Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ok, my tam budem taky kolem desáté
Jsme trochu zasoplené, ale to snad nevadí ![]()
Holky omlouvám se, ale zítra nedorazíme, nějak mě ten bacil schvátil a ve čtvrtek mám s malou plavání, tak se musím dát dohromady ![]()
Ahoj, přistěhovala jsem se ke Zlínu (do Vlčkové) kvůli manželovi a neznám tady ani nohu, což, jak zjišťuju, je hrozný. Narodila se nám v září Barunka a já kdykoliv jedu do Zlína nakupovat nebo k doktorce, narážim na to, že to tu vůbec neznam. Kam se dá ve Zlíně zajít s miminkem na kafe nebo na jídlo a schovat se před zimou? A, nechci být vlezlá, ale nemohla bych se třeba někdy připojit k nějaký mimisešlosti? Myslim, že je se mnou celkem normální řeč, nebojte ![]()
Ahoj, a kohopak sis z Vlčkové vzala, jestli se můžu zeptat? A kolik ti je? Pár lidí tam znám. Pocházím z Kašavy a nyní bydlím s manželem a skoro 2,5 letým synem ve Zlíně.
Nevzala jsem si Vlčkovjana, ale Zlíńáka. Jen jsme chtěli bydlet na vesnici a ve Vlčkové se nám líbil dům na prodej a okolí, jinak žádný vazby na Vlčkovou vlastně nemáme. Bydlíme „ve mlýně“, dům jsme koupili od Zuzaníků.
Jo a je mi 31. Pocházim ze Středních Čech, takže spřízněné duše mam fakt daleko.
Tak to jo. Mě je čerstvých 27. Ve Vlčkové je pěkně, jen tam blbě jezdí autobusy, takže člověk potřebuje auto.
Ahoj holky
Tak dnes s Míšou a Evou to bylo moc fajn, myslím
Předběžně jsme se domlouvaly, že příští středu si to dáme zase, tak doufám, že marodi se uzdraví a sejdeme se konečně v plné síle ![]()
@martinabara Ahoj, určitě se k nám přidej, jestli chceš, tak už tu příští středu. Jestli pročítáš průběžně naši diskuzi, tak víš kam, jestli ne, tak ti pak napíšu do SZ ![]()
Díky, ráda se přidam, sice ne příští středu, to budu pryč, ale pak fakt moc ráda. Budu to tu sledovat. Tož si to příště užijte a budu se těšit na viděnou!
@martinabara ahoj, vítej mezi námi
určitě se k nám připoj a my ti rády řekneme kde jsou další místa pro maminky s miminkama jak jsi se ptala kam se dá zajít a tak ![]()
@locika souhlasím, dnes to bylo super holky
s příští středou určitě počítám ![]()
Jo holky ještě jsem vás chtěla pozvat, s manželem děláme pro neziskovou organizaci klub českých turistů vycházky pro rodiče s dětmi každý měsíc. Je to vždycky v sobotu dopoledne a některé trasy děláme vhodné i pro kočárky. Tak se určitě můžete připojit a jít s námi kdyby jste chtěly ![]()
Tady vám posílám takový letáček s informacema a pozvánku na lednovou vycházku ![]()
Ahoj
, vítám nově příchozí @martinabara, budeme rádi když se k nám přidáš
, taky jsem se před 2 lety do Zlína přistěhovala a neznala ani nohu… Pomalu se to zlepšuje, ale jde to ztuha
. Ale dnes jsem navštívila herničku na Jižnákách a seznámila se s Míšou a Luckou, moc skvělé holky s úžasnými dětmi
. Už se těším a příště
.
Díky za milé přivítání, moc mě to potěšilo. Jak staré máte vlastně děti?
Jo a na ty vycházky, na ty se určitě přidáme, to je přesně něco pro nás. I když ne už teď v lednu, protože jedeme ke kamarádům do Brna.
No a na tipy kam s děckem, na ty se taky těšim, tuhle jsem měla pauzu mezi doktorem a rehabilitací a k tomu hroznej hlad a nakonec jsem si něco koupila v obchodě, protože jsem prostě nevěděla kam zapadnout, všude se kouřilo…
@MíšaHotaříková Míšo, to je super, ty výšlapy! Vlastně už mi Peťa říkala, že jsi členem KČT a pořádáte tyhle vycházky, i jsem se tě na to chtěla zeptat, a pak jsem zapomněla. Já bych se moc ráda připojila, akorát zase nevím, jak s Bertíkem. Nevím, jestli by už ušel 4 kilometry a kdybych vzala i pro něj kočár, tak by zas chtěl sedět celou dobu v něm, což taky nechci. Ale asi to aspoň jednou zkusíme a uvidíme, maximálně se prostě celou cestu poveze na kočáře no…my jsme s manželem hodně „chodící“ typy, tak by to mohlo být fajn. I když teda muž tyto organizované výlety moc nemá rád, tak myslím, že aspoň na jeden ho přemluvím ![]()