Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
3.10.13 22:06

Ahoj holky, tak já jsem to nakonec taky chytla, takže jsem taky nemocná, ale doufám, že do příštího týdne mě to přejde, protože se to u mě drží už od úterka nebo snad už i pondělí, ani nevím. Teploty naštěstí ne, jen rýma a šílená, ale šílená bolest hlavy. A ve středu nevím jestli mi to vyjde. Jdu odpoledne k doktorce a nevím jak dlouho tam budu. Tipuji to min. na hodinu, možná i dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
8.10.13 09:54

Ahoj holky, platí zítra ta Slunečnice nebo jste všechny nemocné? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
8.10.13 12:31

Čau holky, tak já zítra můžu, ale jestli chcete, tak to nechme na příští týden, až se uzdravíte. Na nás sice taky sedl nějaký moribundus, ale už jsme OK, takže nám je to jedno kdy…
@kanka80 když holky nepůjdou a ty bys chtěla, tak klidně můžem zajít jen my dvě, nebo počkáme, jak se holky vyjádří k tomu příštímu týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
8.10.13 12:33

@locika Tak já bych klidně šla zítra i příští týden :palec: Dnes se nudím doma, ale malá prospala celé dopoledne, tak jsem na PC :D
Stačí napsat v kolik hodin a kde se počkáme nebo nějaké poznávací znamení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.10.13 14:08

Ahoj holky, já bych zítra taky mohla klidně, ale podle toho kdy by se šlo. Jdu zítra k doktorce a nevím jak dlouho tam budu. Jdu tam před druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
8.10.13 16:42

Ahoj holky, my urcite nepujdem. Malosci jsou porad nachlazeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
8.10.13 22:31

@kanka80 @BarboraF Ahoj holky, dřív jsem se nemohla připojit, omlouvám se…tak jestli chceme počkat na Báru, tak já klidně můžu třeba i ve 4 odpoledne, pokud to vám a vašim prckům vyhovuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
8.10.13 22:40

Filu, to je mi líto, snad to brzy přejde a třeba se sejdeme příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.10.13 08:22

Holky, tak jestli by vám to nějak nevadilo, tak já bych byla ráda. To bych už určitě stihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.10.13 09:00
@BarboraF píše:
Holky, tak jestli by vám to nějak nevadilo, tak já bych byla ráda. To bych už určitě stihla.

Tak já jsem pro ;) Ale teda za předpokladu, že nezačne nějak moc pršet, jsem teď totiž bez auta, tak budu muset MHD…nebo ještě to můžem nechat na zítřek, původně jsem měla program, ale padlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.10.13 09:05

@locika Taky teď přemýšlím, jestli bychom šly, když venku prší. Moc se mi v dešti nechce. Hlavně, že do včerejška bylo krásně a když se na něčem domluvíme, tak musí začít jako naschvál pršet :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.10.13 09:08

Tak právě jsem viděla z okna pošťačku, šla s deštníkem :zed: Tak uvidíme, jak se to vybere do odpoledne a dáme si ještě vědět…v kolik odcházíš k té doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.10.13 09:11

@locika No, odcházím něco po jedné. Když bude pršet, tak pojedem autem nejspíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.10.13 09:13

Tak kolem poledne si ještě napíšem, jak to vypadá jo? Fakt, včera venku bylo tak nádherně, úžasné počasí, psali, že tak bude celý týden, a teď toto :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.10.13 09:15

@locika To počasí nám to dělá naschvál. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie