Zkušenosti s KitchenAid Artisan
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MillaJ Fakt doporucuju. Já jsem moc rada, ze jsem se pro značku KA rozhodla. Dobře pracuje a fakt v kuchyni krásně vypadá. Jenom manžel už začíná brblat, ze pořad peču a pak kyneme:-) Ale já s nim fakt hrozne rada dělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.bill To nevím, jestli je celolitinový… asi jo… Označení má RR150. Měnič napětí, určitě by stačilo obyčejné trafo, ale manžel koupil za 500,– Kč profi měnič z laboratoře a ještě se rozhodne, co zabuduje do linky (za šuplíky v ostrůvku, který je hodně hluboký). http://www.ebay.com/…151290064569?… Tady jsem robot objednávala. Cenu prodejce různě mění. Když na chvíli zlevnil na 4 400,– a my to prošvihli, tak jsem nadávala
Pak ale na chvíli zlevnil na 3 200,– Kč, tak jsme honem objednali. Akorát už byly hodně přebrané barvy
Jediný problém byl, že neposílá mimo USA, a ten kdo robot objedná, tak ho musí i z PAYPAL zaplatit (adresa musí být stejná). Takže nemůžete zaplatit ze svého Paypalu a poslat robot do Polonez Parcel. Takže nám ho musel objednat známý z ameriky a zaplatit ho ze svého Paypelu. Doručení po USA bylo zdarma. My jsme pak zaplatili 750,– známému, který robot přeposlal do Polonez Parcel a dopravné z ameriky nás stálo taky asi 750,– Kč. Tak něco přes 1 000,– Kč byl poplatek firmě v Polsku, která vyřizovala clo. A clo bylo pár set. No, těch 7 000,– Kč jsem si dala limit. Kdyby měl vyjít dráž, tak si tady v obchodě koupím Kenwood Kmix. Doručení trvalo asi dva měsíce a tak tři týdny jsme to vyřizovali s polákama. Jinak, jak jsme psala předtím, robot je nový a jsem moc spokojená. Ale cena 18 000,– Kč mi přijde dost přestřelená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luca001 Robota máme už dlouho, a na kynutá těsta nic lepšího není…třeba vánočka je s ním taková pohoda
o mixéru uvažuji taky…viděla jsi toastovač?…taky nádhera…no a ta konvice
nějakou dobu po ní pokukuji, ale pořád jsem si říkala, že nebudu marnotratná a počkám, až se nám naše rozbije…no a minulý týden mě „vyslyšela“. Teď se jen rozhodnout, kterou barvu vzít. Můžu se ještě zeptat, kde jsi ji koupila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MillaJ Toustovac jsem viděla, ale přišel mi obrovsky a hodně drahý. Mám ho schovaný ve skříňce, takže nakonec koupím asi kMix, ten se mi taky docela líbí.
Kupovalia jsem na dovolené v Estonsku, zrovna tam byla nějaká akce, takže vyšel levněji. U konvic je problém, ze nedělají všechny barvy jako roboty. Mám bílou, která je trosku jinaci nez na robotu, ale pořad to vypadá spolu dobře.
Už jsem tu kdysi psala, hodně se mi ke stylu KA líbí doplňky Wesco, takže mužu doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro ty, kteří mají rádi značku Kitchenaid - právě jsem narazila na to, že začali spolupracovat se sodastream.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj pises ze ste si objednali kidchen aid z USA… ja teraz tak isto som si objednala cez sesternicu toho robota… Ale chcem sa opytat aku redukciu ste kupili na toho robota, lebo oni maju ine napetie v elektrine…
Ja som si objednala tento http://www. kitchenaid. com/shop/-[KP26N9XER]-402273/KP26N9XER/
kvoli tomu ze sme velka rodina a vela peceme..
Dakujem za odpoved
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ajca123
Byl to dotaz na mne? No, my máme měnič napětí profi, nový stojí asi 20 000,–,ale manžel ho koupil v nějaké zkrachovalé firmě za 500,–. Ten by utáhl 10 robotů. Už ho mám zabudovány v lince. Ale kamarádka na nějaký měnič napětí kupovaný přes net a stal asi 1000,– kč. Myslím, že se jich moc typu neprodává. Musíte pak koupit podle potřeby vašeho robotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přiznám se, že jsme nečetla všechny příspěvky, ale máte někdo zkušenosti s příslušenstvím? podle videí a obrázku je předpokládám z plastu, to mě trochu zarazilo a začala jsem váhat, jestli koupit nebo ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mají teď akci na doplňkové příslušenství - lis na ovoce a zeleninu, mlýnek na maso a krouhač/kráječ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fíkofka ja mam krouhac a krajec, uz 7 let se strojem Kitchen Aid Heavy Duty a je to plastove, ale vydrzi to fakt hodne…za tech 7 let mi akorat mirne praskl ten dil co se nim vtlacuje dovnitr, ale to proto ze mi z vysky spadl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meluzinecka To mě trochu uklidnilo
Doufám, že se za 7 let nezhoršili s výrobou
V úterý se na ně jedu podívat do Brna, tak snad si ho přivezu domů. Stejně mu neodolám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fíkofka Mám všechny. Krouhače jsou perfektní, lis jsem tedy ještě nepoužila (byl také v paketu s mlynkem, takže jsem ho nekupovala záměrně) a s mlýnkem na maso jsem hodně nespokojena (zároveň i mamka, která ho ma také). Špatně mele, neustále je to namotane na mřížce a musí se čistit, ale hlavně to pořad uvolňuje kousicky kovu…
Co ale mohu na 100% doporučit je sada na těstoviny. A já si ještě neumím představit byt bez druhé mísy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskusi ![]()
Moji KitchenAid miláčci se mi doma rozrůstají. Máme už i opékač topinek a rychlovarnou konvici. A toužím po Sodastreamu, ale zatím jsem neviděla, že by se dovážel do ČR - nemáte tip, kde by se dal objednat? (Zatím jsem nepátrala, ale možná si uděláme radost o Vánocích)
http://www.cookplanet.com/…-candy_1.jpg
Co vy?
Aj, tak jsem našla v Německu a jdu do postele vydýchat cenu. A obávám se, že se mi to to do letošních Vánoc nepovede.
Je to sice šílené, ale sifon děláme denně. Možná na příští narozky? Nebo přespříští?
http://www.cookplanet.com/…s1121ca.html
A sakryš, začali dělat nesspreso.
http://www.thomas-electronic-online-shop.de/…ld_14_ml.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, vážně uvažuji o nákupu robotu Kitchenaid, akorát jste mě tu nějak nahlodaly s tím mletím masa. Doufala jsem, že budu mít jeden robot s příslušenstvím na všechno, ale podle vašich zkušeností to vypadá, že moc maso nemele. Prosím o vaše zkušenosti. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit