Zkušenosti s KitchenAid Artisan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
8.10.13 23:38

Holky, koupila jsem si ke svému krasavci i minutku do barvy:
 http://im9.cz/…f250x250.jpg

A časem asi neodolám váze (nejspíš také v červené):
 http://www.home-decor.cz/…HK2030_A.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1617
9.10.13 00:55

Tenhle příspěvek na mě vykoukl :)

Lesino zdravím a minutku závidím :D

jinak se hlásím do klubu, od letošních dnů Marianne jsem hrdou majitelkou KA 8)
je skvělý! stále jsem u vytržení :D
mám i ten hříšně drahý nástavec na těstoviny a od té doby jsme kupované neměli, jen trochu bojuju s těstem, málokdy se mi podaří akorát tuhé, resp. po odležení změkne a i když dodatečně zapracuju další mouku, stejně dost lepí… ale já na to jednou přijdu
kdysi dávno se tu někdo ptal na vrtulky - podle mne nezatáčí, když není dostatečný přísun těsta, musí se víc napěchovat

mám ještě krouhač, ale ten mě tak nebere :mrgreen:

toužím po míse na zmrzlinu, tak třeba za rok, bude-li zas sleva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvedavka79
16.10.13 18:50

Kitchenaid z Amazonu

… byla bych opatrná, Kitchenaid z USA má motor na tamních 110V/60Hz, zde máme 230V/50Hz. Po zapnutí by to nemuselo dobře dopadnout. Tohle téma se hodně řeší, protože ceny v USA jsou výrazně nižší. Je tu ale ta technická překážka, která se řešit dá, ale už to není tak elegantní.

http://www.davidlebovitz.com/…m-america-w/

• Citovat
  • Upravit
MV313
16.10.13 18:56
@Tanulkaa píše:
Ja jsem objednavala z americkeho amazonu a vychazi o polovinu min (s dopravou trochu vic) nez u nas. Cekam ho kazdym dnem a mam objednany tento :mrgreen:.

Muzu se zeptat, jak to budes resit s prikonem? Budes mit trafo?
Ja o jeho dovozu tez uvazovala, ale dost lidi me odrazovalo tim jinym prikonem, tak jsem to nakonec odlozila..
A co dph a clo?

• Citovat
  • Upravit
Karen 1962
16.10.13 19:05

Lesino, ti jsou krásní 8)
Já jsem pošilhávala po topinkovači v barvě mého Bertíka, ale jen do té doby, než jsem se seznámola s cenou :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
2502
16.10.13 20:44
@MV313 píše:
Muzu se zeptat, jak to budes resit s prikonem? Budes mit trafo?
Ja o jeho dovozu tez uvazovala, ale dost lidi me odrazovalo tim jinym prikonem, tak jsem to nakonec odlozila..
A co dph a clo?

Musim si dokoupit menic napeti a frekvence, to je jedine co se na tech pristrojich lisi. Na jedne strane to ma koncovku do ceske zasuvky, na „tele“ menice je on/off a vstup pro americkou koncovku. Probirala jsem to s tatkou elektrikarem, takze to snad bude dobry :lol:. Akorat ten menic musi byt pro prikon odpovidajici robotu nebo vyssi. A clo a dph ted resim…balik mi prisel do Polska, tak jim ted postou posila plnou moc a prohlaseni a mel by mi dojit normalne postou a pri prevzeti bych mela doplatit clo, ktere za me zaplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
16.10.13 23:27
@Tanulkaa píše:
Musim si dokoupit menic napeti a frekvence, to je jedine co se na tech pristrojich lisi. Na jedne strane to ma koncovku do ceske zasuvky, na „tele“ menice je on/off a vstup pro americkou koncovku. Probirala jsem to s tatkou elektrikarem, takze to snad bude dobry :lol:. Akorat ten menic musi byt pro prikon odpovidajici robotu nebo vyssi. A clo a dph ted resim…balik mi prisel do Polska, tak jim ted postou posila plnou moc a prohlaseni a mel by mi dojit normalne postou a pri prevzeti bych mela doplatit clo, ktere za me zaplatili.

Me prave strasili, ze ten „menic“ je dost velky :(
Diky za info!
Ja si loni na podzim pri ceste do us koupila vahu na zavazadla, kdybych ho prece jen tahla domu s sebou :)

• Citovat
  • Upravit
2371
17.10.13 17:19

@_zuzajda Zkusila jsem to opravdu hodne napechovat a stejne to ty vrtulky nekrouti :zed: Tak fakt nevím, kde je chyba…
@Lesina Taky jsem k robotu doladila kuchyn. :mrgreen: Vybrala jsem značku Wesco a vypada to super. Nejvýraznější jsou asi hodiny a vaha (fotky jsou z netu)…
 http://www.superstore123.com/…-White-3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1617
17.10.13 17:54

Luco, wesco mám taky na „wishlist-u“, závidím :)
já jsem ty vrtulky dělala jen jednou a zatáčelo mi to, právě jsem zkoumala, jak to, že mi to nepřijde uvnitř nijak šikmo, kroutit se přestaly až na konci, jak dobíhalo těsto, tak proto usuzuji na ten „tlak“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
17.10.13 19:14

@_zuzajda Wesco-vacke věci ti k robotu půjdou fakt skvěle. Jsem s nima moc spokojena. Ted plánuju on nich koupit i mlýnky na pepř a nejake cukrenky, co maji jako novinky a porad si říkám, jestli nezrušim koš v lince a nekoupím si ten od nich…

Tak to by me zajímalo cim to muže byt :think: Sestavujes tu masinku a pak ji das na robot nebo ji nejdriv připevnis a pak tam das sneka a zbytek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1617
17.10.13 19:33

Já jsem od nich měla vyhlédnutou váhu ještě před robotem, retro se mi líbí už dlouho :)
a ještě áchám nad chlebníkem, ale kvůli těm cenám jsem se ještě nerozhoupala…

docela retro je i konvice kenwood kMix:
http://www.euronics.cz/…0/152263.jpg
mám ji v bílém, vybranou před lety, i teď jsem zvažovala kMix robot, ale nakonec zvítězil KA :)

nejdřív sestavím mašinku, pak nasadím na KA, ale to by snad nemělo mít vliv, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
17.10.13 19:51
@MV313 píše:
Me prave strasili, ze ten „menic“ je dost velky :(
Diky za info!
Ja si loni na podzim pri ceste do us koupila vahu na zavazadla, kdybych ho prece jen tahla domu s sebou :)

Otazkou je co znamena „dost velky“ :). Je to kvadr, tipuju max 20×15×5cm? Jako neni to uplny drobek, ale schovam ho pod pracovni desku do koutu a tam mi nebude vadit at je jakykoli :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
17.10.13 19:52

No já nevím, asi ne, zkoušela jsem sestavit oběma způsoby, ale furt to netoci, furt to netoci…

Chlebnik mám taky, ted jsem koukala, ze uz maji daleko víc velikosti nez kdyz jsem objednavala já. ;) Od Kenwoodu se mi moc líbí topinkovac, tak budu muset nenapadne rozbit ten stávající :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
17.10.13 19:55
@Tanulkaa píše:

Muzu se zeptat proc do Polska? Je to nejak vyhodnejsi nez do Cech? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
17.10.13 20:13

@Lolllo Protoze jsem to posilala lodni dopravou kvuli cene. A jelo to s polskou dopravni spolecnosti a my navic nemame more, takze ani pristav…proto to proslo do polska a tam to „uvizlo“ na celnici. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí