Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
4.2.14 21:51

@MíšaHotaříková @BarboraF škoda holky, tak ať jsou bobci brzy zdraví :kytka: A co byste řekly, kdybysme se na příští týden domluvily na úterý? Ve středu jsem právě domluvená s kámoškou už do toho Jablka…nebo tam dáme sraz všechny v Jablku, ale zas třeba pro Sárinku to tam ještě moc není, je na to malinká asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
4.2.14 21:51

@locika ne, byla jsem sama tehule v cernem s malym prdolou ;) tvoje holcicka se mnou chtela kamaradit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.2.14 21:53

@Kristanka jooo, tak už vím, jak jsi tam telefonovala u těch kuliček? :D (teda doufám, že si to nepletu :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.2.14 21:54

@Kristanka to, že jsi jedna z těch holek, co tam už byly, jsem usoudila z toho, že ta jedna tam říkala, že ji čeká ještě jedna zkouška…a ty jsi psala, že studuješ, tak jsem si to spojila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
4.2.14 21:55

@locika jo, to sedi :palec: tak priste uz se aspon pozname 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.2.14 21:57

@Kristanka to jo :D A fakt se ti nechce zítra na ty Svahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
4.2.14 22:04

@locika vy tam chodite nejak brzy, ne? Ja se priznam, ze jsem po ranu strasne zpomalena nez se rozjedu :oops: premyslim, co mi tam jede od polikliniky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.2.14 22:21

@Kristanka no já mám taky ráno problém, my normálně totiž vstáváme v 9 :lol: Ale tak v tu středu se vždycky snažíme vyhrabat nějak dřív a kolem té půl 10. jsem schopná tam být, minule jsme dorazili dokonce v 9…ono se tam totiž už kolem čtvrt na dvanáct zavírá, tak aby to pro děcka mělo smysl, páč než je vyslečeš, kdesi cosi, ono to tam hrozně rychle utíká..od polikliniky pojede možná 10 ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.2.14 22:35

@Kristanka Od polikliniky 10 a 6 :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
4.2.14 22:36

Tak uz jsem to nasla! Jo,10 tam jede! 8) Jestli to teda stihnem se slavnostne vymotat z domu tak 9.17 mi to jede z namesti prace, tzn. Ze po pul desate bych tam mohla byt. Tak se sama necham prekvapit, jestli dorazime :roll: :mrgreen: a to je nekde v tom kostele, jo? To uz se zeptam 8) zatim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.2.14 22:43

My zítra nepřijdeme, mám toho až nad hlavu a dnes jsem musela ještě s fenkou na veterinu, tak o starost navíc :? Pro malou to tam stejně zatím není a minule to tam skoro celé prospala :D tak se mějte fajn a pěkně si pohrajte :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.2.14 22:58
@kanka80 píše:
@Kristanka Od polikliniky 10 a 6 :palec: :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: no jo, ty máš dokonalý přehled :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.2.14 22:59

@Kristanka tak jo, uvidíme, jestli se uvidíme :mrgreen: Je to přímo v tom kostele, když si stoupneš čelem ke kostelu, tak ho obejdeš z pravé strany dolů, na druhou stranu, tam jsou velké prosklené dveře a těma projdeš, tam jsou lavičky a zouvá se tam a pak už jdeš rovnou dovnitř. Poznáš nás podle…no asi podle mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.2.14 23:00

@kanka80 Peti, v létě to bude lepší, malá už se víc zabaví a budeme chodit ven a tak…tak dobře pořiďte na veterině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
5.2.14 15:40

Zdar holky, dnes to bylo fajn ;) jsem rada, ze jsem se prinutila a natahla budika :mrgreen: zitra budem s Frantou v hernicce v Jablku kolem 11 plus minus autobus, kdyby se nekdo mel chut klouzat 8) ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová