Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
2.2.14 23:24
@vendelinecek píše:
Ahoj holky tak zitra v kolik a kde?

Tak jsem tě ve středu vyhlížela, jestli se objevíš…tuto středu se k nám přidáš? Myslím, že si s holkama opět dáme sraz v herně na Jižňácích v kostele, scházíme se mezi 9. a 10. hodinou, jak to kdo stíhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
2.2.14 23:25
@kara14 píše:
Ahoj, najde se tu nějaká maminka s dítětem okolo tří let? Ve Zlíně bydlíme chvíli a moc maminek tu neznám.

Ahoj, můj syn bude mít v květnu 3 roky. Kde bydlíte? Jestli jsi trochu pročítala tuto diskuzi, tak určitě jsi pochytila, že se scházíme ve středu v herně na Jižních Svazích, můžeš se kdykoliv přidat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
3.2.14 12:13

@locika ahoj ted mi to nevychazi pac mala je ode mw nachlazena manzel taky a jdu k zubari.tak snad pristi tyden. A to se schazite jen na js nebo i nekde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.2.14 12:20

Ahoj. Malý měl tři teď v lednu. My jsme z Tečovic, ale není problém prijed do Zlína, klidně na ty Svahy. Jen tento týden to asi nevýjde. Jinak bych se ráda s nějakýma maminkama seznámila a synek by kamarády též uvítal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
3.2.14 12:23

@kara14 ja jsem ted na karlovkach u mamky. A koho znas z tecovic bydli tam hodne mych kamaradu ze zakladky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
4.2.14 10:05

Ahoj vsem, zitra nebo pozitri chci jit do toho detskeho koutku do jablka kolem 10 az pul 11 tak na hodinku, kdybyste se nekdo chtel pridat, dejte vedet, abychom se domluvily presneji (treba @locika ;):mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 16:36

Ahoj, jestli se zitra chystate do Jablka nebo na Jiznaky, napiste, prisla bych rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 18:33

Ahoj holky, my zítra bohužel nepřijdeme, jsem nemocná tak ať někoho nenakazim. Tak si to užijte a příští týden se doufám uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
4.2.14 18:48

@locika jak se tak divam na ty tvoje deti, tak jsme se dnes v hernicce potkaly! Nahodou jsem tam byla I dnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.2.14 20:21

Ahoj holky, zítra si to tam užijte. My nepřijdem. Malý je od čtvrtka nějaký nemocný. Sice je to už lepší, ale ještě to není ono, tak tam nechci nic donést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
4.2.14 20:41

My přijdeme!!! A ráda i do Jablka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.2.14 21:45

@Kristanka ahoj, já tam byla dneska a ztvrdla jsem tam přes 3 hodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.2.14 21:46
@Kristanka píše:
@locika jak se tak divam na ty tvoje deti, tak jsme se dnes v hernicce potkaly! Nahodou jsem tam byla I dnes :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aha, už to čtu :mrgreen: která jsi byla?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.2.14 21:48

@Kristanka já asi vím, ty jsi tam byla už když jsem s dětma přišla ne? Seděla jsi tam s kámoškou :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.2.14 21:49

@martinabara Marti, já to vidím určitě na Jižňáky, v Jablku jsme dnes fakt zabačovali na dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová