Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kalisek @Kristanka já bydlím na Bří. Sousedíků
Ohňostroj jsme teda jaksi přežili, děti se sice vzbudily, ale zase jsem je v pohodě uspala, takže dobré ![]()
@Kristanka dá se to zvládnout, 2,5 roku od sebe to bude super, si myslím
Někdy je to teda psycho, ale ženská zvládne víc než člověk, takže pořád žiju ![]()
Jo a já jsem taky náplava ![]()
Náš spal celou noc a to bouchali v ulici a myslím, že i hned u baráku a nic. A to celou noc moc nespává.
@locika myslis vic nez clovek - vic nez chlap?
tak to jsme skoro sousedky ![]()
zda se, ze petardy funguji jako uspavadlo ![]()
Já mám děti 2,5 roku od sebe a je to rozhodně lepší než třeba rok od sebe. Já jsem s bráchou o rok a mám pár kamarádek, co to tak mají a je to teda záhul.
Osobně se tedy bojím toho, že mám 2 kluky a že se budou řezat. Už teď si dávají do kožichu, ale snažím se, aby z nich nevyrostli hajzlíci. Toho se bojím - puberty.
Jsem teď na kluky sama, tak je pro mě těžké být i autoritativní a ne jen „mateřská“. Ale zvládneme to.
@Kalisek Taky budu mít 2 kluky a 2,5 roku od sebe, tak jsem zvědavá jak na tom budem ![]()
Ahojky holky,
zdravím nové maminky i ty,,staré,, a všem přeji krásný rok 2014
a navrhuju nějaký novoroční sraz, co vy na to? třeba příští týden ![]()
Taky jsem pro sraz! Kdy a kde? My se tu většinou domlouváme do Slunečnice (akorát že né vždy to klapne
)
Jinak včera jsme byli v ZOO, doporučuju, super vycházka na vzduchu, zvířata venku, protože zima zas tak velká není, lidí tak akorát…bylo to bezva! Mám roční permanentku, tak tam jezdím často ![]()
Anebo - když jsem měla zatím jen Bertíka, tak jsem s ním jezdívala do herny na Jižňákách - v tom salesiánském kostele. Bývá to tam jen v úterý a ve středu dopoledne (myslím že od půl deváté do cca půl dvanácté)…tam to bývalo taky fajn, velký prostor, hromada hraček, vstup volný, bar, kde se dá koupit kafe, něco k pití, drobné občerstvení (třeba toasty) a ceny opravdu lidové…děcka se vyblbnou a matky trochu spočinou a povykládají
Já jsem tam teda chodila sama, tak jsem se zabavila s malým, moc tu nikoho s dětma neznám…tak bychom mohly vyrazit v partě ![]()
Ja urcite pristi tyden nemuzu, ucim se na zapocty, ale verim, ze to setkani nebude posledni, tak se pak nekdy pridam
v zoo jsme byli asi pred mesicem a mam hroznou zkusenost, vsechno zavreny vcetne tech zachodu uprostred, zvirata poschovavane, zima jak v psirne, musela jsem na malou nekam do lesiku, Frantu zvirata vubec nezajimaly, misto toho obhlizel kaminky, potom jsem rikala, ze uz me tam zas dlouho neuvidi, ale ja do leta vychladnu ![]()
Super, to jsem ráda že souhlasíte
ted jen vymyslet vhodný termín ![]()
nebo jak navrhla @locika ta herna na svazích, třeba v tu středu dopoledne? to by mohlo být fajn ![]()
Taky bych byla pro tu hernu. Jen bych potřebovala přesně vysvětlit, kde to je.