Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
8.11.13 01:15
@BarboraF píše:
@locika Kvůli mě to nemusíte posunovat. To mě spíš přijde blbé vůči vám, že to pořád ruším :-(

No to ti nemusí být vůbec blbé, prostě se to tak někdy sejde no..a když nakonec můžeš ty, tak to zruším já že :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
9.11.13 22:16
@locika píše:
@tanik1912 ahoj :mavam: určitě se přidej :) Naše malá má taky 10 měsíců, no 10 a půl přesněji :mrgreen: Ale už mám doma 2,5-letého kluka :) A ty jezdíváš i do Zlína někdy? Nechceš se k nám někdy připojit na kafe do Slunečnice? Je to tady taková kavárna s dětským koutkem :)

ahoj. no do Zlina moc nejezdim, ale nekdy na kafe bych zajela.. schazite se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.11.13 22:41
@tanik1912 píše:
ahoj. no do Zlina moc nejezdim, ale nekdy na kafe bych zajela.. schazite se?

No nemůžem se moc zatím domluvit hromadně, protože ne vždy to všem vychází…takže zatím tak různě po dvojicích :lol: Domlouváme se vždycky tady, tak když tu budeš nakukovat, tak to pochytíš, kdy a kde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.11.13 17:45

Holky který den by vám pasoval tento týden do Slunečnice? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.13 08:04

:)

Ahojte maminky ze Zlína :)
jak se máte?
já jsem Míša, je mi 22 a mám holčičku Sárinku které bude 7 měsíců :) Bydlíme v centru Zlína a rádi zajdeme někam na procházku nebo něco podnikneme když by někdo chtěl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
20.11.13 09:19

@MíšaHotaříková Ahoj :mavam: Tobě nestačíme my dvě? :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.13 09:35

@kanka80 ahoooj holky moje :) stačíte, to víš že jo :D ale tak přišla jsem zkontrolovat jak to tady vypadá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
20.11.13 11:25

Ahoj holky :mavam:
@kanka80 my tento týden nepůjdeme, Dianka je nemocná :( Teda sice už je lepší, ale furt kašle jak tuberák, malý začal soplit, takže my tak dáme vždycky kratší vycházku někde tady po Letné, aby se děcka vyvětraly a pak zas honem domů…snad příští týden to už bude lepší a půjdeme ;)
@MíšaHotaříková ahoj :) Určitě se k nám někdy připoj, až zase vyrazíme, domlouváme se většinou tady a na detaily pak už třeba přes telefon ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
20.11.13 13:51

@MíšaHotaříková To sis dala krásné foto malé :kytka: Já ju vidím furt jen zababulanou v kočárku, tak vypadá uplně jinak :P
Budeš moct teda na tu procházku v pátek? :hug: Dnes jsem vytahla mojeho a byli jsme i na oběd u Čechmánka naproti Januštice, dali jsme si mňamkového lososa :palec:
@locika Tak příští týden se budem těšit :kytka: a ať jste brzo zdraví :hug:
Verča má taky ještě rýmu, ale už je to lepší a pomáhají jí procházky, tak furt cáráme po venku :dance: a doma bordel jak v tanku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.13 20:14

Holky moc ráda se k vám někdy připojím :) tak doufám že se všichni brzo uzdravíte :)

@kanka80 děkuji, ty tady máš taky krásnou fotku, je fakt že jsem taky Verunku takle nikdy neviděla :) Jinak v pátek už se těším :-) snad bude obstojné počasí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.11.13 17:43

@BarboraF Baruško, jak se daří? Kdy se konečně uvidíme? V sobotu bych měla čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.13 18:26

@kanka80 Ahoj Peti, v sobotu kdy tak? Můj možná pojede s Míšou na trhy do Lukova, tak bych měla konečně chvíli klidu a pokec by mi přišel docela vhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.11.13 20:40

@BarboraF Dopoledne můžu kolem deváté, nebo se ti to hodí spíš odpol? ;) a bude se ti chtít na procházku? nebo už se ti chodí hůř? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.13 21:18

@kanka80 Jestli se ti to hodí víc dopoledne, tak klidně dopoledne. Oni stejně pojedou na ty trhy dopoledne nejspíš. Klidně můžem na procházku. Sice jsem jak slon v porcelánu, ale ráda se projdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.11.13 01:09

Ahoj holky, tak jaký jste měly víkend? Co zdraví? U nás lepší, ale stále obě děcka trochu kašlou a soplí :roll: Ale ven na vzduch chodíme, jinak bychom se zavření doma zbláznili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová