Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já to s tím třetím mám taky tak, že brzy
Aby mezi Diankou a třetím mimčem byl rozdíl maximálně 3 roky, a to fakt maximálně…představuju si otěhotnět někdy kolem druhých Diančiných narozenin, tudíž příští Vánoce
Ale jasně, všechno může být jinak, Norika i Dianku jsme taky plánovali na jinou dobu
Já jsem o tom hodně přemýšlela a prostě to třetí dítě chci, mám pocit, že jako rodina ještě nejsme kompletní
A tři děti, to už bude panečku partička
Je fakt, že z finančního hlediska teda nejsme žádní boháči no…ale kdybysme vyloženě třeli bídu s nouzí, tak o tom ani nepřemýšlím, ale tak zle na tom zase nejsme, tak myslím, že zvládneme i tři děti a ráda bych je vedla k jiným hodnotám než jen k těm materiálním ![]()
@locika No, nám malý usnul, když jsme jeli z obchodu a teď už spát nechce a je pořád protiva až hrůza. Ale u něho je to už dlouho. U něho musí být po jeho a když není, tak je zle a tátu skoro neposlouchá, ale mu to vůbec nevadí.
@BarboraF to bysme si mohly notovat…náš malý je taky někdy tak protivný, že mám sto chutí mu naliskat, jak mnou cloumá zlost…jenže nám asi nezbývá, než to přežít…
Jeho záchvěvy vzdoru začaly už v roce a půl a stupňuje se to..já jen přemýšlím, kam až to ještě může vygradovat, protože vždycky si říkám, že TOHLE už asi nepřežiju ![]()
@locika Tak to u malého ani nevím, kdy to začalo, ale asi taky tak nějak. Ale spíš asi dřív. Jít s ním do obchodu to je děs a to chodíme do obchodu i s mojím a i tak je to hrůza, ale z něho si vážně skoro vůbec nic nedělá. Můj říká, že když jsou spolu sami, tak je hodný, ale já mu to moc nevěřím. Kdysi jsem byla u doktora a oni chtěli zůstat doma a když jsem došla, tak v pokojíčku byla pokreslená zeď. A když je se mnou doma, tak si to nedovolí.
@BarboraF No to bychom si mohly dlouho vyprávět…a s těma chlapama je to zajímavé, můj taky tvrdí, že s ním je hodný ![]()
Holky já byla mimo, malá se mi pozvracela a pokadila než jsme šly do města, tak jsem měla kvapík
všecko uklidit…
Příští týden bych mohla teda středu nebo pátek ![]()
No obě děti jsou už vzhůru, já pak ještě napíšu…
Ani, tobě jsem neodpověděla s tou Manducou, tak pak ti napíšu, teď už fakt musím jít…
@kanka80 píše:
Holky já byla mimo, malá se mi pozvracela a pokadila než jsme šly do města, tak jsem měla kvapíkvšecko uklidit…
Příští týden bych mohla teda středu nebo pátek
Já jsem pro středu ![]()
Po dlouhé době jsem šla kouknout na těhulky ze Zlína a koukám, že maminky se přesměrovaly sem. Jelikož ještě cvrčka u sebe nemám, tak jsem jen nakoukla. Doufám, že nevadí. V březnu se už k vám snad přidám ![]()
@Edita2 Ahoj
Určitě jsi zde vítání, čím nás bude víc, tím líp
Aspoň bude vždycky někdo k mání na vycházky či kafíčka
Ať s dětma nebo bez nich ![]()
@siamka7 píše:
Jsem zde
Ahooj
Ráda tě tu vidím
A příspěvek výše mi připomíná, že jsme se taky pěkně vyprdly na společné kafíčko což?
Měly bysme to napravit… ![]()
Holky, které máte druhé mimčo, dostaly jste u doktora k druhému mimču ten kufřík s časopisema a věcma jako u prvního? A v porodnici taky?
@locika píše:
AhoojRáda tě tu vidím
A příspěvek výše mi připomíná, že jsme se taky pěkně vyprdly na společné kafíčko což?
Měly bysme to napravit…
no, to měli ![]()