Zlatá svatba, jaký dárek má koupit ženich nevěstě?

9577
20.3.13 17:39

Zlatá svatba, jaký dárek má koupit "ženich nevěstě?"

Ahoj holky,
naši slaví v pondělí zlatou svatbu a taťka mě poprosil, abych mu něco pro mamku koupila… Já jsem myslela, že koupím mamce nějakou krásnou kytku, ale dneska přišla mamka s tím, aby nás ani nenapadlo jim něco kupovat, že nic slavit nechtějí (nikdy žádné výročí neslavili) a kytku nechce, protože ji akorát zvadne a ona ji vyhodí… Říkala, že když už něco koupíme, tak kytku v květináči, kterou si pak může zasadit na zahradě 8o Takže dort a kytku jsem zrušila a teď vůbec nevím, co koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
šmoulinka71
20.3.13 17:59

@pavlasu Záleží kolik ti dá taťka na dárek. Napiš nějakou částku.

• Citovat
  • Upravit
3678
20.3.13 18:05

Babicka s dedou meli pred rokem zlatou svatbu a dedecek kupoval zlaty prstynky, to mi prislo jako krasny darek. Babicka z toho byla dost dojata. My jsme to ale jako rodina slavili, takze krom toho probehla hromada kytek a darkove balicky a dortiky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
20.3.13 18:23

Tak na zlatou svatbu se většinou kupuje něco ze zlata :mrgreen: takže bych vybírala něco z toho. a kytku klidně v květináčku, nějakou hezkou, sama nesnáším řezané kytky právě z toho důvodu, že stojí plno peněz a za týden je po nich. Takže u mě všichni ví, že když kytku, tak v květináči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
20.3.13 18:38

Naše babi s dědou slavili předloni smaragdovou?? 55let dali si pusu a pozvali celou rodinu na žranici :-) ale pokud je mamka ještě fit, řešila bych to nějakým relaxačním poukazem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
20.3.13 18:43

Hlavně ať si taťka veme hodně peněz. On takový únos nevěsty ze zlaté svatby - to by bylo originální. Bohužel jsem na to neměl dostatek odvahy, ale děda se mi posléze přiznal, že měl v kapse 5000 na takovéhle nápady.
Jestli to uděláš, klobouk dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
20.3.13 18:44

@pavlasu :think: a co koupit pro OBA nějaký romantický wellness víkend nebo víkend pro seniory? :think:

• Citovat
  • Upravit
9577
20.3.13 18:46

Holky děkuji, ale prstýnky do pondělka nestihneme..já jsem loni myslela, že jim uděláme svatbu se vším všudy, ale oni nechtěli..my pro ně už máme fotoknihu a televizi..dostane to mamka k narozeninám..částku tatka neříkal, jestli to bude něco úžasného, tak to určitě zaplatí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
20.3.13 18:52

Oni by nikam nejeli.. Tatka skoro nechodí, takže žádná dovolená nehrozí.. Zajdu do zahradnictví a koupím mamce nějaky stromeček /nebo dva stromečky/, at si ho zasadí k zlaté svadbě na zahradu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
20.3.13 19:01

Ale píšeš, že dárek má koupit ženich nevěstě. Pokud taťka z nějakýho důvodu nemůže dárek koupit, zeptej se ho, co vymyslel a kup to teda za něj. Ale jinak mi nedává smysl, že vymýšlíš dárek Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.3.13 19:09

@pavlasu píšeš, že tatínek skoro nechodí, tak co nějaké lázně, vím že je to drahé, ale třeba víkend :think: nebo upeč něco dobrého, mamince kup kytičky a stromečky, ona mít radost bude a to je to hlavní :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9577
20.3.13 19:27
@Leni78 píše:
Ale píšeš, že dárek má koupit ženich nevěstě. Pokud taťka z nějakýho důvodu nemůže dárek koupit, zeptej se ho, co vymyslel a kup to teda za něj. Ale jinak mi nedává smysl, že vymýšlíš dárek Ty.

Taťka chtěl velkou kytku.. jenže tu mamka nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.3.13 19:34

Mamce bych od táty koupila šperk nebo hodinky, prostě něco co vydrží, když teda nikam nemohou odjet. Jinak stromečky super nápad, dort bych také přidala a klidně bych jim uspořádala oslavu. Přijde mi, že tohle okecávání jak nikdo nic nechce a kdesi cosi je výsada komplet starší generace. Nám tohle dělají tcháni a moje teta. Oboje jsme letos vypekli, dostali to o co si řekli. Tcháni chtěli kraviny, tak je dostali a moje teta nechtěla nic, tak to dostala taky :mrgreen: Snad už budou příště konkrétnější při vymýšlení dárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 19:34

Na zlatu svadbu sa kupuje zlato :nevim:
Mozno aj preto to nechal otec na Tebe, aby si sa s tym zlatom trafila mamke do vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
20.3.13 19:50

Oni by nikam nejeli.. Tatka skoro nechodí, takže žádná dovolená nehrozí.. Zajdu do zahradnictví a koupím mamce nějaky stromeček, at si ho zasadí k zlaté svadbě na zahradu nebo dva stromečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí