Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, jsem ve Zlíně nová. Mám 2 děti a jsem na ně sama, tak hledám kamarádky. Můžu se pčidat?
Holky, preju vam vsechno nejlepsi do noveho roku!!Hlavne at jste vsichni zdravi!!!
Kalisek: ahoj, urcite se pridej, ted to tady trosku vazne, ale treba se to po svatcich zase rozjede ![]()
Ahoj holky, tak předvánoční setkání nám nevyšlo, tak po Novém roce to snad klapne, co říkáte?
@filutka Ani, vy jak jste na tom se zdravím, už lepší? A co chlapečci?
@Kalisek @sissi79 ahoj holky, kdybyste se chtěly přidat na nějaké setkání, které snad konečně vyjde i ve více než dvou lidech
, tak jste srdečně zvány (myslím že mluvím i za ostatní holky)
A kde přesně bydlíte?
Zdravím všechny diskutující
,
ve Zlíně bydlím rok a mám měsíčního chlapečka. Ráda bych se k vám přidala jestli to nevadí
.
@zurila ahoj, určitě se přidej, konečně se tu začneme trochu rozrůstat
A odkud ses přistěhovala?
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala. Mám holčičku - předškolačku, bydlíme ve Zl (přivdala jsem se). Jsem tedy zaměstnaná, ale to snad neva.
Teda holky, tady se to snad zacina rozjizdet ![]()
Luci, kluci jsou zlati. Petulka na brachu neda dopustit
je to krasne..ted maji teda oba rymu, chytne to jeden a do tydne to ma i druhy, to je jasne..Mame jit na ockovani, tak jsem zvedava, jestli mu to pichne. Jinak slovo unava nabralo uplne jinych rozmeru
Oba se v noci budi na stridacku, vstavame v pet, nekdy i driv..mame proste veselo
A co vy, jak valcite?
@locika: děkuju
, pocházím z Ostravy.
@siamka7: je to siamské plemeno, přesněji thajská kočka
. Co máš ty? Taky na fotečce vidím něco podobného
.
@zurila píše:
@locika: děkuju, pocházím z Ostravy.
@siamka7: je to siamské plemeno, přesněji thajská kočka. Co máš ty? Taky na fotečce vidím něco podobného
.
já mám taky thajskou kočku/my je totiž chovali s mamkou 40let/ ![]()
@siamka7 Přenádherné!!!
![]()
Kolik kočičáčků máš doma? ![]()
Máte chovnou stanici nebo chováte bez rodokmenů? Vím, jen o jedné v ČR, která je v Pardubicích. My jsme si pro naši Nauri jeli do Polska. Ted se rozhodujeme jestli kastrovat nebo ne… ![]()
@zurila píše:
@siamka7 Přenádherné!!!![]()
![]()
Kolik kočičáčků máš doma?
Máte chovnou stanici nebo chováte bez rodokmenů? Vím, jen o jedné v ČR, která je v Pardubicích. My jsme si pro naši Nauri jeli do Polska. Ted se rozhodujeme jestli kastrovat nebo ne…
my máme kočky všude, bez PP ale jsou 100%čistokrevné, máme v Rakousku, Polsku, všude v ČR, Slovensku, Rusku. já mám kocoura, má 14 let-na fotce, a segra mám 1kocoura, a 3 kočky ![]()