Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.4.13 13:18

Zdravím, jojo psala jsem prvně jako nergistrovná.. jenže pak jsem ten příspěvek nemohla najít, tak jsem se registrovala.. :) bydlíme na sídlišti na podhoří v jednom z těch výškáčů, až jak je konečná „4“.. z balkónu mám výhled na dětské hřiště, ale jak píšu tak jsme na něj jěště moc malí.. ve Zlíně žiju asi tepr 5tým rokem a předtím než se malá narodila tak jsem chodila z práce do práce.. kamrádky sice mám.. ale ty mají trošku jiné zájmy než já :D :D takže maminka kamarádka se nám šikne :) budu ráda když se nějak domluvíme a vyrazíme s prckama někam na prochajdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
23.4.13 15:29

@silvušák Jo, tak to vím kde je, to je od nás tak cca 10 minut chůze :) Tak u nás je pro staršího hřiště aktuální, tak teoreticky můžeme na některé hřiště zajít a pro mimča roztáhneme deku :-) Nebo na vycházku, ale ta zas u nás je stylem „co noha nohu mine“, protože malý chce chodit…chjo, no je to někdy těžké skloubit s dvěma dětma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.13 11:32

Ahojky, to slunicko nas vytahuje ven, co nejakou tu vychazku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.9.13 09:44

Ahojte maminky, neměla byste některá zájem koupit pampersky aktive baby č.3? V balení je 96ks, balík prodávám za 350kč, mám k dispozici 3balíky, nestihneme spotřebovat, přehnala jsem to s nákupem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.9.13 15:07

@kanka80 Ahooj :mavam: :mavam: Jů, tak miminko je zdárně na světě :dance: Já jsem na tee často myslela, ale diskuze tu nějak vyšuměla :nevim: Tak povídej, jak se máte, jak to zvládáš, co porod atd?
S plenkama ti nepomůžu, já převážně látkuju, jednorázovky používám jen na noc a když jdeme na delší dobu ven…malá má teď taky trojky, ale tak velký alík ych asi nestihla taky upotřebit, si myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.9.13 15:13

@filutka Filu a co ty? Ty už máš teď někdy za pár dní termín ne? :kytka: Jak se cítíš? Nebo si miminko pospíšilo a už je na světě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.9.13 16:16

@locika ahojky :mavam: malá musela jít ven o měsíc dřív necelé 2kg a byla 14dní na jip :( teď už bude mít 4měsíce a 6kg :kytka: Jinak kromě prdíků nás nic netrápí, jen vlastně ještě to, že nechce byt na břichu a nedrží ještě hlavičku, ale holky na jiné diskuzi psaly, že některé miminka začínají pást prostě později ;) a jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.9.13 17:19

@locika Ahojík, jak se daří? Copak nového?

@kanka80 A copak ty? Malá roste a roste, co? Dlouho jsme se zas neviděly a ani o tobě nic nového nevím a to za chvíli nás čeká zima. Ale asi jsme kdysi jeli kolem vašeho, teda pokud to byl váš baráček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.9.13 23:14

@kanka80 Jé, to mě mrzí, že to bylo takhle hektické, ale jak vidno, tak malá roste hezky, tak to je důležité…naše Dianka už má 8 měsíců a má teprve 6850g :mrgreen: A určitě neplaš, že nezvedá hlavičku, každé mimčo je jiné, hlavně nesrovnávej s ostatními miminky a nenech se strašit rádoby moudrýma řečma jiných maminek, co je a co není správné…každé mimčo si jde svým tempem, každé to má holt jinak :kytka: A jak se vlastně jmenuje tvoje maličká?

@BarboraF u nás dobré, trochu záběr se dvěma dětma, zvlášť když není poblíž nikdo na výpomoc nebo občasné pohlídání, ale nějak to zvládám, musím no :)

Holky nechcete se někde sejít, jak psala Bára, za chvíli tu bude zima, mohly bychom využít ještě hezkého počasí a někam zajít, buď do ZOO, ale spíš bych to viděla třeba do Slunečnice, tam je to pro děti fajn, co říkáte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.9.13 01:38

@locika Ježiš ZOO mi ani nepřipomínej, tam jsme byly cca před měsícem a malá ji celou prořvala, protože ju chytly prdy :( takže fakt super výlet! Jo a ještě k tomu všemu tam bylo snad milion vos :?
Ale scuka bysme určitě dát mohly :kytka: Barunku už jsem dlouho neviděla a to bydlí kousek od nás :oops: tak se holky domluvte spolu a já se zkusím přizpůsobit :kytka:
Malá je Verunka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
10.9.13 17:16

@kanka80 @locika Já klidně někam půjdu a je mi jedno jestli do Zoo nebo do kavárny. V té Slunečnici jsem ještě nebyla.

@kanka80 Toš, tak já se někdy stavím na návštěvu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.9.13 17:49

@BarboraF Jj, určitě :D až půjdeš kolem tak se zastav ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
10.9.13 18:04

@kanka80 Jo??? Abych tě nevzala za slovo a nešla si třeba zítra pročistit hlavu a nezašla na kafe :-D A ty zrovna nebudeš doma nebo nenatrefím na váš baráček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.9.13 19:19

@BarboraF Dopoledne doma nebudu, ale odpoledne asi jo ;) a baráček je žlutý na křižovatce nad Lidlem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
10.9.13 19:33

@kanka80 Tak to je vážně ten kolem kterého jsme jeli. V té době tam ještě nebyl plot, ale tyčky na plot už jo. Příští úterý jdu k doktorovi a objednat se na ultrazvuk do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová