Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6437
16.10.13 20:41

@BarboraF Baru, já bych zítra mohla, ale až po té 16h, tak nevím, jak se domluvíš s Loci, kdyžtak písni. Pá pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.10.13 20:41

@kanka80 Peti, musíme se někdy zas scuknout. Jsem moc zvědavá na malou, už jsem ji dlouho neviděla. Můžu někdy teď dojít i sama, abychom mohli víc pokecat :-) a nemusela bych furt hlídat Mišku. No, já jsem taky chtěla holku, ale nic s tím nic nenadělám. Ale Miška bude mít aspoň parťáka na lumpačiny. Jen asi taky budu potřebovat číslo na Chocholouška :-D Ale doufám, že třetí bude holka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
16.10.13 20:52

@BarboraF Jj, zajdem na kafi bez kofeinu ;) kromě pondělka-cvičení s malou v nemocnici, nemívám většinou nic. Tak mi písni, kdy by Ti to pasovalo, jo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.10.13 21:00

@kanka80 Peti, mě to vyhovuje teď pořád. Jestli půjdu zítra s locikou, tak klidně můžem potom. Nebo někdy jindy klidně. Jen tento pátek nemůžu, ale pak už můžu kdykoliv. Takže spíš napiš ty kdy můžeš a domluvíme se. Moc ráda pokecám a pochovám si princeznu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.13 11:12

@BarboraF BAru a mohla bys kolem té druhé až třetí? Jestli jo, tak bych jela :-) A vem i Mišku, ať se pohraje s Bertíkem, taky ho potřebuju někam udat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.13 11:12

Teda doufám, že nepíšu už pozdě, dřív jsem to nestihla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.10.13 11:18

@locika Škoda, že nemůžu jít s váma :( Kdy bys mohla příští týden? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.10.13 11:32

Locika, no, mohla bych kolem te druhe.Jen jsme ted v obchode a snad stihnem dojet tak, abychom poobedvali a mohly jit. Kdyztak Peta ma na me mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.13 11:52
@kanka80 píše:
@locika Škoda, že nemůžu jít s váma :( Kdy bys mohla příští týden? :kytka:

Peti, příští týden nemůžu ve čtvrtek, to jedu pryč, a v pondělí je manžel doma, to budeme asi něco dělat společně, ale jinak tam nic nemám, tak kdykoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.13 11:54

@kanka80 a byla bys teda tak hodná a poslala mi do zprávy číslo na Báru? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
17.10.13 13:43

Ahoj holky,
pisu jen v rychlosti. Taky jsem si druhou prala holcicku, mela jsem i pocit, ze ji opravdu cekam, protoze tehotenstvi bylo uplne jine nez u prvniho chlapecka. Na UTZ nam pak rekli, ze je to kluk, ale ze se jim tam neco nezda, ze mame prijit znova a pak se to bude resit..tyhle komplikace pak prebily to, jestli mame klucika nebo holcicku..no a ted bych ty nase rarasky nevymenila za nic :-))) tesim se, az spolu budou raubirit a vymyslet neplechu :-)
Loci, ktere obdobi se ti zatim zdalo nejhorsi? Kdyz se mala zacala vic projevovat a zacaly ji zajimat Bertikovi hracky?
Barbora: planujete tri deti nebo to byl vtip? My o tom totiz vazne uvazujem, ale z financniho hlediska to asi bude nemozne..
Mamci, uzijte si kafco, my odpoledne vyrazime na kratkou prochajdu, snad nebude prset :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.13 15:04

Ahoj holky, tak nám to s Barčou bohužel nevyšlo…domluvily jsme se na třetí hodinu, ale náš malý spal, tak jsem ho šla probudit, ale začal brečet, že ho bolí oko :( Ale on tak někdy říká, že ho něco bolí, a jen kecá, tak jsem i přesto šla nahoru nachystat oblečení a když jsem se vrátila, tak zase spal, tak asi mu fakt nebylo dobře…takže jsem kafíčko ve Slunečnici musela zrušit, ačkoliv mě to velmi mrzí a Baruš, ještě jednou se omlouvám…

@filutka Ani, já ti nevím, nejhorší ze všeho asi jsou ty Bertíkovy vzteky, on je teď děsný, teda už to trvá dýl…prostě klasické období vzdoru, ale u nás to vygradovalo do té míry, jako třeba minulý týden, kdy si v Intersparu lehl na zem, ne přímo v obchodě mezi regálama, ale na chodbě, stojí tam teď takový plastový dětský domek v akční ceně, on si tam lehl před ten domek na zem a nechce jít, případně tam leze po kolenou a tak :zed: To je tak něco na moje nervy, když do toho mám ještě v nosítku Dianku a v ruce nákup :cert:
Ale v sourozeneckém vztahu problém není žádný…jako jo, malý se čertí, když mu malá bere hračky, ale tak nějak normálně, dá se to unést…někdy jí sám nějakou hračku přinese, jindy ji majzne autíčkem po hlavě :roll: :twisted: Za to teda dostává na zadek…je to ale složitější…když se prostě jen zlobí, že mu bere hračku, se kterou si právě hraje, tak to si Dianku vezmu, protože on si chce taky hrát, ale když jí takhle něco provede ve vzteku, tak to dostane…ale když jsou oba v dobrém rozmaru, tak je to úžasné, fakt lumpačí a jak píšeš - vymýšlí neplechy a je to hrozná sranda s nima…i když sice mi někdy vyrabují skříň s oblečením, tak sice nejsem nadšená, že to zas musím skládat zpět, ale jak oni se u toho chlámou, to pak se musím smát i já, jsou to kulišáci :D :srdce: Nebo malý se před malou všelijak pitvoří a ona u toho má záchvaty smíchu, načež malý se taky řehní :mrgreen: Včera zase oba najednou dělali takové to „brm brm“ prstem na rtech, tak si krásně spolu notovali, no máme doma někdy veselo :D
Takže v závěru - přiznávám, že někdy je to fakt hrozné, už párkrát jsem tu seděla z čirého zoufalství s hlavou v dlaních, ale ty pozitivní věci pak rychle přebijí ty stavy, kdy už skoro volám do blázince :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.13 15:05

Jo a taky jsem se chtěla Barči zeptat na to třetí dítě, jak to bylo myšleno :) Protože já po třetím hrozně toužím, zvažujeme to s mužem stále a nejspíš do toho půjdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
17.10.13 15:29

Loci, diky, ze jsi mi to tak krasne popsala :kytka: My jsme ve fazi, kdy mimco hodne spi, takze casu na starsiho je relativne hodne (ikdyz ja mam vycitky svedomi, ze ho okradam o maminku, hlavne kdyz ma mimco boleni brisko a ja ho treba 3 hodiny utesuju na ukor starsiho). Ale to vis, ze se mi honi myslenky, jak to budem delat, az bude mladsi vyzadovat vice pozornosti a mene spat..mozna se tim zbytecne nervuju..to jsem cela ja..No a vy byste taky sli do tretiho? To je parada!!! A jaky vekovy rozdil by jste chteli? My bysme pripadne do toho sli zase po roce, takze rozdil 2 max. 2,5 let..ale clovek mini… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.10.13 15:43

@filutka @locika Holky, tak my bychom do třetího šli, ale to asi až tak za 10 let, takže by to byl takový menší benjamínek. I když druhé jsem taky chtěla pak už pozděj a dopadlo to takhle :-D
@locika Vůbec se neomlouvej. Mě to nevadí. Já si aspoň konečně udělám tady trochu pořádek, jelikož zítra jedem pro rošty a matračky. A protřídím věci co jsou Miškovi malé a hodím to do pytle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová