Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
5.11.13 12:30

@locika Tak malý půjde za chvíli spát a nevím, kdy se vzbudí. Většinou spí tak 2-3 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.11.13 14:11

@BarboraF Baru, tak nic, necháme to na ten pátek…já jsem zas potřebovala spíš teď a kolem čtvrté jsem chtěla už být doma…malý totiž dnes nespí, tak jsem ho chtěla zabavit nějak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
5.11.13 16:05

@locika Ahojky, já jsem ale popleta, tak jsem cvičně šla do lázní a zpátky :lol: aspoň mám sbalenou tašku na příští týden :palec:
Na ten pátek se už těším, že se tam sejdeme i s @BarboraF :dance:
My tam můžeme byt dopoledne kolem půl 10 a oběd malé klidně můžu ohřát tam, tak písněte kdy můžete vy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
5.11.13 19:16
@kanka80 píše:
@locika Ahojky, já jsem ale popleta, tak jsem cvičně šla do lázní a zpátky :lol: aspoň mám sbalenou tašku na příští týden :palec:
Na ten pátek se už těším, že se tam sejdeme i s @BarboraF :dance:
My tam můžeme byt dopoledne kolem půl 10 a oběd malé klidně můžu ohřát tam, tak písněte kdy můžete vy :hug:

Jsem právě přemýšlela že si nejsem vědoma, že by tam ještě někdo chodil když máme těhu cvičení na balónech, ale pak jsem si řekla že možná je zrovna i to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
6.11.13 13:17

Holky dnes je teda kosa :? malou jsem musela už ládovat do kombinézy a já už taky vytáhla zimní bundu :zed: No jo, listopad, za chvilu už asi bude sníh :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.11.13 13:37

@kanka80 Nestraš, ještě nemáme přezuto auto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
6.11.13 13:38

@BarboraF To my taky ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.11.13 13:51

@kanka80 Tak aspoň v tom nejsme sami. I když těch lidí bude víc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
6.11.13 13:57

Je tam uz fakt kosa, zimni bundu jsem vytahla uz vcera vecer. Prdolka uz chodi v zimnich botech (taky proto, ze podzimni jsou mu male a nejsem blazen abych jeste letos kupovala dalsi). Auto taky nemame prezute, musim popohnat manzela. V patek dopo jdu k doktorovi na kontrolu po sestinedeli, doufam, ze me vezme prednostne. Do Slunecnice se k vam pridame buhvi kdy. jinak dneska rano byl prulom, mladsi usnul v postylce v kuchyni. Jenze starsi delal u pohadky takovy rachot, ze ho porad budil. Tak jsem ho nakonec stejne pak huskala v kocare..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.11.13 14:05
@BarboraF píše:
@kanka80 Tak aspoň v tom nejsme sami. I když těch lidí bude víc :-D
:mrgreen: to bude pokut :kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.11.13 14:13

@filutka TAk to my musíme zimní teprve koupit, ale čekám na rodičák, bo už není snad ani na ten chleba. No, to já budu v zimě zas chodit asi jen na ty kontroly a to v botaskách, bo mám jen kozačky na podpatku a to nevím jestli budu nosit, přece jen se podpatky v těhu nosit nemají a taky tu máme super kopec, takže bych si asi stoupla na chodník a dojela až pod kopec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.11.13 00:23

Ahoj holky, hlásím, že my jsme přezuli o víkendu :mrgreen:
Tak my chodíme ještě v podzimních/celoročních botách…malému už ale musím jít koupit zimní, protože už to fakt začíná :roll: Já mám nové zimní, takové krásné sněhulky, ale na ty je zas ještě teplo…

Holky co ten pátek, bavily jsme se s Peťkou, jestli dopoledne nebo odpoledne… @BarboraF Baru tobě jak by to vyhovovalo? Mně asi trošičku líp až odpoledne, ale v zásadě je mi to jedno, přizpůsobím se a přifrčíme klidně i dopoledne…jen abych kdyžtak objednala stůl, vzala bych ten u hracího koutku…
@filutka Ani, copak, stále se vás drží nachlazení? Ráda bych tě i s dětma viděla po dlouhé době :-) Jinak spaní staršího - přes den taky nespí v postýlce, ale v obýváku na gauči 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.11.13 08:31

Holky, mě je to v podstatě jedno. Nic v pátek nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.11.13 11:39

@locika Ahojka, já bych odpol. mohla ale až kolem 14h, protože musím ještě odstříkat mlíko :kytka: a Ty můžeš odpol. v kolik hodin?
@BarboraF Baru a Tobě spí malý kdy? Vyhovovalo by vám to po té druhé hodině? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.11.13 13:26

Tak zítra dopol. si jedu pro rukávník na jižňáky, takže ta Slunečnice bude odpol. super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová