Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
24.9.13 11:52

@filutka My jsme spokojeni. Konečně ve svém, ve větším. My přemýšlíme o něčem takovém: http://vsepromimi.mimishop.cz/detail.php?… Zatím nemáme ještě ložnici, takže spíme v obyváku na pohovce, ale i tak se nám tu líbí a je to tu lepší. Ale do Vánoc by ložnice měla být hotová, tak jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
28.9.13 16:43

Barbora: tak to je parada, ze jste spokojeni. Ono svoje je svoje..Ten komplet je dobry, je tam i ulozny prostor a maly by to mel „na furt“. Budete to objednavat pres net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
28.9.13 16:49

Holky byla jsem včera poprvé v té Slunečnici a je to tam fakt super :palec:
dáme si tam teda někdy, třeba příští týden, scuka? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.9.13 18:00

@filutka Ahoj, jj, už jsme to objednali přes net. Mělo by to dojít během 2-4 týdnů, takže počítám, že na konci října už to určitě budem mít, tak se těším. A na konci listopadu bychom měli mít konečně ložnici, tak se těším, že Vánoce budou konečně normální.

@kanka80 Ahojky, jak ty se vůbec máš? Tento týden jsme asi 2× projížděli kolem vašeho, naposled to bylo včera tak kolem půl šesté.

Holky, ráda bych šla do Slunečnice, ale příští týden mi to nejspíš nevyjde. Malý má dnes teplotu, skoro 39, tak uvidím jak na tom vůbec bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.9.13 21:57

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem z JS a mám desetiměsíčního chlapečka. Ráda bych se seznánila s dalšími zlínskými maminkami s dětma v podobném věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
29.9.13 11:01

@BarboraF Ahoj Baru :mavam: No máme se nic moc, malá má furt prdíky, ikdyž už má 4a půl měsíce. Je to fakt na palici bo nevím kdy a kde jí to chytne a bude ječet :( Jinak jsme začaly s příkrmy. 3dny měla mrkvičku a dnes vařím už mrkev+brambor, tak jsem zvědavá jak jí bude šmakovat ;) Chtěla jsem večer zkusit kaši, ale večer má ty svoje amoky nejsilnější, tak z toho nic nebylo a ještě mi kelímek vykopla z ruky, tak si pošmákli pejsci :lol:
A jak Ty a :andel:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
30.9.13 10:43

@kanka80 Ahoj Peti, já a :andel: dobré. No, to teda nezávidím. Švagrové se v úterý narodila Beáta a ta taky prý pořád řve a řve. Ještě jsme ji neviděli, ale už se docela těším až ji uvidím. Je to pěkný cvalík. Měla 4,30kg a 53cm. A co jinak? Co baráček a pejsci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
30.9.13 11:19

Ahoj holky,
my do slunecnice ted urcite nepujdem. Jirik je jeste moc malinky, abych ho brala mezi dalsi deti. Navic jsme na tom podobne jako u Barci, nas starsi je nachlazeny, jenom cekam kdy se k tomu prida teplota a trnu jestli to nechyti mladsi, by me omyli..Barco, to budete mit paradni, pomalu se vam to kompletuje. Taky jsme dlouho bydleli „provizorne“ a jak jsem pak byla stastna, kdyz jsme meli matrace na postel :-))))
Kanka: Jiricek taky strasne trpi na brisko, vetsinou ho to chyta kolem osme vecer a breci do jedenacti, kdy vysilenim usina. Davame mu espumizan, v jidle se hlidam abych nejedla nic nadymaveho, piju fenyklovy caj, ale je to porad stejne. Zkusime koupit probioticke kapky, co trochu pomohly u starsiho (Bio Gaia) a uvidime. Chapu, jak ti je, musite vydrzet, ty i mala, Uz to nebude dlouho trvat a zlomi se to, uvidis.
lala: vitam novou maminku. Jsi ze Zlina nebo jste se pristehovali? A jak se synacek jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
1.10.13 09:35

Ahoj holky, tak jak jsme s příkrmy začaly tak jsme i skončily. :? Malá měla šílenou zácpu, tak jsem příkrmy odložila a zkusím třeba za 14dní :hug:
Dnes zajdu s kamarádkou z porodnice do té Slunečnice, ona tam ještě nebyla, tak jí to tam chci ukázat.
Já teď malé dávám na prdíky homeopatika a trochu pomáhají, ale dnes ráno došly, tak musím skočit do lékárny. Budem se muset pořádně obléct bo je venku kosa jak blázen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
1.10.13 13:40

kanka: muzes mi prosim te napsat jake jsou to homeopatika? Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.10.13 20:08

@filutka Tak to my zatím spíme v obyváku na pohovce, ale už jsem spala předtím 2 roky na pohovce a teď další 4 měsíce a už mě zas jen bolí záda, takže přemýšlím, že koupíme matračky a budu spát na ní.

@kanka80 Ahoj Peti, tak jsem se včera dozvěděla, že malá nebrečela kvůli prdíkům, ale kvůli tomu, že měla od porodu zlomenou kliční kost a zjistili to prý asi až v pátek při propouštění z porodnice. To se máš, že se scházíš s kámoškou z porodnice. Já tam měla taky super holku, i když starší než já, ale rozuměly jsme si, ale jen jsme si párkrát napsaly, ale já pak bohužel ztratila mobil, tudíž i kontakt na ni. A jak se jinak máte? Co malá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
2.10.13 10:53

Ahoj holky, nějak moc nestíhám, jdu vás hlavně pozdravit…mrzí mě, že máte nemocné děti, snad to brzy překonáte..
Filu, my jsme to měli po narození Dianky taky tak - malý se nachladil a chytla to i malá i já, malá měla tak 3 týdny…ale zvládli jsme to docela v pohodě…

Holky, já jsem pro tu Slunečnici všema deseti, však vám to říkám furt :mrgreen: Tak nechme tento týden být, ať se děti dají trochu dohromady, a nechme to na příští týden, co říkáte? A zrovna si stanovme nějaký den, ať to pak zase nevyšumí…co třeba středa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
2.10.13 11:46

@locika Ahojky, tak já předběžně ve středu můžu :dance: ale dnes jedem s fenkama na canisterapii a nevím ještě který den budeme mít příští týden hodinu, tak ještě raději písnu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
2.10.13 14:46

Locika: tak to je naprosto presne, uz jsem na hromadce i ja, je to jak naschval. To si ale pak clovek mnohem vic vazi toho, ze jsou deti zdrave, i kdyz jde o blbe nachlazeni.
Do Slunecnice bysme sli jen pokud budem 100% zdravi, dam vedet pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
3.10.13 14:02

Fajn holky, necháme předběžně středu a uvidíme, jak to dopadne. Já zatím určitě nemůžu čtvrtek, jinak je mi to jedno…

Filu, to je ještě nejhorší, když to sedne i na tebe a nemůžeš se těm dětem věnovat na 100%, člověk má co dělat sám se sebou :? Tak se dejte brzy dohromady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová