Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
naši slaví v pondělí zlatou svatbu a taťka mě poprosil, abych mu něco pro mamku koupila… Já jsem myslela, že koupím mamce nějakou krásnou kytku, ale dneska přišla mamka s tím, aby nás ani nenapadlo jim něco kupovat, že nic slavit nechtějí (nikdy žádné výročí neslavili) a kytku nechce, protože ji akorát zvadne a ona ji vyhodí… Říkala, že když už něco koupíme, tak kytku v květináči, kterou si pak může zasadit na zahradě
Takže dort a kytku jsem zrušila a teď vůbec nevím, co koupit…
Babicka s dedou meli pred rokem zlatou svatbu a dedecek kupoval zlaty prstynky, to mi prislo jako krasny darek. Babicka z toho byla dost dojata. My jsme to ale jako rodina slavili, takze krom toho probehla hromada kytek a darkove balicky a dortiky ![]()
Tak na zlatou svatbu se většinou kupuje něco ze zlata
takže bych vybírala něco z toho. a kytku klidně v květináčku, nějakou hezkou, sama nesnáším řezané kytky právě z toho důvodu, že stojí plno peněz a za týden je po nich. Takže u mě všichni ví, že když kytku, tak v květináči ![]()
Naše babi s dědou slavili předloni smaragdovou?? 55let dali si pusu a pozvali celou rodinu na žranici
ale pokud je mamka ještě fit, řešila bych to nějakým relaxačním poukazem? ![]()
Hlavně ať si taťka veme hodně peněz. On takový únos nevěsty ze zlaté svatby - to by bylo originální. Bohužel jsem na to neměl dostatek odvahy, ale děda se mi posléze přiznal, že měl v kapse 5000 na takovéhle nápady.
Jestli to uděláš, klobouk dolu…
@pavlasu
a co koupit pro OBA nějaký romantický wellness víkend nebo víkend pro seniory? ![]()
Holky děkuji, ale prstýnky do pondělka nestihneme..já jsem loni myslela, že jim uděláme svatbu se vším všudy, ale oni nechtěli..my pro ně už máme fotoknihu a televizi..dostane to mamka k narozeninám..částku tatka neříkal, jestli to bude něco úžasného, tak to určitě zaplatí..
Oni by nikam nejeli.. Tatka skoro nechodí, takže žádná dovolená nehrozí.. Zajdu do zahradnictví a koupím mamce nějaky stromeček /nebo dva stromečky/, at si ho zasadí k zlaté svadbě na zahradu ![]()
Ale píšeš, že dárek má koupit ženich nevěstě. Pokud taťka z nějakýho důvodu nemůže dárek koupit, zeptej se ho, co vymyslel a kup to teda za něj. Ale jinak mi nedává smysl, že vymýšlíš dárek Ty.
@pavlasu píšeš, že tatínek skoro nechodí, tak co nějaké lázně, vím že je to drahé, ale třeba víkend
nebo upeč něco dobrého, mamince kup kytičky a stromečky, ona mít radost bude a to je to hlavní ![]()
@Leni78 píše:
Ale píšeš, že dárek má koupit ženich nevěstě. Pokud taťka z nějakýho důvodu nemůže dárek koupit, zeptej se ho, co vymyslel a kup to teda za něj. Ale jinak mi nedává smysl, že vymýšlíš dárek Ty.
Taťka chtěl velkou kytku.. jenže tu mamka nechce..
Mamce bych od táty koupila šperk nebo hodinky, prostě něco co vydrží, když teda nikam nemohou odjet. Jinak stromečky super nápad, dort bych také přidala a klidně bych jim uspořádala oslavu. Přijde mi, že tohle okecávání jak nikdo nic nechce a kdesi cosi je výsada komplet starší generace. Nám tohle dělají tcháni a moje teta. Oboje jsme letos vypekli, dostali to o co si řekli. Tcháni chtěli kraviny, tak je dostali a moje teta nechtěla nic, tak to dostala taky
Snad už budou příště konkrétnější při vymýšlení dárků.
Na zlatu svadbu sa kupuje zlato ![]()
Mozno aj preto to nechal otec na Tebe, aby si sa s tym zlatom trafila mamke do vkusu.
Oni by nikam nejeli.. Tatka skoro nechodí, takže žádná dovolená nehrozí.. Zajdu do zahradnictví a koupím mamce nějaky stromeček, at si ho zasadí k zlaté svadbě na zahradu nebo dva stromečky ![]()