pomalu vybírám novou.

Ano, už ji vidím. AU.
http://www.vasekuchyne.cz/…ena-metaliza
http://www.vasekuchyne.cz/…K1522ECA.jpg

Ale je dokonalá, moc se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
6.5.13 22:51

Taky se mi docela líbí a bojím se, ze brzo nahradí zcela funkcni a krasnou nerezovou, kterou mám ted doma :mrgreen:

Uvažuju, ze v dalším bytě poridim i retro lenici ( Gorenje nebo Smeg), nejak se mi to začalo líbit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.5.13 23:10
@luca001 píše:
Taky se mi docela líbí a bojím se, ze brzo nahradí zcela funkcni a krasnou nerezovou, kterou mám ted doma :mrgreen:Uvažuju, ze v dalším bytě poridim i retro lenici ( Gorenje nebo Smeg), nejak se mi to začalo líbit…

Retro lednici mám v plánu a už ji mám i schválenou. Ale ta naše zatím funguje (už třináct let, grrrrr, zlatíčko moje). Přesný typ jsem ale zatím nevybrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
7.5.13 12:30

Teda to je pech, jak se nechce rozbit a drží co? :lol: :lol:

Tak k cervenymu robotu jedine červenou http://www.smeg.com/refrigerators/#…

http://www.gorenje.cz/…ady/oldtimer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luci70f
21.5.13 21:55

Rada a pomerne casto pecu. Doma mam jen rucni mixer a jiz delsi dobu koketuji s myslenkou, ze bych si udelala radost nejakym novym pomocnikem. Koukam a procitam recenze a KA se mi moooc libi. Jen chci poradit. Robota chci na peceni, zajem o struhadla, lisy, mlynky… nemam (teda zatim) Ktery konkretni model by jste mi doporucili?

• Citovat
  • Upravit
2502
21.5.13 23:04

Ahoj, procetla jsem vasi diskuzi a zacinam se na sveho robotka tesit jeste vic :D. Porizovat ho budu z ameriky, puvodne mi ho mela privezt tchyne s tchanem, ale kvuli velikosti a vaze (priplatky v letadle) jsme to zavrhli. Ale privezou mi veskere prislusenstvi, ktere tam vyjde za „hubicku“. A samotny robot se mi podarilo sehnat na amazonu za paradni cenu. A s postovnym, clem i dph porad vyjde na polovinu (mozna min) jak u nas. Boze ja se tak tesim az ho uz o prazdninach budu mit :mrgreen:. Jen jste me trochu nahlodaly s mlynkem na maso, fakt je tak spatny, co je na nem tak hrozneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.5.13 11:54

Luci tak zalezi co budes pect, z kolika mouky? Artisan utahne do 1,2 kg mouky, ty vetsi modely bez vyklopne hlavy az 2,2 kg.

Tanulkaaa a jak to je se siti? V americe je jine napeti. Nebo to je robot z evropskeho trhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.5.13 11:56

Jo a mlynek na maso, mam ten nemecky a mele normalne, nevim jak blbe ma mlit ten originalni, Jupiter v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
22.5.13 12:45

@Tanulkaa
Taky me napadlo, jestli jsi počítala s jiným napětím… Chtela jsem ho původně taky z Ameru a pak to zavrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
22.5.13 13:38

S jinym napetim pocitam, staci k tomu dokoupit takove „heblo“ :lol:, nevim presne jak se jmenuje, ale vysvetloval mi to muz i tatka elektrikar :). A roboty, ktere se prodavaji v evrope maji stejnou zastrcku jako u nas a jsou na 220V? Ja jsem myslela, ze KitchenAid se vyrabi jen v americe, takze i tam by se teoreticky dal objednat robot pro evropsky trh, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karen 1962
16.9.13 20:48

Váhám, váhám, nemám chvíli klid :-)

Zdravím ve spolek, už dva týdny vybírám nového pomocníka a stále nemám jasno, kterého? Malý se mi líbí víc, zdá se mi, že se s tou výklopnou hlavicí lépe pracuje - líp se k tomu může, metlu můžu očistit, než odendám mísu-nemusím vyndavat špinavý hák… taky se mi líbí větší výběr různých míchacích nádob i barev. Ten větší je zas silnější, asi i stabilnější s tím pevným ramenem a prostornější…aaaach jo, jestli já se vůbec rozhodnu
:-O Často peču chleba, mám velkou ošatku takže minimálně z 1,5 kg mouky + kvásek, ale zítra mi přijdou dvě nové oválné ošatky na chleba na 1 kg mouky tak by se snad dalo zadělat na každou zvlášť…jestli by to malý vydržel. Ostatní tak normálně-pro 8 lidí - tedy zatím z toho 4 menší jedlíci :-) Je tu někdo, kdo má zkušenost s oběma druhy? Díky za reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Virginian
16.9.13 20:58
@Karen 1962 píše:
Zdravím ve spolek, už dva týdny vybírám nového pomocníka a stále nemám jasno, kterého? Malý se mi líbí víc, zdá se mi, že se s tou výklopnou hlavicí lépe pracuje - líp se k tomu může, metlu můžu očistit, než odendám mísu-nemusím vyndavat špinavý hák… taky se mi líbí větší výběr různých míchacích nádob i barev. Ten větší je zas silnější, asi i stabilnější s tím pevným ramenem a prostornější…aaaach jo, jestli já se vůbec rozhodnu :-O Často peču chleba, mám velkou ošatku takže minimálně z 1,5 kg mouky + kvásek, ale zítra mi přijdou dvě nové oválné ošatky na chleba na 1 kg mouky tak by se snad dalo zadělat na každou zvlášť…jestli by to malý vydržel. Ostatní tak normálně-pro 8 lidí - tedy zatím z toho 4 menší jedlíci :-) Je tu někdo, kdo má zkušenost s oběma druhy? Díky za reakce :kytka:

KitchenAid pouzivam na chleba, primo tenhle:

http://www.williams-sonoma.com/…ucts/474346/?…|_Williams-Sonoma&srccode=cii_17588969&cpncode=30-265390342-2

na 7 QT a nejvetsi jaky jsem v ksefte nasel. Uz jsem v tom dvakrat menil prevodovku, protoze to proste na velkou zatez neni staveny a prevodovka pokazdy praskla v ulozeni loziska. Chleba micham z tak 7-8 hrnku mouky a mixer mame 12 let.

• Citovat
  • Upravit
fibingerka
16.9.13 21:02

---

Asi dal, ale musí se pak pocitat plus clo a dph.

• Citovat
  • Upravit
Karen 1962
16.9.13 21:54

2× praskla převodovka??? 8o :roll: :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení