Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, založila jsem sbírku pro zlínský útulek, kdybyste se některá mohla a chtěla zapojit, tak více informací tady: https://www.facebook.com/…27437604781/?… (doufám, že vám nevadí, že to tady prezentuju, ale čím více nás akci podpoří, tím lépe
). Nebo kdybyste věděly o někom, kdo by se chtěl připojit, klidně sdílejte ![]()
@locika Ahojky, malá se dnes 2× pozvracela, ale totál
úplně to z ní chrstalo, tak se bojím jí dat další jídlo, protože blila i po čaji ![]()
Zítra máme jít do poradny, tak jsem zvědavá co na to řekne doktorka… Snad nebude marod ![]()
@locika píše:
Holky, založila jsem sbírku pro zlínský útulek, kdybyste se některá mohla a chtěla zapojit, tak více informací tady: https://www.facebook.com/…27437604781/?… (doufám, že vám nevadí, že to tady prezentuju, ale čím více nás akci podpoří, tím lépe). Nebo kdybyste věděly o někom, kdo by se chtěl připojit, klidně sdílejte
jaky je ve Zline utulek? Ja nedavno chtela adoptovt psika z jednoho jineho utulku a oni s tim delali takove drahoty, ze jsem se na to vyprdla… ![]()
@tanik1912 píše:Útulek pro psy a kočky (nebo nevím, jak myslíš jaký
jaky je ve Zline utulek? Ja nedavno chtela adoptovt psika z jednoho jineho utulku a oni s tim delali takove drahoty, ze jsem se na to vyprdla…
@locika píše:
Ahoj holky, tak jaký jste měly víkend? Co zdraví? U nás lepší, ale stále obě děcka trochu kašlou a soplíAle ven na vzduch chodíme, jinak bychom se zavření doma zbláznili…
ahojky, náš víkend byl bezva
Sárince už se hodně daří dělat paci paci pacičky a tak tak všelijak tak se tím celé dny bavíme
doufám že se brzo uzdravíte…
A kdy někam zajdeme holky?
@kanka80 píše:
@locika Ahojky, malá se dnes 2× pozvracela, ale totálúplně to z ní chrstalo, tak se bojím jí dat další jídlo, protože blila i po čaji
Zítra máme jít do poradny, tak jsem zvědavá co na to řekne doktorka… Snad nebude marod
Peti doufám že bude Verunka v pořádku
myslím na Vás ![]()
Ahoj maminky, mám 10m. chlapečka a ráda bych poznala nějakou maminku pro společné vycházky, kafíčka, pokec atd. budu ráda, když se některá ozvete
@Eliska1404 Ahojky, já mám půlroční holčičku a do konce roku mám času dost
pak od ledna už budu 2dny v týdnu v práci, tak to už bude času míň
Jsi přímo z centra? ![]()
@MíšaHotaříková Ahojky holky, už je to lepší
Za půlhoďky jdem do poradny, tak jsem zvědavá co na to řekne doktorka
těšíme se na čtvrtek nebo na pátek, že vás zase uvidíme
![]()
@kanka80 píše:
@Eliska1404 Ahojky, já mám půlroční holčičku a do konce roku mám času dostpak od ledna už budu 2dny v týdnu v práci, tak to už bude času míň
Jsi přímo z centra?
nn momentálně byslíme v Malenovicích, ale v lednu se budeme stěhovat zpět do Zlína…
my dnes byli taky v poradně a blbé
2.11. nás odvezla záchranka a byli jsme ve špitále našli mu nějakou dispeptickou e coli a bohužel pořád ji má
ale zase máme pěkného macka dnes 10.měs. prohlídka a máme 12,4kg
![]()
@Eliska1404 Malá má 6měsíců a 10dní, porodní váha 1930kg a dnes 7,74kg
dohnala to rychle ![]()
Dnes měla poslední očkování na pneumokoky, tak je trochu ukňouraná ![]()
@Eliska1404 píše:
nn momentálně byslíme v Malenovicích, ale v lednu se budeme stěhovat zpět do Zlína…
my dnes byli taky v poradně a blbé![]()
![]()
2.11. nás odvezla záchranka a byli jsme ve špitále našli mu nějakou dispeptickou e coli a bohužel pořád ji má
![]()
![]()
ale zase máme pěkného macka dnes 10.měs. prohlídka a máme 12,4kg
![]()
![]()
teda to je hrozné, a jak se to projevuje???
a jezdíš nekdy do zlína?
My jdeme s @kanka80 ve čtvrtek nebo v pátek odpoledne ven, určitě se můžeš přidat, teda kdokoli kdo budete mít čas
viděla bych to ale asi spíš na pátek…a Peťo co Verunka a to zvracení? už dobré?
@Eliska1404 Tak to je teda pěkný macek
My máme 27 měsíců a máme myslím 14 kilo
Ahoj holky, my tento týden ještě vynecháme, skolilo to i mě, dnes jsem byla totál nepoužitelná, ještě že manžel za mě skoro všechno zastane…je mi už trochu líp, ale potřebuju se prostě dát dohromady, takže s váma na scuka až příští týden…
Zdravím novou tvář, @Eliska1404
Ježiš to je hrozné, vidíš, ještě že má malý takovou krásnou váhu, to ho hned tak něco nepoloží
Naše malá v 10,5 měsících měla 8 kilo ![]()