Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6437
2.12.13 13:25

Holky co je s váma? To jste furt nemocné? :nevim: :think:
Byli jste včera na rozsvěcení stromku? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
2.12.13 14:37

@kanka80 Ahojky Peťo, jak se máš? My jsme tam nebyli. Projeli jsme se vláčkem. Ale přemýšlíme, že půjdem do Slunečnice na Mikuláše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.12.13 14:45

Ahoj vsem. Je mi 30 male 18mes a hledam nejakou podobnou maminku k seznameni ale osobnimu ne pres net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.13 10:51

Hledám kamarádku Zlín

Ahojte holky. Najde se tady nějaká budoucí maminka ze Zlína na posezení u kafíčka atd. Čekám první miminko a termín mám v květnu. Mám 26 let. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
3.12.13 10:54

@Marketa Kovacova Ahoj, já mám termín sice už v únoru, ale ten květen není zas tak daleko. Sice už mám 27-mi měsíčního kluka, ale snad to nevadí :-) Kdepak bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.13 11:09

Určitě to nevadí :) Bydlim na Jižních Svazích a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
3.12.13 11:10

Já bydlím na opačném konci :-D Na Lazech. Zítra jdu k doktorovi a vůbec se mi nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
3.12.13 11:21

@vendelinecek Ahoja, no my si tu sice píšem, ale většina se známe i osobně :kytka: a občas chodíme do Slunečnice nebo ven na procházky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
3.12.13 14:16
@kanka80 píše:
Holky co je s váma? To jste furt nemocné? :nevim: :think:
Byli jste včera na rozsvěcení stromku? :kytka:

Ahoj, u nás už je celkem dobře, skolilo to sice postupně celou rodinu, ale snad to nejhorší už je za náma :)
Na rozsvicování jsme byli, ale jen chvíli, ono to pro tak malé děcka ještě stejně není, nic z toho neměli, naopak ty davy lidí a poměrně velký hluk byl pro ně spíš stresující…ale těším se hodně na jarmark :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
3.12.13 14:17
@BarboraF píše:
@kanka80 Ahojky Peťo, jak se máš? My jsme tam nebyli. Projeli jsme se vláčkem. Ale přemýšlíme, že půjdem do Slunečnice na Mikuláše :-)

Taky jsem zvažovala, že bysme šli, protože domů Mikuláše zatím ještě volat nebudeme…šli byste dopoledne nebo odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
3.12.13 14:18
@vendelinecek píše:
Ahoj vsem. Je mi 30 male 18mes a hledam nejakou podobnou maminku k seznameni ale osobnimu ne pres net

Ahoj, tak se k nám připoj, až zas půjdem někam posedět ;) A odkud ze Zlína jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
3.12.13 14:19
@Marketa Kovacova píše:
Ahojte holky. Najde se tady nějaká budoucí maminka ze Zlína na posezení u kafíčka atd. Čekám první miminko a termín mám v květnu. Mám 26 let. :)

No však jestli ti nevadí, že by ses scházela i s „už maminkami“ :) tak se k nám taky připoj na kafíčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
3.12.13 14:20
@BarboraF píše:
Já bydlím na opačném konci :-D Na Lazech. Zítra jdu k doktorovi a vůbec se mi nechce :-(

Baru který jsi teď týden? Nemáš metřík, tak nemám přehled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
3.12.13 17:27

@locika No my byli na tom náměstí asi hodinu, se známýma, oni mají stejně staré mimi jak je naše :hug: a v tom hluku se jim dobře spinkalo :D a my tam bumbali svařáky, tak byla pohodička :P jen bych zavolala Hrušku z Novy na svařákový test bo některý chutnal jen jak zředěný sirup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
3.12.13 17:41

@locika Tak oni tam mají mít Mikuláše až odpoledne, myslím kolem 5 asi, teď nevím. No, víš, že ani nevím, který jsem týden?! Ale asi 28. Za 3 měsíce by měl být prcek už na světě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová