Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BarboraF píše:
@locika Kvůli mě to nemusíte posunovat. To mě spíš přijde blbé vůči vám, že to pořád ruším
No to ti nemusí být vůbec blbé, prostě se to tak někdy sejde no..a když nakonec můžeš ty, tak to zruším já že
![]()
@locika píše:
@tanik1912 ahojurčitě se přidej
Naše malá má taky 10 měsíců, no 10 a půl přesněji
Ale už mám doma 2,5-letého kluka
A ty jezdíváš i do Zlína někdy? Nechceš se k nám někdy připojit na kafe do Slunečnice? Je to tady taková kavárna s dětským koutkem
ahoj. no do Zlina moc nejezdim, ale nekdy na kafe bych zajela.. schazite se?
@tanik1912 píše:
ahoj. no do Zlina moc nejezdim, ale nekdy na kafe bych zajela.. schazite se?
No nemůžem se moc zatím domluvit hromadně, protože ne vždy to všem vychází…takže zatím tak různě po dvojicích
Domlouváme se vždycky tady, tak když tu budeš nakukovat, tak to pochytíš, kdy a kde ![]()
Ahojte maminky ze Zlína ![]()
jak se máte?
já jsem Míša, je mi 22 a mám holčičku Sárinku které bude 7 měsíců
Bydlíme v centru Zlína a rádi zajdeme někam na procházku nebo něco podnikneme když by někdo chtěl ![]()
@kanka80 ahoooj holky moje
stačíte, to víš že jo
ale tak přišla jsem zkontrolovat jak to tady vypadá ![]()
Ahoj holky ![]()
@kanka80 my tento týden nepůjdeme, Dianka je nemocná
Teda sice už je lepší, ale furt kašle jak tuberák, malý začal soplit, takže my tak dáme vždycky kratší vycházku někde tady po Letné, aby se děcka vyvětraly a pak zas honem domů…snad příští týden to už bude lepší a půjdeme ![]()
@MíšaHotaříková ahoj
Určitě se k nám někdy připoj, až zase vyrazíme, domlouváme se většinou tady a na detaily pak už třeba přes telefon ![]()
@MíšaHotaříková To sis dala krásné foto malé
Já ju vidím furt jen zababulanou v kočárku, tak vypadá uplně jinak ![]()
Budeš moct teda na tu procházku v pátek?
Dnes jsem vytahla mojeho a byli jsme i na oběd u Čechmánka naproti Januštice, dali jsme si mňamkového lososa ![]()
@locika Tak příští týden se budem těšit
a ať jste brzo zdraví ![]()
Verča má taky ještě rýmu, ale už je to lepší a pomáhají jí procházky, tak furt cáráme po venku
a doma bordel jak v tanku ![]()
Holky moc ráda se k vám někdy připojím
tak doufám že se všichni brzo uzdravíte ![]()
@kanka80 děkuji, ty tady máš taky krásnou fotku, je fakt že jsem taky Verunku takle nikdy neviděla
Jinak v pátek už se těším
snad bude obstojné počasí!
@BarboraF Baruško, jak se daří? Kdy se konečně uvidíme? V sobotu bych měla čas ![]()
@kanka80 Ahoj Peti, v sobotu kdy tak? Můj možná pojede s Míšou na trhy do Lukova, tak bych měla konečně chvíli klidu a pokec by mi přišel docela vhod.
@BarboraF Dopoledne můžu kolem deváté, nebo se ti to hodí spíš odpol?
a bude se ti chtít na procházku? nebo už se ti chodí hůř? ![]()
@kanka80 Jestli se ti to hodí víc dopoledne, tak klidně dopoledne. Oni stejně pojedou na ty trhy dopoledne nejspíš. Klidně můžem na procházku. Sice jsem jak slon v porcelánu, ale ráda se projdu.
Ahoj holky, tak jaký jste měly víkend? Co zdraví? U nás lepší, ale stále obě děcka trochu kašlou a soplí
Ale ven na vzduch chodíme, jinak bychom se zavření doma zbláznili…