Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
16.1.14 14:45

@martinabara já mám syna, kterému bylo v listopadu 2,5 a dceři byl v prosinci rok ;) Jinak teda v centru města myslím moc nejsou „baby-friendly“ restaurace :? Nebo o žádné nevím či si nevzpomenu, v tomto je Zlín trošku mimo…měly bychom jako matky hromadně skandovat na náměstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
16.1.14 14:46

Jinak jsem holky pro to, abyste si všechny vytvořily metříky s dětma, abychom se aspoň ze začátku orientovaly, které dítě ke komu přiřadit..až se budeme setkávat častěji, tak už to pak půjde samo, ale bylo by to přehlednější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
16.1.14 16:59

Taky souhlasím s metříky. Je to lepší.
@martinabara vítám Tě. Já jsem se před půl rokem taky přistěhovala ze Středních Čech. Pocházím tedy ze Zlína, ale velmi dlouho jsem žila v Praze, našla si tam manžela, pak jsme se přestěhovali ke Kolínu a teď jsem se vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
16.1.14 21:01

Taky zdravím nově příchozí maminky :kytka:
Docela mě mrzelo, že jsem nemohla ve středu vámi do herny, ale příští středu už snad budeme moct. Dnes jsme zvládly plavání ve Vlnce, tak snad nás bacil nesklátí úplně :oops:
Jinak už se moc těšíme na sobotní vycházku, jen jsem si říkala, že bych měla domluvit nějaký posilový vůz na Kudlov, když pojede víc kočárků :lol:
No nic, přeji všem dobrou noc, já se jdu chystat na noční :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.1.14 10:08

Ahoj holky, jak se máte? My jsme konečně dnes odstrojili stromeček a přemýšlím, že si už začnu chystat tašku do porodnice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
20.1.14 11:55

@BarboraF až dnes jste odzdobili stromek? To jste dobří…my už na Tři krále, protože to počasí bylo a je tak nevánoční, až to pěkné není :x
Jinak holky nevím, jestli ve středu přijdu do herny, v sobotu ráno odvezla taťku záchranka do nemocnice s mrtvicí, má stále krvácení do mozku a tak…tak jsme z toho špatní a nějak se mi nic nechce a nemám náladu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.1.14 12:43

@locika Jj, počasí je sice nevánoční, ale Miška si ty předchozí vánoce moc stromku neužil, protože jsme ho ani jednou neměli, tak jsme chtěli, ať si to užije teď a taky neopadával, tak jsme ho nechali.
Jejda, tak to mě moc mrzí, snad to bude brzo v pořádku. Držím všechny palce co mám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
20.1.14 18:10

@locika Luci držím pěsti a myslím na vás ať je co nejdřív v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 19:16

Ahojky holky :)

@locika Luci to je mi moc líto, taky na vás myslím a hlavně at je taťka brzo dobrý. Do herny půjdeme ještě mockrát takže určitě buď s rodinou a uvidíme se jindy.
Co se týká těch vycházek, je fakt že malý nevím jestli by to ušel ale tak stejně tedka asi 2 měsíce vycházky nebudou pro kočárky, předpokládám že bude sníh a pak na jaro a léto už zas bude situace jiná a určitě někdy bude zase kratší trasa tak s námi vyrazíte :)
A ostatní doufám taky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 14:28

Holky co zítra?:) svahy? Slunečnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.1.14 16:18

Ahoj dámy :-), omlouvám se že jsem zde dlouho nepřispívala a zítřejšího setkání se nezučastníme, Jsme cela rodina uplně nemocní (rýma, teplota), tak jsme už pár dnl v posteli. Snad se to zlepší. Zatím jsem ani enstihla dočíst diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 17:35

Škoda, tak se brzo uzdtavte :) zítra skoro nikdo nemůže taj to necháme na příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
21.1.14 17:54

Ahojky, já taky bohužel nemůžu. Jsme už půl roku na zítřejší dopoledne objednání s Kubíkem na endokrinologii. Ale příště už snad půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 08:38

Holky co středa??? :)jak to s vámi vypadá? my s tím se Sárinkou počítáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 09:24

Ahoj, tentokrát bych se ráda přidala. Napište mi prosím kde a kdy se scházíte. Teda pochopila jsem, že ve středu :) Ale kdy přesně a kde. Díky moc a těšim se na viděnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová