Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6437
10.9.13 20:53

@BarboraF Jé, super! My jdem do porodnice ve čtvrtek, ale neboj, nejsu těhotná :D jdem tam s malou do nenatologické ambulance. Jj, to je přesně on, teď už tam máme plot a přístřešek zatím plachta ;) Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.9.13 09:52

@kanka80 A já si už říkala, že budu mít s kým vozit :-D Tak plachta zatím stačí, časem bude normální přístřešek. My taky ještě nemáme pořád ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
11.9.13 10:41

@kanka80 Tak třeba by tentokrát byla Verunka v ZOO vzorným miminkem :-) Ale jak říkám, klidně jinam než do ZOO, tam já jsem poměrně často, páč jsem si koupila permanentku :)
Tak budem sledovat, kdy vykoukne slunko a mohly bychom do té Slunečnice teda, co říkáte? Nakonec ono se tam dá jít, i když nebude hezky, jsou tam i vnitřní prostory, ale venku je to lepší. Je fakt, že já to ale říkám hlavně s ohledem na našeho malého, který už se potřebuje vyblbnout víc, tak pro něj je to tam venku ideál…takže záleží i na vás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.9.13 18:16

@locika Tak já jsem ve Slunečnici byla ještě svobodná a bezdětná :-D Takže ani nevím jak to tam teď vypadá a jaké je tam využití pro děcka, ale jsem pro tam jít. A jak malý zvládá malou? Dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.13 23:12

Ahojky… jeee… gratuluju k miminkum… to tak rychle uteklo nebo jsem tu dlouho nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
18.9.13 14:03

Ahoj holky, v patek se nam narodil syn Jiri. Uz jsme z porodnice doma a snazime se szivat..hlavne teda oba brachove :-) je to narocne, protoze starsi breci kdykoliv zacne plakat miminko, pak to prechazi v neutisitelnou hysterii…snad se to brzo zlepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.9.13 18:02

@filutka Tak to moc gratuluji :-) A kolik má starší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
19.9.13 08:24

Barbora: neco malo pres 2 roky. Vcera nechtel jit zvenku do obyvaku, az jsem ho ujistila, ze tam miminko neni, tak sel. Pak usnul a spal od tri odpoledne do sesti do rana. Myslim, ze byl psychicky vycerpany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
19.9.13 11:18

@filutka Ani ahooj, tak předně moc gratuluji k Jiříčkovi :kytka: :kytka: :kytka: Jaké měl míry bobeček? A co porod, dobré, jsi v pořádku?
S tím žárlením, to chce asi vydržet, on si zvykne, je to pro něho prostě šok no…moc neporadím, my jsme toto měli docela v klidu, možná to bylo i tím, že náš malý měl teprve 18 měsíců a nějak mu to ještě plně nedocházelo, že se musí teď o maminku dělit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
19.9.13 14:36

Luci, diky za gratulaci :-) Maly mel 3340g a 50cm, takovy maly drobecek :-) Porod byl rychly ale rekla bych ze mnohem bolestivejsi nez ten prvni..kazdopadne bez komplikaci, to je hlavni…ale zarekla jsem se, ze do tretiho nejdu :-))
S Petulkou to neni tak, ze by zarlil. On se miminka boji a s kazdym dalsim placem jeho strach narusta..rve mi to srdce kdyz ho vidim, jak v noci stoji ve dverich loznice misto aby sel za nama..ach jo, snad bude brzo lip. A jak se mate vy? Dianka je dle fotky jako panenka..je neuveritelne, ze bude mit za chvilku rok, leti to jak blazen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.9.13 21:27

@filutka Tak to bych chtěla zažít aspoň jednou takový spánek. To malý vstává v noci ještě teď i 5× a to má 25 měsíců. Snad se to časem zlepší a bude spávat celou noc. To se ho tak moc bojí? Je fakt, že malý taky nemá rád, když někde slyší brečet mimčo. To začne vždycky taky popotahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
20.9.13 13:43

Barbora: u nas se spani zlepsilo zhruba v roce a pul, nejvetsi vliv pak mel vlastni pokojicek s velkou posteli. Tam se okamzite nastehoval a zacal spavat celou noc. Samo, ze nekdy prijde na sunar, ale to co pises uz je za nama..A maly spi s vama v jedne mistnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.9.13 14:19

@filutka Ne, malý už spí taky sám v pokoji. Sice ještě v postýlce a zatím jen měsíc, ale spí tam. Ze začátku to bylo dobré, ale poslední dobou pořád vstává a chodí za náma a chce spát s náma a ne v pokojíčku. Ale taky už mu chci koupit velkou postel, tak uvidíme co to s ním udělá. A kdepak a jakou jste mu koupili postel? Hledám inspiraci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
21.9.13 10:30

Barbora: koupili jsme ji v nabytku na Integre ve Zline. Je to dvoumetrova postel, ale je nizsi nez klasicke postele, takze se tam malemu dobre leze. My jsme moc nabytku neobjizdeli, zdalo se nam, ze je vsude stejne zbozi a tahle se nam libila, ze je nizsi, ale presto uz v normalni delce. Jo a je k ni oranzovy suplik, kam davam perinu. Jak jste spokojeni s novym bydlenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.9.13 14:02

Ahojte maminky, zbyly mi nějaké kupony do DM drogérky s platností do konce září, pokud byste měla některá zájem písnu jaké mám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová