Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BarboraF Baru, u doktora si to už nepamatuju, ale myslím, že jo…a v porodnici jo, to jsem dostala určitě…
Barco, dostala jsem kufrik i u doktora (tam nebylo skoro nic, jen snad pamperska a vzorek sudokremu) a pak v porodnici taky (tam bylo plno vzorku masticek a nejake cteni)
Se dostávají nějaké balíčky, jo???po porodu? no to bych chtěla vidět ![]()
@BarboraF Jejda já nevím, ale myslím že docela brzy…já jsem přišla na gyndu až někdy v 11. týdnu a snad na druhé kontrole jsem ho dostala…ono záleží na doktorovi asi, jak to rozdává, nebo spíš na sestře…ta „moje“ se mě ptala, jestli ho už mám a že právě dostali novou zásilku, tak že mi ho rovnou dá…čímž si teď uvědomuju, že ano, i u doktora jsem kufřík dostala ![]()
Barca: od doktora jsem ho dostala nekdy na zacatku, rekla bych ze urcite do 20. tydne
siamka: jj, neco se dostava, je to reklama, ale nektere veci jsou dobre, treba vzorky masticek jsou jak delane do prebalovaci tasky ke kocarku..
Ahoj holky, dnes tak krásně a my trčíme doma
malá zlobila, tak vařím oběd až teď ![]()
V tu středu do Slunečnice určitě můžeme
Ve čtvrtek má malá očkování, tak to bysme nemohly. A jak vy holky, můžete ve středu? ![]()
@filutka píše:
Barca: od doktora jsem ho dostala nekdy na zacatku, rekla bych ze urcite do 20. tydne
siamka: jj, neco se dostava, je to reklama, ale nektere veci jsou dobre, treba vzorky masticek jsou jak delane do prebalovaci tasky ke kocarku..
Holky, tak to jsem zvědavá, jestli ho teď taky dostanu. Je fakt, že tam teď měl jinou sestřičku, tak asi moc nevěděla, tak doufám, že příště tam bude už ta jeho sestřička, ale to jdu až v půlce listopadu.
Tak já bych ve středu asi taky mohla ![]()
Já se vrátila ze Zlínské porodnice před pár dny a dostala jsem tašku vzorků a časopisů, nějaké krémy atd. docela dost no.. na dnešní poměry pěkné…
@kvaček Tak na to jsem pak zvědavá. Já se tam chystám někdy koncem února, tak snad do té doby to ještě nezruší ![]()
@BarboraF Ahoj Baru, a v tu středu můžeš dopol. nebo odpol.? Mě je to vcelku jedno, jen než to doma všechno poklidím tak bývá hned 10h, tak asi dřív ne
![]()
@kanka80 Já sice vstávám poslední týden před sedmou, ale dřív jak v 10 bych taky nešla. Ale můžu dopo. i odpo.
@BarboraF Baru tak nakonec můžu v tu středu až kolem 12-13h, dopol. mám něco ve městě ![]()
A jak Loci a Filu? ![]()
@kanka80 píše:že by jsem přišla taky
@BarboraF Baru tak nakonec můžu v tu středu až kolem 12-13h, dopol. mám něco ve městě
A jak Loci a Filu?