Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak já jsem to nakonec taky chytla, takže jsem taky nemocná, ale doufám, že do příštího týdne mě to přejde, protože se to u mě drží už od úterka nebo snad už i pondělí, ani nevím. Teploty naštěstí ne, jen rýma a šílená, ale šílená bolest hlavy. A ve středu nevím jestli mi to vyjde. Jdu odpoledne k doktorce a nevím jak dlouho tam budu. Tipuji to min. na hodinu, možná i dýl.
Ahoj holky, platí zítra ta Slunečnice nebo jste všechny nemocné? ![]()
Čau holky, tak já zítra můžu, ale jestli chcete, tak to nechme na příští týden, až se uzdravíte. Na nás sice taky sedl nějaký moribundus, ale už jsme OK, takže nám je to jedno kdy…
@kanka80 když holky nepůjdou a ty bys chtěla, tak klidně můžem zajít jen my dvě, nebo počkáme, jak se holky vyjádří k tomu příštímu týdnu…
@locika Tak já bych klidně šla zítra i příští týden
Dnes se nudím doma, ale malá prospala celé dopoledne, tak jsem na PC ![]()
Stačí napsat v kolik hodin a kde se počkáme nebo nějaké poznávací znamení ![]()
Ahoj holky, já bych zítra taky mohla klidně, ale podle toho kdy by se šlo. Jdu zítra k doktorce a nevím jak dlouho tam budu. Jdu tam před druhou.
Ahoj holky, my urcite nepujdem. Malosci jsou porad nachlazeni..
@kanka80 @BarboraF Ahoj holky, dřív jsem se nemohla připojit, omlouvám se…tak jestli chceme počkat na Báru, tak já klidně můžu třeba i ve 4 odpoledne, pokud to vám a vašim prckům vyhovuje ![]()
Filu, to je mi líto, snad to brzy přejde a třeba se sejdeme příští týden…
Holky, tak jestli by vám to nějak nevadilo, tak já bych byla ráda. To bych už určitě stihla.
@BarboraF píše:
Holky, tak jestli by vám to nějak nevadilo, tak já bych byla ráda. To bych už určitě stihla.
Tak já jsem pro
Ale teda za předpokladu, že nezačne nějak moc pršet, jsem teď totiž bez auta, tak budu muset MHD…nebo ještě to můžem nechat na zítřek, původně jsem měla program, ale padlo to…
@locika Taky teď přemýšlím, jestli bychom šly, když venku prší. Moc se mi v dešti nechce. Hlavně, že do včerejška bylo krásně a když se na něčem domluvíme, tak musí začít jako naschvál pršet ![]()
Tak právě jsem viděla z okna pošťačku, šla s deštníkem
Tak uvidíme, jak se to vybere do odpoledne a dáme si ještě vědět…v kolik odcházíš k té doktorce?
@locika No, odcházím něco po jedné. Když bude pršet, tak pojedem autem nejspíš.
Tak kolem poledne si ještě napíšem, jak to vypadá jo? Fakt, včera venku bylo tak nádherně, úžasné počasí, psali, že tak bude celý týden, a teď toto ![]()