Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
17.10.13 15:47

@BarboraF No malý ještě pořád spí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.13 15:52

No já to s tím třetím mám taky tak, že brzy :D Aby mezi Diankou a třetím mimčem byl rozdíl maximálně 3 roky, a to fakt maximálně…představuju si otěhotnět někdy kolem druhých Diančiných narozenin, tudíž příští Vánoce :mrgreen: Ale jasně, všechno může být jinak, Norika i Dianku jsme taky plánovali na jinou dobu :lol: :lol: Já jsem o tom hodně přemýšlela a prostě to třetí dítě chci, mám pocit, že jako rodina ještě nejsme kompletní :) A tři děti, to už bude panečku partička :mrgreen: Je fakt, že z finančního hlediska teda nejsme žádní boháči no…ale kdybysme vyloženě třeli bídu s nouzí, tak o tom ani nepřemýšlím, ale tak zle na tom zase nejsme, tak myslím, že zvládneme i tři děti a ráda bych je vedla k jiným hodnotám než jen k těm materiálním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.10.13 15:58

@locika No, nám malý usnul, když jsme jeli z obchodu a teď už spát nechce a je pořád protiva až hrůza. Ale u něho je to už dlouho. U něho musí být po jeho a když není, tak je zle a tátu skoro neposlouchá, ale mu to vůbec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.13 16:05

@BarboraF to bysme si mohly notovat…náš malý je taky někdy tak protivný, že mám sto chutí mu naliskat, jak mnou cloumá zlost…jenže nám asi nezbývá, než to přežít… :nevim: Jeho záchvěvy vzdoru začaly už v roce a půl a stupňuje se to..já jen přemýšlím, kam až to ještě může vygradovat, protože vždycky si říkám, že TOHLE už asi nepřežiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.10.13 16:13

@locika Tak to u malého ani nevím, kdy to začalo, ale asi taky tak nějak. Ale spíš asi dřív. Jít s ním do obchodu to je děs a to chodíme do obchodu i s mojím a i tak je to hrůza, ale z něho si vážně skoro vůbec nic nedělá. Můj říká, že když jsou spolu sami, tak je hodný, ale já mu to moc nevěřím. Kdysi jsem byla u doktora a oni chtěli zůstat doma a když jsem došla, tak v pokojíčku byla pokreslená zeď. A když je se mnou doma, tak si to nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.13 16:46

@BarboraF No to bychom si mohly dlouho vyprávět…a s těma chlapama je to zajímavé, můj taky tvrdí, že s ním je hodný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.10.13 16:47

Holky já byla mimo, malá se mi pozvracela a pokadila než jsme šly do města, tak jsem měla kvapík :dance: všecko uklidit…
Příští týden bych mohla teda středu nebo pátek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887

No obě děti jsou už vzhůru, já pak ještě napíšu…

Ani, tobě jsem neodpověděla s tou Manducou, tak pak ti napíšu, teď už fakt musím jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
@kanka80 píše:
Holky já byla mimo, malá se mi pozvracela a pokadila než jsme šly do města, tak jsem měla kvapík :dance: všecko uklidit…
Příští týden bych mohla teda středu nebo pátek :kytka:

Já jsem pro středu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
17.10.13 17:13

Po dlouhé době jsem šla kouknout na těhulky ze Zlína a koukám, že maminky se přesměrovaly sem. Jelikož ještě cvrčka u sebe nemám, tak jsem jen nakoukla. Doufám, že nevadí. V březnu se už k vám snad přidám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
17.10.13 17:18

Jsem zde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.13 22:30

@Edita2 Ahoj :mavam: Určitě jsi zde vítání, čím nás bude víc, tím líp :) Aspoň bude vždycky někdo k mání na vycházky či kafíčka :lol: Ať s dětma nebo bez nich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.13 22:32
@siamka7 píše:
Jsem zde :mrgreen:

Ahooj :mavam: Ráda tě tu vidím ;) A příspěvek výše mi připomíná, že jsme se taky pěkně vyprdly na společné kafíčko což? :think: Měly bysme to napravit… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.10.13 07:25

Holky, které máte druhé mimčo, dostaly jste u doktora k druhému mimču ten kufřík s časopisema a věcma jako u prvního? A v porodnici taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
18.10.13 08:56
@locika píše:
Ahooj :mavam: Ráda tě tu vidím ;) A příspěvek výše mi připomíná, že jsme se taky pěkně vyprdly na společné kafíčko což? :think: Měly bysme to napravit… ;)

no, to měli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová