Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky co je s váma? To jste furt nemocné?
![]()
Byli jste včera na rozsvěcení stromku? ![]()
@kanka80 Ahojky Peťo, jak se máš? My jsme tam nebyli. Projeli jsme se vláčkem. Ale přemýšlíme, že půjdem do Slunečnice na Mikuláše ![]()
Ahoj vsem. Je mi 30 male 18mes a hledam nejakou podobnou maminku k seznameni ale osobnimu ne pres net
Ahojte holky. Najde se tady nějaká budoucí maminka ze Zlína na posezení u kafíčka atd. Čekám první miminko a termín mám v květnu. Mám 26 let. ![]()
@Marketa Kovacova Ahoj, já mám termín sice už v únoru, ale ten květen není zas tak daleko. Sice už mám 27-mi měsíčního kluka, ale snad to nevadí
Kdepak bydlíš?
Já bydlím na opačném konci
Na Lazech. Zítra jdu k doktorovi a vůbec se mi nechce ![]()
@vendelinecek Ahoja, no my si tu sice píšem, ale většina se známe i osobně
a občas chodíme do Slunečnice nebo ven na procházky ![]()
@kanka80 píše:
Holky co je s váma? To jste furt nemocné?![]()
Byli jste včera na rozsvěcení stromku?
Ahoj, u nás už je celkem dobře, skolilo to sice postupně celou rodinu, ale snad to nejhorší už je za náma ![]()
Na rozsvicování jsme byli, ale jen chvíli, ono to pro tak malé děcka ještě stejně není, nic z toho neměli, naopak ty davy lidí a poměrně velký hluk byl pro ně spíš stresující…ale těším se hodně na jarmark ![]()
@BarboraF píše:
@kanka80 Ahojky Peťo, jak se máš? My jsme tam nebyli. Projeli jsme se vláčkem. Ale přemýšlíme, že půjdem do Slunečnice na Mikuláše
Taky jsem zvažovala, že bysme šli, protože domů Mikuláše zatím ještě volat nebudeme…šli byste dopoledne nebo odpoledne?
@vendelinecek píše:
Ahoj vsem. Je mi 30 male 18mes a hledam nejakou podobnou maminku k seznameni ale osobnimu ne pres net
Ahoj, tak se k nám připoj, až zas půjdem někam posedět
A odkud ze Zlína jsi?
@Marketa Kovacova píše:
Ahojte holky. Najde se tady nějaká budoucí maminka ze Zlína na posezení u kafíčka atd. Čekám první miminko a termín mám v květnu. Mám 26 let.
No však jestli ti nevadí, že by ses scházela i s „už maminkami“
tak se k nám taky připoj na kafíčka ![]()
@BarboraF píše:
Já bydlím na opačném konciNa Lazech. Zítra jdu k doktorovi a vůbec se mi nechce
Baru který jsi teď týden? Nemáš metřík, tak nemám přehled ![]()
@locika No my byli na tom náměstí asi hodinu, se známýma, oni mají stejně staré mimi jak je naše
a v tom hluku se jim dobře spinkalo
a my tam bumbali svařáky, tak byla pohodička
jen bych zavolala Hrušku z Novy na svařákový test bo některý chutnal jen jak zředěný sirup ![]()
@locika Tak oni tam mají mít Mikuláše až odpoledne, myslím kolem 5 asi, teď nevím. No, víš, že ani nevím, který jsem týden?! Ale asi 28. Za 3 měsíce by měl být prcek už na světě ![]()