Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, to je mi líto. Chápu, že to potřebuješ sdílet, dozvědět se informace. Ale věř tomu, že tady se relevantní informace nemáš šanci dozvědět. Neznáš typ leukemie, je jich opravdu spousta druhů, typů. A jejich léčba a průběh se liší natolik, že nemá smysl pátrat na internetu po příbězích jiných. Respektive z těch příběhů vyvozovat, jak to bude s tvou maminkou.
Víš alespoň, zda se jedná o akutní leukemii nebo chronickou? Myeloidní nebo lymfatická?
@Lama Lama píše:
Ahoj, to je mi líto. Chápu, že to potřebuješ sdílet, dozvědět se informace. Ale věř tomu, že tady se relevantní informace nemáš šanci dozvědět. Neznáš typ leukemie, je jich opravdu spousta druhů, typů. A jejich léčba a průběh se liší natolik, že nemá smysl pátrat na internetu po příbězích jiných. Respektive z těch příběhů vyvozovat, jak to bude s tvou maminkou.
Víš alespoň, zda se jedná o akutní leukemii nebo chronickou? Myeloidní nebo lymfatická?
@Lama Lama píše:
Vím jen, že je to akutni leukémie
Zdravím Vás, založila jsem tohle téma, protože je v mojí rodině momentálně jako téma číslo 1
Moje maminka, která už prodělala 2 rakoviny prsu, přišla od doktora se zprávou, že má leukemii
Zatím nevíme nic podrobnéjšího, dělali ji znovu všechny testy přímo v nemocnici kde to léčí, takže na přesný verdikt teprve čekáme. Ale proč píšu. Vím, že jen to hrozně individuální, ale zajímalo by mě kdo s tím má ne jakou zkušenost jak probíhá léčba a jestli je tu vůbec nějaká šance, že to maminka zvládne i kdyz už má ze sebou 2 rakoviny. Moc děkuji za všechny reakce. Omlouvám se za anonym, ale snad chápete…