Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.1.14 20:48

Holky mi tam s @kanka80 budeme až v 10 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
8.1.14 00:13

Takže holky - @Kalisek @MíšaHotaříková @zurila @kanka80 a já, zítřek (vlastně už dnešek) platí jo? ;) A uvidíme, co @BarboraF :) Já se budu snažit tak na těch půl desáté, jsme domluvené se @zurila, že se potkáme. Míša přijde s Peťou, Peťa mě zná, takže se najdeme v pohodě a @Kalisek - jak se najdeme? Ještě ti pro jistotu do SZ posílám své číslo na mobil jo? Snad se tu ještě ráno podíváš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
8.1.14 00:39

Aha, to mě nenapadlo, jak se poznáme :mrgreen:
Jsem blond v bílé bundě a s bílým kočárkem. Budu mít s sebou jen mladšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.1.14 07:54

Holky, omlouvám se, já nedojdu. Nemám na účtu ani korunu, spíš jsem v mínusu. A v peněžence taky vítr, takže nic :-( Snad mi to vyjde příště až si konečně manžel najde práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.1.14 10:33

Holky, nemáte někdo už nepoužívaný stojánek na vaničku nebo nevíte o někom kdo prodá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.1.14 10:33

Zdravím děvčátka!
Moc mě mrzí, že jsme s prckem nedošli. Psala jsem @locika smsku aby na mě nečekala. Celou noc až do 6 do rána plakal a nebyl k utišení, pak jsme vytuhli… Nevím, co mu je… Den předtím jsme byl na odběru, možná byl jen rozrušený - doufám v to.

Každopádně doufám, že jste si setkání užily (nebo ještě užíváte) a že nebylo poslední, protož mě opravdu moc mrzí, že jsme nedorazili. Čekám na to celé těhotenství, že se konečně seznámím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.14 14:10

Ahojky všem moc ráda bych se k Vám přidala, ale zatím jen jako pisatelka. Mimi teprve čekáme :-) Oficiální termín mám za měsíc, ale myslím si, že budu rodit dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.1.14 15:12

@Chiquitka11 Ahojky, taky mám termín za měsíc. Nebo spíš za měsíc a půl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.14 16:04

@BarboraF to už uteče…mě přišlo, že mi to těhu utíká hrozně rychle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.14 16:05

Zatím je vše v pořádku, ale tak nějak nevím jak to teď s se mnou bude dál - jsem kardiak a jsem hrozně malá (146cm), tak ani nevím jak budu rodit(už asi měsíc mi říkali, že budu rodit císařem, ale včera na kardio kantrole mi řekli, že bych mohla rodit i přirozeně, pokud mimčo nebude moc velké, tak uvidíme, jak to nakonec vyřeší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.1.14 16:13

@Chiquitka11 Tak já už jednoho raracha mám, takže nějak nepřemýšlím o tom jak mi to utíká nebo neutíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.14 16:42

Kdyby mi to nějak třeba časově vyšlo, tak ráda poznám maminky ze Zlína, ještě předtím než porodím, pokud o to budou stát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
8.1.14 17:14

Ahojte maminky @MíšaHotaříková @locika a @Kalisek :mavam: tak dnes na jižňácích to bylo fajn setkání, doufám, že takových bude víc :kytka: a přidají se i ostatní maminky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.1.14 18:06

Ahojky maminky, taky sleduju vaši diskuzi, kdysi jsem sem psala. Taky čekám za měsíc mimčo, už druhé, malá má 2 a čtvrt roku :-).Jsem z jižáků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.1.14 19:09

@tuptup Ahojky, taky čekám druhé. Mám kluka a ten má 29 měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová