Zkušenosti se ZŠ Plamínkové

20
24.11.17 13:31

Zkušenosti se ZŠ Plamínkové

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti se ZŠ Plamínkové na Praze 4 - Pankráci? Přemýšlím, že bych své dítě dala do této školy. Uvítám jakékoliv informace.
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1589
24.11.17 15:39

Bohužel ne, ale moje sestřenice tam chodila od první do deváté a měla to tam ráda, ale to ti moc nepomůže, jistě se mnohé změnilo za tu dobu (devítku vyšla cca před 18ti lety). Ale je to pěkná budova, typická škola mezi paneláky, ale moderně udržovaná byla už před těmi 20ti lety. Jistě tam je dobré zázemí, spousta kroužků atd. Vždycky jsem sestřenici tu pěknou „novou“ školu záviděla! Já chodila do staré budovy v centru Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.11.17 17:39

Děkuji za názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
25.9.22 23:38

Dobrý den, obnovuji toto téma - má někdo s touto školou aktuální zkušenosti? Nedávno jsem na FB četla něco v tom smyslu, že si tam prý rodiče stěžují na kvalitu výuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.25 23:13

My osobně jsme se školou velmi spokojeni. Je vidět, že vedení nového ředitele opravdu škole prospělo. Máme syna ve druhé třídě a jsme spokojeni jak s paní učitelkou, tak s celkovým “duchem” školy. Rozhodně můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin