Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@locika Tak malý půjde za chvíli spát a nevím, kdy se vzbudí. Většinou spí tak 2-3 hodiny
@BarboraF Baru, tak nic, necháme to na ten pátek…já jsem zas potřebovala spíš teď a kolem čtvrté jsem chtěla už být doma…malý totiž dnes nespí, tak jsem ho chtěla zabavit nějak ![]()
@locika Ahojky, já jsem ale popleta, tak jsem cvičně šla do lázní a zpátky
aspoň mám sbalenou tašku na příští týden ![]()
Na ten pátek se už těším, že se tam sejdeme i s @BarboraF ![]()
My tam můžeme byt dopoledne kolem půl 10 a oběd malé klidně můžu ohřát tam, tak písněte kdy můžete vy ![]()
@kanka80 píše:
@locika Ahojky, já jsem ale popleta, tak jsem cvičně šla do lázní a zpátkyaspoň mám sbalenou tašku na příští týden
Na ten pátek se už těším, že se tam sejdeme i s @BarboraF
My tam můžeme byt dopoledne kolem půl 10 a oběd malé klidně můžu ohřát tam, tak písněte kdy můžete vy
Jsem právě přemýšlela že si nejsem vědoma, že by tam ještě někdo chodil když máme těhu cvičení na balónech, ale pak jsem si řekla že možná je zrovna i to ![]()
Holky dnes je teda kosa
malou jsem musela už ládovat do kombinézy a já už taky vytáhla zimní bundu
No jo, listopad, za chvilu už asi bude sníh ![]()
@kanka80 Tak aspoň v tom nejsme sami. I když těch lidí bude víc ![]()
Je tam uz fakt kosa, zimni bundu jsem vytahla uz vcera vecer. Prdolka uz chodi v zimnich botech (taky proto, ze podzimni jsou mu male a nejsem blazen abych jeste letos kupovala dalsi). Auto taky nemame prezute, musim popohnat manzela. V patek dopo jdu k doktorovi na kontrolu po sestinedeli, doufam, ze me vezme prednostne. Do Slunecnice se k vam pridame buhvi kdy. jinak dneska rano byl prulom, mladsi usnul v postylce v kuchyni. Jenze starsi delal u pohadky takovy rachot, ze ho porad budil. Tak jsem ho nakonec stejne pak huskala v kocare..
@filutka TAk to my musíme zimní teprve koupit, ale čekám na rodičák, bo už není snad ani na ten chleba. No, to já budu v zimě zas chodit asi jen na ty kontroly a to v botaskách, bo mám jen kozačky na podpatku a to nevím jestli budu nosit, přece jen se podpatky v těhu nosit nemají a taky tu máme super kopec, takže bych si asi stoupla na chodník a dojela až pod kopec ![]()
Ahoj holky, hlásím, že my jsme přezuli o víkendu ![]()
Tak my chodíme ještě v podzimních/celoročních botách…malému už ale musím jít koupit zimní, protože už to fakt začíná
Já mám nové zimní, takové krásné sněhulky, ale na ty je zas ještě teplo…
Holky co ten pátek, bavily jsme se s Peťkou, jestli dopoledne nebo odpoledne… @BarboraF Baru tobě jak by to vyhovovalo? Mně asi trošičku líp až odpoledne, ale v zásadě je mi to jedno, přizpůsobím se a přifrčíme klidně i dopoledne…jen abych kdyžtak objednala stůl, vzala bych ten u hracího koutku…
@filutka Ani, copak, stále se vás drží nachlazení? Ráda bych tě i s dětma viděla po dlouhé době
Jinak spaní staršího - přes den taky nespí v postýlce, ale v obýváku na gauči ![]()
@locika Ahojka, já bych odpol. mohla ale až kolem 14h, protože musím ještě odstříkat mlíko
a Ty můžeš odpol. v kolik hodin?
@BarboraF Baru a Tobě spí malý kdy? Vyhovovalo by vám to po té druhé hodině? ![]()
Tak zítra dopol. si jedu pro rukávník na jižňáky, takže ta Slunečnice bude odpol. super ![]()