Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6437
14.1.14 18:03

Ok, my tam budem taky kolem desáté :hug: Jsme trochu zasoplené, ale to snad nevadí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.1.14 21:00

Holky omlouvám se, ale zítra nedorazíme, nějak mě ten bacil schvátil a ve čtvrtek mám s malou plavání, tak se musím dát dohromady :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
15.1.14 02:33

Ahoj holky, my tam budeme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 15:59

Ahoj, přistěhovala jsem se ke Zlínu (do Vlčkové) kvůli manželovi a neznám tady ani nohu, což, jak zjišťuju, je hrozný. Narodila se nám v září Barunka a já kdykoliv jedu do Zlína nakupovat nebo k doktorce, narážim na to, že to tu vůbec neznam. Kam se dá ve Zlíně zajít s miminkem na kafe nebo na jídlo a schovat se před zimou? A, nechci být vlezlá, ale nemohla bych se třeba někdy připojit k nějaký mimisešlosti? Myslim, že je se mnou celkem normální řeč, nebojte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.1.14 16:12

Ahoj, a kohopak sis z Vlčkové vzala, jestli se můžu zeptat? A kolik ti je? Pár lidí tam znám. Pocházím z Kašavy a nyní bydlím s manželem a skoro 2,5 letým synem ve Zlíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 16:42

Nevzala jsem si Vlčkovjana, ale Zlíńáka. Jen jsme chtěli bydlet na vesnici a ve Vlčkové se nám líbil dům na prodej a okolí, jinak žádný vazby na Vlčkovou vlastně nemáme. Bydlíme „ve mlýně“, dům jsme koupili od Zuzaníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 16:45

Jo a je mi 31. Pocházim ze Středních Čech, takže spřízněné duše mam fakt daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.1.14 17:45

Tak to jo. Mě je čerstvých 27. Ve Vlčkové je pěkně, jen tam blbě jezdí autobusy, takže člověk potřebuje auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.1.14 18:23

Ahoj holky :mavam: Tak dnes s Míšou a Evou to bylo moc fajn, myslím :) Předběžně jsme se domlouvaly, že příští středu si to dáme zase, tak doufám, že marodi se uzdraví a sejdeme se konečně v plné síle :mrgreen:
@martinabara Ahoj, určitě se k nám přidej, jestli chceš, tak už tu příští středu. Jestli pročítáš průběžně naši diskuzi, tak víš kam, jestli ne, tak ti pak napíšu do SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 18:44

Díky, ráda se přidam, sice ne příští středu, to budu pryč, ale pak fakt moc ráda. Budu to tu sledovat. Tož si to příště užijte a budu se těšit na viděnou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 19:52

@martinabara ahoj, vítej mezi námi :) určitě se k nám připoj a my ti rády řekneme kde jsou další místa pro maminky s miminkama jak jsi se ptala kam se dá zajít a tak :)

@locika souhlasím, dnes to bylo super holky :)s příští středou určitě počítám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 19:58

Jo holky ještě jsem vás chtěla pozvat, s manželem děláme pro neziskovou organizaci klub českých turistů vycházky pro rodiče s dětmi každý měsíc. Je to vždycky v sobotu dopoledne a některé trasy děláme vhodné i pro kočárky. Tak se určitě můžete připojit a jít s námi kdyby jste chtěly :)
Tady vám posílám takový letáček s informacema a pozvánku na lednovou vycházku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.1.14 21:52

Ahoj :-), vítám nově příchozí @martinabara, budeme rádi když se k nám přidáš :-), taky jsem se před 2 lety do Zlína přistěhovala a neznala ani nohu… Pomalu se to zlepšuje, ale jde to ztuha :-). Ale dnes jsem navštívila herničku na Jižnákách a seznámila se s Míšou a Luckou, moc skvělé holky s úžasnými dětmi :-). Už se těším a příště :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.14 07:30

Díky za milé přivítání, moc mě to potěšilo. Jak staré máte vlastně děti?
Jo a na ty vycházky, na ty se určitě přidáme, to je přesně něco pro nás. I když ne už teď v lednu, protože jedeme ke kamarádům do Brna.
No a na tipy kam s děckem, na ty se taky těšim, tuhle jsem měla pauzu mezi doktorem a rehabilitací a k tomu hroznej hlad a nakonec jsem si něco koupila v obchodě, protože jsem prostě nevěděla kam zapadnout, všude se kouřilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
16.1.14 14:43

@MíšaHotaříková Míšo, to je super, ty výšlapy! Vlastně už mi Peťa říkala, že jsi členem KČT a pořádáte tyhle vycházky, i jsem se tě na to chtěla zeptat, a pak jsem zapomněla. Já bych se moc ráda připojila, akorát zase nevím, jak s Bertíkem. Nevím, jestli by už ušel 4 kilometry a kdybych vzala i pro něj kočár, tak by zas chtěl sedět celou dobu v něm, což taky nechci. Ale asi to aspoň jednou zkusíme a uvidíme, maximálně se prostě celou cestu poveze na kočáře no…my jsme s manželem hodně „chodící“ typy, tak by to mohlo být fajn. I když teda muž tyto organizované výlety moc nemá rád, tak myslím, že aspoň na jeden ho přemluvím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová