Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martinabara já mám syna, kterému bylo v listopadu 2,5 a dceři byl v prosinci rok
Jinak teda v centru města myslím moc nejsou „baby-friendly“ restaurace
Nebo o žádné nevím či si nevzpomenu, v tomto je Zlín trošku mimo…měly bychom jako matky hromadně skandovat na náměstí ![]()
Jinak jsem holky pro to, abyste si všechny vytvořily metříky s dětma, abychom se aspoň ze začátku orientovaly, které dítě ke komu přiřadit..až se budeme setkávat častěji, tak už to pak půjde samo, ale bylo by to přehlednější ![]()
Taky souhlasím s metříky. Je to lepší.
@martinabara vítám Tě. Já jsem se před půl rokem taky přistěhovala ze Středních Čech. Pocházím tedy ze Zlína, ale velmi dlouho jsem žila v Praze, našla si tam manžela, pak jsme se přestěhovali ke Kolínu a teď jsem se vrátila.
Taky zdravím nově příchozí maminky ![]()
Docela mě mrzelo, že jsem nemohla ve středu vámi do herny, ale příští středu už snad budeme moct. Dnes jsme zvládly plavání ve Vlnce, tak snad nás bacil nesklátí úplně ![]()
Jinak už se moc těšíme na sobotní vycházku, jen jsem si říkala, že bych měla domluvit nějaký posilový vůz na Kudlov, když pojede víc kočárků ![]()
No nic, přeji všem dobrou noc, já se jdu chystat na noční ![]()
Ahoj holky, jak se máte? My jsme konečně dnes odstrojili stromeček a přemýšlím, že si už začnu chystat tašku do porodnice ![]()
@BarboraF až dnes jste odzdobili stromek? To jste dobří…my už na Tři krále, protože to počasí bylo a je tak nevánoční, až to pěkné není ![]()
Jinak holky nevím, jestli ve středu přijdu do herny, v sobotu ráno odvezla taťku záchranka do nemocnice s mrtvicí, má stále krvácení do mozku a tak…tak jsme z toho špatní a nějak se mi nic nechce a nemám náladu ![]()
@locika Jj, počasí je sice nevánoční, ale Miška si ty předchozí vánoce moc stromku neužil, protože jsme ho ani jednou neměli, tak jsme chtěli, ať si to užije teď a taky neopadával, tak jsme ho nechali.
Jejda, tak to mě moc mrzí, snad to bude brzo v pořádku. Držím všechny palce co mám ![]()
@locika Luci držím pěsti a myslím na vás ať je co nejdřív v pořádku ![]()
Ahojky holky ![]()
@locika Luci to je mi moc líto, taky na vás myslím a hlavně at je taťka brzo dobrý. Do herny půjdeme ještě mockrát takže určitě buď s rodinou a uvidíme se jindy.
Co se týká těch vycházek, je fakt že malý nevím jestli by to ušel ale tak stejně tedka asi 2 měsíce vycházky nebudou pro kočárky, předpokládám že bude sníh a pak na jaro a léto už zas bude situace jiná a určitě někdy bude zase kratší trasa tak s námi vyrazíte ![]()
A ostatní doufám taky!!!
Ahoj dámy
, omlouvám se že jsem zde dlouho nepřispívala a zítřejšího setkání se nezučastníme, Jsme cela rodina uplně nemocní (rýma, teplota), tak jsme už pár dnl v posteli. Snad se to zlepší. Zatím jsem ani enstihla dočíst diskuzi.
Škoda, tak se brzo uzdtavte
zítra skoro nikdo nemůže taj to necháme na příští týden
Ahojky, já taky bohužel nemůžu. Jsme už půl roku na zítřejší dopoledne objednání s Kubíkem na endokrinologii. Ale příště už snad půjdeme.
Holky co středa???
jak to s vámi vypadá? my s tím se Sárinkou počítáme ![]()
Ahoj, tentokrát bych se ráda přidala. Napište mi prosím kde a kdy se scházíte. Teda pochopila jsem, že ve středu
Ale kdy přesně a kde. Díky moc a těšim se na viděnou.