Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
25.11.13 01:11

Holky, založila jsem sbírku pro zlínský útulek, kdybyste se některá mohla a chtěla zapojit, tak více informací tady: https://www.facebook.com/…27437604781/?… (doufám, že vám nevadí, že to tady prezentuju, ale čím více nás akci podpoří, tím lépe 8) ). Nebo kdybyste věděly o někom, kdo by se chtěl připojit, klidně sdílejte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
25.11.13 15:01

@locika Ahojky, malá se dnes 2× pozvracela, ale totál :( úplně to z ní chrstalo, tak se bojím jí dat další jídlo, protože blila i po čaji :(
Zítra máme jít do poradny, tak jsem zvědavá co na to řekne doktorka… Snad nebude marod :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
25.11.13 16:27
@locika píše:
Holky, založila jsem sbírku pro zlínský útulek, kdybyste se některá mohla a chtěla zapojit, tak více informací tady: https://www.facebook.com/…27437604781/?… (doufám, že vám nevadí, že to tady prezentuju, ale čím více nás akci podpoří, tím lépe 8) ). Nebo kdybyste věděly o někom, kdo by se chtěl připojit, klidně sdílejte :kytka:

jaky je ve Zline utulek? Ja nedavno chtela adoptovt psika z jednoho jineho utulku a oni s tim delali takove drahoty, ze jsem se na to vyprdla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.11.13 17:52
@tanik1912 píše:
jaky je ve Zline utulek? Ja nedavno chtela adoptovt psika z jednoho jineho utulku a oni s tim delali takove drahoty, ze jsem se na to vyprdla… :roll:
Útulek pro psy a kočky (nebo nevím, jak myslíš jaký :) ) Je na Vršavě. Myslím, že tam není problém adoptovat pejska. A kde jsi se ptala? Co s tím měli za problém?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.13 17:59
@locika píše:
Ahoj holky, tak jaký jste měly víkend? Co zdraví? U nás lepší, ale stále obě děcka trochu kašlou a soplí :roll: Ale ven na vzduch chodíme, jinak bychom se zavření doma zbláznili…

ahojky, náš víkend byl bezva :) Sárince už se hodně daří dělat paci paci pacičky a tak tak všelijak tak se tím celé dny bavíme :) doufám že se brzo uzdravíte…

A kdy někam zajdeme holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.13 18:02
@kanka80 píše:
@locika Ahojky, malá se dnes 2× pozvracela, ale totál :( úplně to z ní chrstalo, tak se bojím jí dat další jídlo, protože blila i po čaji :(
Zítra máme jít do poradny, tak jsem zvědavá co na to řekne doktorka… Snad nebude marod :?

Peti doufám že bude Verunka v pořádku :-) myslím na Vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3642
26.11.13 11:18

Ahoj maminky, mám 10m. chlapečka a ráda bych poznala nějakou maminku pro společné vycházky, kafíčka, pokec atd. budu ráda, když se některá ozvete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.11.13 12:06

@Eliska1404 Ahojky, já mám půlroční holčičku a do konce roku mám času dost :dance: pak od ledna už budu 2dny v týdnu v práci, tak to už bude času míň :? Jsi přímo z centra? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.11.13 12:08

@MíšaHotaříková Ahojky holky, už je to lepší ;) Za půlhoďky jdem do poradny, tak jsem zvědavá co na to řekne doktorka :? těšíme se na čtvrtek nebo na pátek, že vás zase uvidíme :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3642
26.11.13 15:56
@kanka80 píše:
@Eliska1404 Ahojky, já mám půlroční holčičku a do konce roku mám času dost :dance: pak od ledna už budu 2dny v týdnu v práci, tak to už bude času míň :? Jsi přímo z centra? :kytka:

nn momentálně byslíme v Malenovicích, ale v lednu se budeme stěhovat zpět do Zlína…
my dnes byli taky v poradně a blbé :,( :,( :,( 2.11. nás odvezla záchranka a byli jsme ve špitále našli mu nějakou dispeptickou e coli a bohužel pořád ji má :,( :,( :,( ale zase máme pěkného macka dnes 10.měs. prohlídka a máme 12,4kg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.11.13 16:53

@Eliska1404 Malá má 6měsíců a 10dní, porodní váha 1930kg a dnes 7,74kg :D dohnala to rychle :palec:
Dnes měla poslední očkování na pneumokoky, tak je trochu ukňouraná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.13 17:04
@Eliska1404 píše:
nn momentálně byslíme v Malenovicích, ale v lednu se budeme stěhovat zpět do Zlína…
my dnes byli taky v poradně a blbé :,( :,( :,( 2.11. nás odvezla záchranka a byli jsme ve špitále našli mu nějakou dispeptickou e coli a bohužel pořád ji má :,( :,( :,( ale zase máme pěkného macka dnes 10.měs. prohlídka a máme 12,4kg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:( teda to je hrozné, a jak se to projevuje???
a jezdíš nekdy do zlína?

My jdeme s @kanka80 ve čtvrtek nebo v pátek odpoledne ven, určitě se můžeš přidat, teda kdokoli kdo budete mít čas :) viděla bych to ale asi spíš na pátek…a Peťo co Verunka a to zvracení? už dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.11.13 19:28

@Eliska1404 Tak to je teda pěkný macek :-) My máme 27 měsíců a máme myslím 14 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.11.13 20:14

Ahoj holky, my tento týden ještě vynecháme, skolilo to i mě, dnes jsem byla totál nepoužitelná, ještě že manžel za mě skoro všechno zastane…je mi už trochu líp, ale potřebuju se prostě dát dohromady, takže s váma na scuka až příští týden…

Zdravím novou tvář, @Eliska1404 :mavam: Ježiš to je hrozné, vidíš, ještě že má malý takovou krásnou váhu, to ho hned tak něco nepoloží :lol: Naše malá v 10,5 měsících měla 8 kilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.11.13 20:14

Malý má 2,5 roku a cca 15kg ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie