Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6437
10.10.13 10:55

@locika Hm, tak naše malá usíná kolem 22h, vnoci se vzbudí na jídlo kolem 2h a pak je vzhůru v 7h a už nespí, usne zas až kolem 9h, radši bych brala kdyby chrněla durch až do těch devíti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
10.10.13 11:02

No u nás je to s tím spaním takové složitější, však já ti to pak povyprávím, jestli mě ti raraši naši ovšem nechají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.10.13 11:08

@locika Loci, já tam budu už kolem třetí hodiny, můj musí byt o půl4 doma. Však si písnem. Pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
13.10.13 15:02

Ahoj holky, jak bylo ve Slunecnici? Nechali vas rarasci aspon chvilku pokecat?
Locika: kde jsi prosim te koupila tu manduku? Taky o ni uvazuju, ale ta cena je silena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
13.10.13 15:06

@filutka Ahojky :mavam: ve Slunečnici bylo super, doufám, že se k nám po neděli taky přidáte :palec: už jste zdraví? Mě se taky ta manduka líbí, ale pod tisícovku se nejspíš nedá sehnat, dívala jsem se i na aukru :think: ale já ji pro malou nemůžu mít, musím nosit v klubíčku nebo přehozenou přes rameno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
13.10.13 15:08

@BarboraF Baruš a co vy? Budete moct taky dojít? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.10.13 19:28

Ahoj holky, to je dobře, že jste se měli fajn. A jak se jinak máte?

@kanka80 Ahojky, jj, budem moct dojít. Jen teda v úterý jdu na cukr a odpoledne k doktorovi. Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
15.10.13 19:45

Ahoj holky, tenhle tyden jeste neprijdem, porad odsavame. Musim zaklepat, ze je to lepsi, ale mezi deti to jeste nevidim..
Kanka: proc jen v klubicku nebo pres rameno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
15.10.13 21:00

@filutka Ahojky, no malá kloní hlavu na jednu stranu a v nosítku ji neotáčí, tak nosítko mít zatím nemůžem :(
@locika Loci a vy tento týden můžete do Slunečnice?
@BarboraF Ahojky Baru :mavam: jak to dopadlo dnes u dr.? Vše ok? Malá zítra má 5.měsíců a stále nepase koníky :( je to boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.10.13 09:36

@kanka80 Ahoj Peti, u doktora všechno v pořádku. Miška bude mít parťáka na lumpačiny a já nejspíš nervy v kýblu :-D Ale toš zvládnout se to musí a Miška snad bude pomáhat. Už ani neplače, když plače mimčo, tak jsem zvědavá jak to bude. A neboj, malá to všechno dožene. Každé mimčo je jinačí a ona musí dohánět ještě i to ztracené bříško. Od známé byly dvojčata 3 měsíce v inkubátoru a i na dýchacích přístrojích. Občas to bylo dobré, občas horší a teď už jsou prý konečně doma. Takže se neboj, malá je šikovná a všechno pěkně zvládne, jen to chce trošku víc času. :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
16.10.13 15:00

kanka: jee, tak to mate opravdu slozitejsi. Ale ver tomu, ze se vsechno srovna, jen to bude dyl trvat :kytka:
Barbora: starsi plakal, kdyz plakalo miminko? Nas to taky delal, prvni tyden, co jsme byli doma byl ocistec, brecela jsem s nim. Myslela jsem, ze se to nikdy nezlepsi. Ted uz neplace, ale porad se boji, schovava se pod polstar nebo si aspon dava ruce pred oci. Staci kdyz mimco zacne knourat a starsi hned „mama, mama“ at ho jdu hned utisit. Jak to ted vypada u vas? Urcite jsme to tu uz resily, ale jak mas stare deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
16.10.13 16:32

Ahoj holky, já jen v rychlovce…

@kanka80 Peti, já zítra můžu, ale musela bych teda dřív než minule, tak kolem druhé už, a to ještě budu doufat, že malý po obědě neusne nebo půjde spát dřív…protože odpoledne (kolem páté) pojedem s manželem kupovat boty :)

@BarboraF Baru co ty, ty bys zítra mohla?

@filutka to je dobře, že už to Péťa zvládá líp…a neboj, bude to už jen lepší určitě…u nás je to teda občas masakr, protože malý hrozně vzdoruje, co občas předvádí, to mě přivádí k šílenství a pro jistotu už mám na stole nachystané číslo na Chocholouška :mrgreen: Ale holt to musíme nějak přežít no :nevim: Když zrovna nemá jeden ze svých záchvatů, tak je to ale super, už s malou dělají kulišárny, chlámou se spolu, je to fakt sranda s nima :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
16.10.13 17:26

@locika Ahojda, no já tak brzo nemůžu, mám vyřizovaní ve městě a bude to až tak do 3-4h :( ale v pátek bych mohla, to mám s malou jen masáž v Nekky myslim na 11h, tak odpoledne bych už mohla :palec: :dance:
@BarboraF Baruško, to je fajn, že je vše ok! Jsem na Tebe moc zvědavá! :kytka: :hug: No ale dva kluky bych upřímně nechtěla :oops: :roll: jedni známí chtěli konečně holčičku a mají třetího kluka, to už je ale fakt na palici :lol:
@filutka Je škoda, že pořád nemůžete :? Držím pěsti ať jste brzo zdraví :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
16.10.13 18:14

@kanka80 Tak v pátek nevím, dopoledne přijde kamarádka a na odpoledne se nahlásila druhá, ale ta jen na kafíčko, to nebude na dlouho..bohužel zatím netuším, v kolik by chtěla přijít…zjistím a dám ti vědět…

@BarboraF pochopila jsem, že jsi těhotná… :?: V tom případě velká gratulace :kytka: :kytka: :kytka: Já musím tedy zas říct, že my jsme chtěli druhé dítě zase kluka, mně by nevadili ani tři kluci :) Ale je fakt, že když mi na UTZ doktor řekl, že je to holčička, tak jsem naprosto spontánně vyhrkla „fákt?“…a měla jsem z toho radost, takže možná podvědomě jsem tu holku chtěla :D Ale jinak kluci jsou super, jsou to raubíři, ale tak to má být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.10.13 20:38

@filutka Ahoj, tak já mám zatím naštěstí jen jednoho 26-ti měsíčního kluka, ale v únoru k nám přibude další kluk. Ale sestřenice má 6-ti měsíční mimčo a švagrová skoro měsíční mimčo a dřív, když to mimčo sestřenice plakalo, tak malý plakal taky, ale teď už naštěstí ne. Nosí flašky, dudlík, pusinkuje ho, hladí, tak jsem zvědavá jaké to bude potom. Je ale fakt, že to nemáme doma, vidí je jen občas, tak uvidíme jaké to bude.

@locika Ahoj, jj, pochopila jsi to správně :-) Tak to já jsem chtěla holku, když už je první kluk, ale je fakt, že malý bude mít aspoň parťáka a člověk nebude muset kupovat tolik oblečení a hraček. My jsme byly doma 3 holky a taťka s tím taky hold nic neudělal, tak si to teď aspoň vyzkouší na vnukách.
Já bych zítra mohla, ale nevím jestli bych šla s malým. Můj je totiž doma, tak jsem ráda, když si můžu někde vyjít bez malého a taky, že jsou kluci spolu, protože si Miška dřív taťky moc neužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová