Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
7.11.13 14:08

Holky, tak teda odpoledne jo? Mně to taky tak pasuje, protože právě mi volala kamarádka, že chce dopoledne přijet se na nás podívat…Já nedokážu teď říct, v kolik hodin bych mohla, ale třeba kolem té druhé až třetí…malý teď totiž někdy nechodívá spát nebo má to denní spaní hodně různorodé…tak pokud prostě neusne kolem poledne, tak už bych ho spát nedala, pak by se vyřádil ve Slunečnici a večer bude krásně spát :D Tak já tam zavolám a objednám ten stůl, a na kolik teda? Na 14 hodin nebo na půl třetí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.11.13 14:10

@locika Můžeš klidně objednat stůl na 14:30, to bude ideál kompromis :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.11.13 14:13
@kanka80 píše:
@locika Můžeš klidně objednat stůl na 14:30, to bude ideál kompromis :palec: :kytka:

OK, tak teď děti spí (no malý se teda snaží usnout), tak až se probudí, tak tam zavolám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.11.13 14:20

@kanka80 Holky, tak malý mi chodí spát kolem 1-2, takže mě to odpo asi nevyjde. A spát ho budu muset dát, protože když nespí, tak bývá hrozně protivný. Ale uvidím jak to vyjde. Třeba bych ho vzala do kočáru a spal by v kočáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.11.13 14:26

@BarboraF Baru, náš malý když nespí, taky bývá děsně protivný, ale právě když je někde nebo s někým, kde se fakt zabaví, tak spát úplně odmítá…a pak večer odpadne téměř na povel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.11.13 14:30

@BarboraF Malá mi tam minule usnula na gauči :P asi na půlhoďky a spokojenost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.11.13 14:37

@locika Tak to u Mišky to právěže pravidlo bohužel není. I když je někde kde je unavený a baví se, tak pak do večera je protivný až hrůza a večer klidně usne až kolem desáté a to ho ještě musím donutit.

@kanka80 Tak to u Mišky se mi nikdy nestalo. Ani když byl malý a ani teď. I teď usnul až teďka, i když jsme byli dopoledne ve městě, kde ťapkal a stejně nechtěl jít spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.11.13 15:45

Holky, tak jestli půjdete zítra ve 2, tak mě to bohužel nevyjde. Kámoška si potřebuje promluvit, tak půjdem pokecat, ale třeba bych se pak za váma stavila, ale nevím jak dlouho budem probírat. Chtěla jsem, že bychom šly do Marušky i s ní, ale nechce se jí, takže snad to vyjde příště. Omlouvám se a doufám, že příště to snad vyjde.

@kanka80 Peti, kdy můžu dovalit na kafe? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.11.13 15:48

Holky, tak to klidně posuňme až na pondělí, jestli chcete, mně je to celkem jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.11.13 15:49

@BarboraF No Baru můj má o víkendu odpolední, tak jestli máš čas, můžem se klidně domluvit :palec: :dance: Víc by mi to vyhovovalo v neděli, třeba po 13h nebo můžem jít na procházku :kytka: i dopoledne kolem té devaté nebo desáté, jak to bude pasovat Tobě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.11.13 15:52

@locika Tož s takovou to budem posunovat pořád :( ale jestli se Ti nechce, domluvím si něco jiného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.11.13 16:01
@kanka80 píše:
@locika Tož s takovou to budem posunovat pořád :( ale jestli se Ti nechce, domluvím si něco jiného :palec:

Ale ne, chce se mi, myslela jsem kvůli Báře :) Ale půjdu ráda, potřebujeme změnu, ne se jen prdelit kolem baráku :lol: Takže zítra kolem té půl třetí platí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.11.13 16:45

@kanka80 Peti, tak jestli nebudu otravovat a nepojedem v neděli k našim, tak klidně dojdu, jestli můžu.

@locika Kvůli mě to nemusíte posunovat. To mě spíš přijde blbé vůči vám, že to pořád ruším :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
7.11.13 19:44

Ahoj, muzu se k vam pridat, ikdyz nejsem ze Zlina? Bydlime v UH. je mne 36 a doma mam malou ulicnici, ktere bude zitra 10 mesicu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
8.11.13 01:13

@tanik1912 ahoj :mavam: určitě se přidej :) Naše malá má taky 10 měsíců, no 10 a půl přesněji :mrgreen: Ale už mám doma 2,5-letého kluka :) A ty jezdíváš i do Zlína někdy? Nechceš se k nám někdy připojit na kafe do Slunečnice? Je to tady taková kavárna s dětským koutkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová